Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Ściaganie wingow w Icarusie

_VergiL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Zakładamy Impa

2.Dajemy trade osobie ktora wezmie od nas wingi !

4.Dajemy jej wingi poprzez trade

4.Kiedy juz oddamy wingi sciagamy Impa i chodzimy w Icarusie bez wingów !

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

działa działa fajnie :) śmigałem sobie dziś bez wingów :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

hm jakiś bug? możesz opisać jak wejść do icarusa bez wingów, bo wiem jak zdjąć je w icku :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
Vergil, kutasie, może dopiszesz, że to z www.onet.pl ?

Ten bug jest mojego autorstwa. Był on zerzniety pare miesiecy z mpc... na prawde żałosne :)

Powiem Ci więcej... wszystkie artykuły z działu MU ONLINE na gp.pl były zerżnięte z drobnymi zmianami z mpcforum.pl ( w inne działy się wtedy nie wczytywałem ).

Jeśli nie wierzysz, to zapytaj stranka... jeśli ma choć odrobine honoru to Ci opowie. Być może opowie Ci też o wale na kase, jego poprzednim projekcje sccforum.pl, sprzedawaniu dostępu do mpcforum na allegro.pl i wiele innych spraw o których wolałbym nie mówić już w ogóle. Podsumowując - zastanów się zanim napiszesz oszczerstwa wobec osób na tym forum.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

co do tutkow tak wiekszosc jest z mpc w dziale MuOn,line z tym sie zgodze

co do wałkow na kase to powiedz jakiego Ty Kokosz zrobiles wałka dla mnie na ponad 300zl otoz na allegro nie sprzedawalem dosteu do MPC lecz softmoda a czemu mialem sobie nie zarobic ? :)

Cala kasa która szła z private szła na Twoje konto zarobilismy na tym okolo 700zl fajnie kupiles mi troche silkow za 100zl potem wplynela jeszcze kasa powiedziales spoko spoko flota sie podzielimy :) ja no ok potem pisałem do Ciebie to stwierdziales ze masz mnie w dupie i zebym se odjebal zadnej kasy nie bedzie i do tej pory nie ma wiec kto tu walił w chuja ?

co do sccforum tak było takie forum ale nie wypaliło i tyle.

Nie chcem juz ciagnac tego watku poniewaz i tak 300zl który mi ukradles poszly w zapomnienie

chciales cos jeszcze dodac :)?

Opublikowano

Stranek myśli tylko i wyłącznie biznesowo o temacie for. Sccforum.pl zostało utworzone tylko dlatego, że stranek chciał sobie otworzyć swoja dzialanosc gospodarcza sprzedajac softmoda poza mpc. Natomiast ów stranek mial dostęp do softmoda ze składek ludzi z mpcforum.pl. Oprócz tego sprzedawał dostęp do mpc na allegro. Udostępnianie softmoda na mpcforum mialo mieć charakter wyłącznie społęczny i nikt z administratorów ani moderatorów nie miał mieć z tego tytułu dochodów... Nadwyżki miały być przeznaczone na przyszłe miesiące dostępu i zmniejszenie wysokości składek. stranek dzisiaj otwarcie sie przyznaje do faktu, że wydawał hajs członków sro private na "silki" i inne bzdety mimo moich jasnych sprzeciwów.

Wracając do tematu, WSZYSTKIE materiały gp.pl są z mpcforum.pl tak jak to napisał wcześniej stranek. Sam je zrzynał. Temat więc uznaje za zakończony, closed.

EOT dla mnie.

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...