Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Hack

kagb1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765501-U105386.png

To jest ukryta treść, proszę

1308765487-U105386.png

1308765466-U105386.png

1308765590-U105386.png

1308765578-U105386.png

1308765441-U105386.png

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

Opublikowano

bo ja wiem czy slaby na 65 lvl z nozyckami +6 metki w red lesie idzie bez bufa bic nijia a na inne postacie

tez ladnie dziala najlepiej z konia poprawilem donload bo sie z plikiem pomylilem dziala na pl a tu

sa ograniczniki co do bicia a poza tym testowalem w dt i niewylogowuje jest stabilny jak przyspiesze to loga

Opublikowano

przedstawie sposoby zaladowania dmg

1 na kamer modzie na pl nalezy sciagnac kamermodapl wypakowac go do folderu z metinem i uruchomic w grze wpisac /antifly

wlancza to nieodpychanie z konia a dokladniej iplikuje pliki pc i pc2 w foldeze z metinem wylanczamy metina

moj folder pc pobieramy i kopiujemy go do folderu z metinem i zastepujemy pliki czyli folder pc ktory tam jest

i zamiast nieodpychania mobow z konia mamy dmg na wszyskie postacie jak i skile mesczyzni

skile sa o zwiekszanym zasiegu okolo i sa 360 stopni np duchowe uderzenie wali w kolo i o dosc duzym zasiegu

jak i inne skile wszyskich postaci oprocz skili zasiegowych

2 pobieramy dmg loader wypakowujemy go do folderu z metkiem w foldeze z metkiem mamy folder dmg a w nim foldery

pc i pc2 moim plikiem pc rowniez zastepujemy folder pc i mamy dmg

3 dodam tez ze na moim komputerze gdy urychamiam moda czy dmg loadera to po uruchomieniu metina irachamiam patchera ale nie wlanczam

rozpocznij gre tylko siezpatchuje i se zostawiam wtedy nie wywala mnie z metka czyli np mam 4 konta wlanczone i 1 nie do kkonca tylko patcher

wlaczony i gotowy do nacisniecia rozpocznij gre ale nuie uruchamiam 5 konta

Opublikowano

Dziala i powiem wiecej jest to najlepsz dmg lepszy od jakiegokolwiek waithacka nijiahacka czy wariorhacka wiem bo testowalem wszystkie i dodatkowo jest na wszystkie skile i cudownie dziala i jest prawie niewykrywalny jestem wrecz zdziwiony ze nikt go nie chce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...