Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☞Instalacija modów na KeiNETT/ZYCZU !⁇☺

DeNexter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

Bez zbędnego pierdolenia zaczynajmy!!!

KeiNeTT - HUZUNI (inne czity typu Nodus)

Wchodzimy do folderu gdzie mamy minecraft a później do foldery "versions" i wklejamy tam cały folder o nazwie huzuni który mamy w pobranym wcześniej pliku.

KeiNeTT - Mody

Znowu wchodzimy do folderu z minecraft i wybieramy "versions", a następnie mamy tam wypisane wersje które mamy pobrane, wybieramy interesującą nas wersje, kopiujemy folder na którym jest napisana ta wersja i wybieramy nią po czy zmieniamy nazwy wszystkich plików jakie tam mamy na Taki jaki chcemy (np. Minecraft optifine 1.6.2).

Teraz wchodzimy w plik .json za pomocą notatnika i zmieniamy tam id (powinno być tam napisane jako pierwsze po spacij. i zmieniamy nazwę tego na to samo jak nazwaliśmy te dwa wcześniejsze pliki.

Teraz już musimy tylko wejść w plik .jar który mamy w naszej kopii wybranej wcześniej wersj i instalować tam mody.

Zyczu - Huzuni

Wchodzimy do folderu gdzie mamy go zainstalowanego a później w cache✓minecraft✓bin i usuwamy plik .jar i wklejamy tam plik .jar który jest w archiwum które pobraliśmy.

Zyczu - Mody

Bóg wciąż nad tym myśli...

mca.png

Opublikowano

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

✇✇✇Chamska Reklama✇✇✇

Bez zbędnego pierdolenia zaczynajmy!!!

KeiNeTT - HUZUNI (inne czity typu Nodus)

Wchodzimy do folderu gdzie mamy minecraft a później do foldery "versions" i dajemy tam cały folder o nazwie huzuni który mamy w pobranym wcześniej pliku.

KeiNeTT - Mody

Znowu wchodzimy do folderu z minecraft i wchodzimy w "versions", a następnie mamy tam wypisane wersije które mamy pobrane, wybieramy interesującą nas wersije, kopiujemy folder na którym jest napisana ta wersija i wchodzimy w nią po czy zmieniamy nazwy wszystkich plików jakie tam mamy na Taki jaki chcemy (np. Minecraft optifine 1.6.2).

Teraz wchodzimy w plik .json za pomocą notatnika i zmieniamy tam id (powinno być tam napisane jako pierwsze po spacij. i zmieniamy nazwę tego na to samo jak nazwaliśmy te dwa wcześniejsze pliki.

Teraz już musimy tylko wejść w plik .jar który mamy w naszej kopii wybranej wcześniej wersij i instalować tam mody.

Zyczu - Huzuni

Wchodzimy do folderyu gdzie mamy go zainstalowanego a później w cache✓minecraft✓bin i usuwamy plik .jar i wklejamy tam plik .jar który jest w archiwum które pobraliśmy.

Zyczu - Mody

Bóg wciąż nad tym myśli... [?!]

Te na czerwono to literówki, powtórzenia i inne tego typu błędy, poza tym jest dużo błędnej interpunkcji. Cały tekst jest niezrozumiały oraz według mnie bez sensu, a gwóźdź do trumny dobija Bóg wciąż nad tym myśli...

3/10

Opublikowano

Te na czerwono to literówki, powtórzenia i inne tego typu błędy, poza tym jest dużo błędnej interpunkcji. Cały tekst jest niezrozumiały oraz według mnie bez sensu, a gwóźdź do trumny dobija Bóg wciąż nad tym myśli...

3/10

Ok, ok pisałem to na szybko i nie zwracałem na to uwagi więc dzięki za pokazanie co robie źle i zaraz to naprawię.

edit

A, i skąd to 3/10 skoro pokazane wszystko co trzeba zrobić, z ludzi którzy tutaj wchodźą nie są polonistami i potrafią chociarz troche czytać.

edit

Powstawiam obrazki jeśli tak bardzo jet to trudne by to przeczytać (nigdy tego nie zrobie bo jestem nierobem).

mca.png

Opublikowano

Chyba trzeba być idiotą, aby nie umieć przerzucić 1 pliku do danego folderu.

1/10

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Poradnik jest nie przydatny bo raczej ludzie potrafią podmienić jeden pilk, a co do instalacji innych modów to też nie jest to wielkim wyczynem zwłaszcza teraz gdy autor Forga tworzy instalatory i znów wszystko opiera się na wybraniu odpowiedniej wersji i wrzuceniu kilku plików do folderu mods.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiepski poradnik. Ładą grafikę i ss'y byś dodał to było by w miare ;) I jakoś to w miare fajnie opisać.

I po co piszesz w teamcie zyczu jak nie napisałeś jak sie to instaluje

Pomogłem? Like?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...