Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdźić od jakiego operatora mam internet?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MOże ktoś podać stronkę gdzie można to sprawdzić?

Staram się pisać poprawnie po POLSKU!

Warrock - Niezła gra, ale ze słabym netem lub kompem to już gorzej ;] (Ostatnio nie gram)

Opublikowano

Albo

To jest ukryta treść, proszę

Na końcu testu zdaje się podaje nazwę usługodawcy, ale to nie musi być nasz provider, tylko np provider naszego providera. Np ja mam umowę z firmą X o świadczenie usług internetowych a oni z kolei prawdopodobnie z firmą GTS Energis Polska i to maszynę E.P. wykrywa speedtest. Najlepiej sprawdź na umowie, z kim ją podpisywałeś :-P

Opublikowano
Albo
To jest ukryta treść, proszę

Na końcu testu zdaje się podaje nazwę usługodawcy, ale to nie musi być nasz provider, tylko np provider naszego providera. Np ja mam umowę z firmą X o świadczenie usług internetowych a oni z kolei prawdopodobnie z firmą GTS Energis Polska i to maszynę E.P. wykrywa speedtest. Najlepiej sprawdź na umowie, z kim ją podpisywałeś :-P

Twoja sygnaturka powiedziała wszystko :D Dzięki wszystkim za pomoc.

@Edit: Podpisywałem umowę z miastowym internetem, a teraz widzę, że mam z netii a płacę za 256kb/s (i tak mi dochodzi 200 max ...) tyle co naprawdę w netii bym zapłacił za 1MB/s (taki sam czas trwania umowy ;p)

Propagandhi masz 5*

Staram się pisać poprawnie po POLSKU!

Warrock - Niezła gra, ale ze słabym netem lub kompem to już gorzej ;] (Ostatnio nie gram)

Opublikowano

Sry ze sie wpieprzam w temat ale ktos wspomnial o speedtest.com.Mianowicie robiłem pare testów prędkości i bylo ~4-7mb.Nagle predkosc zaczela gwaltowie wzrastac (12-50mb) a przynajmniej tak pokazywal speedtest.Moze wiecie co moglo spowodować takie skoki predkosci bo moim zdaniem jest to błąd pomiarów.Czy to mozliwe zeby speedtest mogl pokazywać az tak zawyżoną prędkość

Mieszkam w Anglii i tam mam neta z British Tele. czyli cos jak TP Neo.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

ja mieszkam tez w anglii ale mam BT

ale to rzadkosc jak sie niepamieta swojego operatora, skrajne przypadki

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.