Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

31/32 miesiac... grosze.

Jak ktos nie zarabia lub zyje za hajs rodzicow to nie takie grosze, ja nie kupuje takich pierdol bo mi to nie potrzebne.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gold easy w c**j, w platynie 3/4/5 same boosted k***y.

nie wiem, nie odczułem. w goldzie fakt miałem try hard i potrzebowałem z +/- 70gier żeby sie wybić bo latałem od 1 do 3 itd. ale w platynie to już sie super grało w porównaniu z goldem.

Jak ktos nie zarabia lub zyje za hajs rodzicow to nie takie grosze, ja nie kupuje takich pierdol bo mi to nie potrzebne.

wakacje są do roboty na truskawki/kelnera czy c**j tam wie co ;) jak ktoś chce mieć pieniążki to je zarobi. polska to kraj możliwości zielona wysepka na mapie europy nie zapominajcie o tym ;)

Opublikowano

bolauth.com

polecam......

serio tak ciezko?

Przekierowuje na Botoflegends.com, co to za troll xD

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

To serio są ludzie którzy potrzebują bola w goldzie platynie? FailFish

Mysle, ze bardziej zdesperowani gracze w Gold/Silver/Bronz woleliby grac na tym :D

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

bolauth.com

polecam......

serio tak ciezko?

Spingowalem to w pizdu ale co mi po Ip botoflegends.com , nie omine w ten sposob Auth System xD

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

dodaj do acyclica

I tak nie zadziala

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

Zamist sie klucic poszukac troche :)

Injector + Dllka omijajaca zabezpeiczenie

http://www.speedyshare.com/4ARmm/Enforce-dll-injector.rar

Do tego skan

https://www.virustotal.com/pl/file/f72a8b2e2133b3b6f5c3f47e1bc3e0a0ec072df3b9709c1270262793725d4106/analysis/1405582893/

I po wielkej tajemnicy ;) i oczywiscie koniec pożywienia dla trolla ktory was w konia robil.

Bez obrazy jestescie durni jak buty chlop znowu was trolluje a to wystarczy dll-ka + injector cała paczka znajduje sie na innym forum ktorego zapewne tu nie moge podac i wcale to nie jest takie "Tajne" jak troll wam to wciska

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bez obrazy jestescie durni jak buty chlop znowu was trolluje a to wystarczy dll-ka + injector cała paczka znajduje sie na innym forum ktorego zapewne tu nie moge podac i wcale to nie jest takie "Tajne" jak troll wam to wciska

Podaj to forum.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

za 2h dam ss ze działa ...

To co ja dałem również działa a ty nie wciskaj jaki ty to anon nie jestes i jacy to ty i twoi "3 koledzy" nie sa illuminati ze maja cos co jest powszechnie dostepne wystarczy uzyć google + mozgu

@ edit do up

http://crackingforum.com/

Proszę cie bardzo w dziale na vipow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

lepiej powiedz co za gówno tam wjebałeś że mi system siada na wirtualu ahahha

Opublikowano

lepiej powiedz co za gówno tam wjebałeś że mi system siada na wirtualu ahahha

proponuje bana dla kolegi

Masz skana jesli nie potrafisz czytac lub w niego nie wierzysz mozesz sam przeskanowac lub po prostu sprawdzic + Net Framework 4.0 potrzebujesz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz skana jesli nie potrafisz czytac lub w niego nie wierzysz mozesz sam przeskanowac lub po prostu sprawdzic + Net Framework 4.0 potrzebujesz

no odpaliłem, teraz każda apka jaką odpalam wywala error że jest niewłaściwie uruchomiona (0xc0000005) kliknij przyccisk ok aby zapokonczyc aplikacje itd... oczywiscie ten error spamuje i nie moge go wyłaczyc. grunt że wirtual...

Opublikowano

no odpaliłem, teraz każda apka jaką odpalam wywala error że jest niewłaściwie uruchomiona (0xc0000005) kliknij przyccisk ok aby zapokonczyc aplikacje itd... oczywiscie ten error spamuje i nie moge go wyłaczyc. grunt że wirtual...

Mowilem, ze pliki Systemowe usuwa :D

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Grunt ze zainstaluj net.frameworka 4.0

jest ;)

ciekawym jest że notepad.exe który wywala error spamując przechodząc do procesu jako właściwy pokazuje csrss.exe którego wyłaczenie z automatu wyłacza kompa/system haha

Opublikowano

i co to niby robi? bo z tego co widze to nie włacza się nic... pojawia się za to masa dziwnych procesów w menadzeże, i errory na windzie. po resecie wyświetla się że chce odpalić jakiś plik o nazwie mserv.exe z roamingu w appdata... mnie to jebie na kilometr gównem ;) mało tego ciągle error z notepadem... jak ktoś to odpalał na swojej windzie niech stawia system ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...