Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuClassic Ver. S6ep3 | exp:10 | drop: 50 | long term

century

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również zapraszam, dawno nie gralem na tak dobrze ogarnietym serwerze. Liczna online stale rośnie. !! Im nas wiecej tym lepiej :D !! 

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popraw może licznik online na stronie.

Serwer zachęca do gry z tego co widze na start przygotowana lista spotów za co duży plus. Wszystko pięknie zapraszam.

Opublikowano

Poprawie, może wejdzie z nową stronką, bo skarżą się na to, że długo się ładuje, co w sumie jest faktem, bo tło ma 1mb :)

Opublikowano

Serwer wydaje się być okej, ale nie zgadzam się odnośnie zasady z afkami. Uważam, że powinny być kary za afk i powinny być sprawdzane, bo każdy będzie afkował i spoty zajmował, z czego zrobi się nieład. Jednocześnie mam też na myśli zdarzenia, polegające na tym, że jeżeli ktoś będzie afczył, a przyjdzie jakiś mocniejszy gracz, to np. dla zabawy może zabić expiących, którzy afkują, a następnie pójdzie sobie dalej. Do tego kara go ominie.

Chętnie zagram, ale swoją drogą pomyśl nad tym, co napisałem :)

Opublikowano

Mógłbyś zwiększyć troszeczke exp, dodać spoty na arenie, z racji tego, że server ma mało graczy byloby to takie "centrum" community, w tej chwili, na stan 35+online wszyscy są rozrzuceni, lepiej postawić na taką socjalke :)

Zapraszam wszystkich, im więcej tym lepiej, gorąco polecam server :)

Opublikowano

Mógłbyś zwiększyć troszeczke exp, dodać spoty na arenie, z racji tego, że server ma mało graczy byloby to takie "centrum" community, w tej chwili, na stan 35+online wszyscy są rozrzuceni, lepiej postawić na taką socjalke :)

Zapraszam wszystkich, im więcej tym lepiej, gorąco polecam server :)

Arena jedynie psuje klimat tej gry, takie zmienianie lokacji w poszukiwaniu spota urozmaica znacznie rozgrywke, a stojac ciagle w kwadracie nie jest zbyt miło.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W kwadracie, czy na innym spocie, co to za różnica? Arena to tak jak już wspomniałem, centrum community, latwo znalesc spot, duzo graczy, zawsze jest z kim pogadać :)

Opublikowano

Na servie niestety bardzo mało graczy, wszyscy afk, wbijać ludzie :(

raczej nie afkuja tylko post drogi a jak wiesz mało zen dropa ;) 

Ja tam serdecznie zapraszam ;) 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Post naprawiony także kosztuje 100k = )

Afcza póki co za niedługo regulamin wejdzie gdzie jak cię przyłapią ze więcej niż 5minut to Warn czy cos :)

Zapraszam na serwer :) .

Coraz więcej nas = )

Kappa

Opublikowano

Nie mogę sciągnąć klienta. Albo kończy mi się pobieranie na 99% albo na poziomie 83% wraca do 78% i tak w koło :)

Sciągnąłem patcha i staram się go nałożyć na innego klienta(s6ep3) jednak non stop wyskakują mi błędy albo w ogóle się nie włącza main. Ehh człowiek chciał wrócić po paru latach do gry a tutaj tylko pod górkę :)

Opublikowano

Nie mogę sciągnąć klienta. Albo kończy mi się pobieranie na 99% albo na poziomie 83% wraca do 78% i tak w koło :)

Sciągnąłem patcha i staram się go nałożyć na innego klienta(s6ep3) jednak non stop wyskakują mi błędy albo w ogóle się nie włącza main. Ehh człowiek chciał wrócić po paru latach do gry a tutaj tylko pod górkę :)

Mialam ten sam problem :/

W nocy sciągłam bez problemu. W nocy powinno sie spać, ale....

Dodam, ze poszło w try miga :P

Szef serwera dołozył w wypadajki pandy, skieletony i inne duperele, o wiele łatwiej sie expi :)

Opublikowano

Kiedy zostanie naprawiony licznik online, bo jestem ciekaw ile dziennie gra osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...