Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuClassic Ver. S6ep3 | exp:10 | drop: 50 | long term

century

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie chciałbym napisać, że server jest mój, pracowałem nad nim na prawdę długo,

spędziłem bardzo dużo godzin aby działało wszystko jak należy, dlatego proszę o trochę wyrozumiałości.

Na serverze nie będzie czegoś takiego jak donate !

Planowany start: 16.07.14 Godz: 16:00 GMT+1

84093140520545245197.jpg

Nazwa Serwera: 

MuClassic

Wersja: 
Season 6 Episode 3

Strona Serwera:
To jest ukryta treść, proszę
Godzyny pracy: 
24/7 

Serwer dedykowany: 
Tak - server znajduje się w Anglii

84093140520545245197.jpg

KONFIGURACJA

Exp:
15
Drop:
50
BB:
OFF
Spoty:
To jest ukryta treść, proszę
Max lvl:
400
Reset:
Staty zostają.
Eventy GM:
Tak
Guildia:
150 lvl
Max level itemka:
+15+28
Kasowanie Postaci:
Do 40 lvl
-Serca
-firecracker
-medale
-box of heaven

84093140520545245197.jpg

EVENTS

Blood Castle
Devil Square
Chaos Castle
Castle Siege
Castle Deep
 CryWolf
 Nightmare
 Illusion Temple
 Raklion Event

I wiele innych typu Quest npc

84093140520545245197.jpg

CHARACTER POINTS

DK:
5/6
 DW:
5/6
 Elf:
5/6
 MG:
7
 DL:
7
 Sum:
6
 RF:
6

84093140520545245197.jpg

JEWEL SUCCES RATE

+10 - 70%| + Luck 80%
+11 - 60%| + Luck 80%
+12 - 50%| + Luck 80%
+13 - 40%| + Luck 60%
+14 - 30%| + Luck 60%
+15 - 20%| + Luck 60%

84093140520545245197.jpg

Admin: MuClassic
  • Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko spoko ale nie lepiej mniejszy exp a pkt zostają? po to by budować swoją postać od początku do końca tak samo a nie co res inaczej?

+ na dodatek startuje w najbliższym czasie podobny serwer

Opublikowano

Nie, nie mam zamiaru robić z tego servera drugiego XW albo UG. Uważam, że punkty za res i cofka do 1lvla odrodzi atmosfere, która panowała 6lat temu jak się grało w Mu Online, parametry servera są ustawione tak, aby grać kooperatywnie, z innymi. Ale dziękuje za wyrażenie zdania, na pewno trafi ono pod uwagę, jeżeli graczę wyrażą chęć zmiany.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie, nie mam zamiaru robić z tego servera drugiego XW albo UG. Uważam, że punkty za res i cofka do 1lvla odrodzi atmosfere, która panowała 6lat temu jak się grało w Mu Online, parametry servera są ustawione tak, aby grać kooperatywnie, z innymi. Ale dziękuje za wyrażenie zdania, na pewno trafi ono pod uwagę, jeżeli graczę wyrażą chęć zmiany.

Pozdrawiam.

Też bym wolał robić builda :)

Opublikowano

Jak dla mnie exp trochę mniejszy typu 50- 75 ale staty zostają, jak chcesz aby dłużej się grało to cofka do danego lvl.

Opublikowano

Moim targetem jest to, aby każdy po skończonym dniu pracy przy piwku usiadł i wszedł, żeby pogadać i dobrze się pobawić w atmosferze, którą zbudują sami gracze. Zmienię na wasze życzenie reset statystyk.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że komuś się ustawienia spodobały :)

Fajnie się zapowiada. Jest jakaś rekrutacja na stanowisko GM'a? Z miłą chęcią zgłoszę swoją kandydaturę. 

@W obecnej chwili myślę nad tym. :)

Opublikowano

Jestem jednak za zwiększenie expa do 100 tak ja to było wczoraj. Wbijamy tutaj for 4 nie po to by siedziec przy kompie  24h na 1 spocie i bic parę dni tego resa. Dodatkowo proponowałbym zareklamowanie serwera na angielskich forach by więcej ludzi było bo serwer zapowiada się obiecująco zwłaszcza że widać że administrator ogarnia. :3

34tbjes.png

Opublikowano

Tak, staty zostają po resie. exp x10 to i tak dużo.. :)

zwiekszcie troszke expa to wpadne..szychte o 16:00 koncze to tak akurat ;)  Zapowiada sie fajnie :)

Jestem jednak za zwiększenie expa do 100 tak ja to było wczoraj. Wbijamy tutaj for 4 nie po to by siedziec przy kompie  24h na 1 spocie i bic parę dni tego resa. Dodatkowo proponowałbym zareklamowanie serwera na angielskich forach by więcej ludzi było bo serwer zapowiada się obiecująco zwłaszcza że widać że administrator ogarnia. :3

Więc tak, dużo osób wysyła mi pw, w związku z tym, na jakiej zasadzie jest niski exp, jasno i krótko napisałem, że afk nie będę sprawdzać, ani żaden GM, przynajmniej na razie, jak coś się zmieni to pewnie dam wam znać. Nigdy nie lubiłem siedzieć na spocie całymi dniami i czekać tylko aż przyjdzie jakiś hipek, żeby mi dać AFK. Dlatego, wychodzę z tym do was, to fakt, server ma być 4fun dlatego zrezygnowałem z donate, i nie będę pałował jak zomo za AFKi, sprawa jest tego typu, że można afkować, ale można też kogoś zabić na spocie jak afkuje, dlatego w pierwszych postach napisałem, że WY będziecie budować atmosfere, prewencja na serverze nie jest potrzebna, bo sam świetnie rozumiem, że ktoś czasem musi wyjść do WC. Co do wbijania resa 3dni non stop, otóż spoty są wystarczająco duże, żeby nie siedzieć cały dzień, tylko wieczorkami pykać z kumplami.

Pozdrawiam serdecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...