Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustaliliśmy z AT że maksymalnie będzie 20 resów, dokładnie tak samo jak za czasów starego serwera w 2006 roku.

Czyli 20res = GR tak ?

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli 20res = GR tak ?

Tak, dokładnie. Po starcie serwera ustalimy co będzie nagrodą za GR.

DMT 😉

Opublikowano

Proponuje aby po GR była możliwość zrobienia przemiany rasy bo napewno nudzi bicie od nowa statystyk tą samą postacią ;)

Na naszym forum była o tym już mowa, przemiana rasy będzie jako wygrany ticket w eventach lub po GR.

DMT 😉

Opublikowano

No wiele fajnych pomysłów i to się ceni. @VVirus czytaj pw.

Wchodzę na forum przez proxy i nie mam jak odebrać wiadomości. (UPC coś nie trybi do atmana...)

Co do ilości resetów na GR przyjmiemy te 20 RR, za chwilkę zrobimy ankietę na FB na dokładną ilość :)

DMT 😉

Opublikowano

po GR rozumiem statystyki zostaja skasowane? :)

Jak najbardziej

To jest ukryta treść, proszę

Udostępniliśmy szybką ankietę dotyczącą ilości resetów na serwerze. Zapraszam do odznaczenia swojego zdania czas do północy :)

DMT 😉

Opublikowano

Heh kolejny x-world ? W sumie mój pierwszy server to był więc może wbije. Ale obawiam się o komputer ^^ 24/7 na chodzie ehh.

Opublikowano

ja tam dałem na 80rr więcej gry :)

Dla normalnego gracza i 20rr to naprawdę dużo przy takim expie.

Heh kolejny x-world ? W sumie mój pierwszy server to był więc może wbije. Ale obawiam się o komputer ^^ 24/7 na chodzie ehh.

Nie, czysty DarkMu :)

Naprawdę cieszę się że tak miły odzew uzyskał ten temat, jednak są osoby którym brakuje prawdziwej rozgrywki i ostrej walki o zamek :)

DMT 😉

Opublikowano

Mam pytanko czy po resie staty zostają ? myśle ,że tak było by okej :D

Jeżeli by zostało na 20rr statystyki zostaną, jeśli będzie 50 i więcej statystyki będą resetowane i na start bonus * ilość resów. 500* reset (dla MG i DL 600 * reset)

DMT 😉

Opublikowano

Jeżeli by zostało na 20rr statystyki zostaną, jeśli będzie 50 i więcej statystyki będą resetowane i na start bonus * ilość resów. 500* reset (dla MG i DL 600 * reset)

Nie no nawet na 20rr powinny się kasować :P Co to za GR, gdzie zostaną statystyki :).

Opublikowano

To pozdro wbij kilka gr bez afk autoclickera itp i bedze przynajmniej wieksza szansa dla graczy ktorzy maja mniej czasu z roznych powodow 

Opublikowano

Nie no nawet na 20rr powinny się kasować :P Co to za GR, gdzie zostaną statystyki :).

Przy tak niskiej ilości punktów jeszcze by przeszło, tylko będzie dodatkowa kombinacja za GR. GR = Całkowite czyszczenie + nagroda? Wiele opcji jest i trzeba ustalić to co będzie dla każdego najlepsze i zapewni długą rozgrywkę :)

Dodatkowo jak napisał wyżej Arook zabraniamy autoclickerów/bufferów i pilnujemy afków :)

DMT 😉

Opublikowano

Widze duze zainteresowanie serwerem. No i dobrze lepiej grac przez rok na malym expie niz co miesiac na innym 500exp.

Serdecznie Zapraszam I Wytrwalosci w Expieniu !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...