Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bypass

nguisebgrfki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy możecie mi podać nowy działający Bypass? Mam zainstalowany nowy MVX ale na nim po włączeniu Cheat Engine wyskakuje właśnie Xtrap

Albo czy wie ktoś jak go ominąć?

Opublikowano

Najnowszego... Ja się teraz pytam o nowego Bypassa takiego żeby xtrap nie wykrył CE. Może jedynie wywalać ds. Jest taki? I skąd można takie ściągać? Można zrobić taki w C++ ?

Opublikowano

Cheaterzy są więc pewnie i bypass jest. Nie wiem nie siedzę w hackach, ale poczekaj może ktoś ma.

Ostatnimi czasy zauważyłem mniejszą ilość cheaterów może przez ograniczoną dostępność bypassa, bo co udostępnią bypassa z obejściem xtrapa to po aktualizacji jest zabezpieczenie na to obejście.

Opublikowano

A czy tego nie powinno być na jednej stronie jak np. MVX ? A jak nie to gdzie najlepiej szukać? 

Jeszcze 1 pytanie. Czy da się jakoś uruchomić WPE PRO tak żeby xtrap nie wykrył ?

Opublikowano

Najnowszego... Ja się teraz pytam o nowego Bypassa takiego żeby xtrap nie wykrył CE. Może jedynie wywalać ds. Jest taki? I skąd można takie ściągać? Można zrobić taki w C++ ?

Są bypassy z DC. Internet : full bypass microvolts. Można.

A czy tego nie powinno być na jednej stronie jak np. MVX ? A jak nie to gdzie najlepiej szukać? 

Jeszcze 1 pytanie. Czy da się jakoś uruchomić WPE PRO tak żeby xtrap nie wykrył ?

Niestety teraz nie ma żadnych for odnośnie hackow do MV. Da się uruchomić WPE PRO bez wykrycia tylko z full bypassem, a że chwilowo nie ma działających to musisz się posilić tymi z DC.

A można gdzieś sprawdzić kiedy będzie dostępny taki?

Nie da się tego sprawdzić.

ja mam bypassa ale wylogowuje co 3 minuty

ale na simon hacka czy amelie to jest w porzadku

To są jedne z najprostrzych i najszybszych hackow w MV :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...