Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy server do mixow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już to powinno być w dziale poradniki :). Wydaje się fajnie, ale czy nie ma tam żadnego haczyka?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mały odkop ale mam problem. Wypełniłem wszystkie formularze tak jak trzeba czekam 5min i nic, nie mogę wejść na serwer. Czy to nadal działa?

Opublikowano

Mały odkop ale mam problem. Wypełniłem wszystkie formularze tak jak trzeba czekam 5min i nic, nie mogę wejść na serwer. Czy to nadal działa?

Jak to nie możesz wejść na serwer ? Może wybierasz złą grę lub po prostu nie ma wolnych serwerów.

Opublikowano

tak działa, sam korzystam. Btw. polecam. Niewielki czas oczekiwania, można pograć mix'y / udostępnić serwer do jakiegoś turnieju itd

Opublikowano

Jak to nie możesz wejść na serwer ? Może wybierasz złą grę lub po prostu nie ma wolnych serwerów.

Normalnie dostaje ip serwera wpisuje w konsole i nic tak jakby serwera nie było. Pokazuje się komunikat że po 10 próbach połączenia nie może wejść na serwer czy coś takiego. Grę wybieram dobrą.. czytać umiem -.-

Opublikowano

Normalnie dostaje ip serwera wpisuje w konsole i nic tak jakby serwera nie było. Pokazuje się komunikat że po 10 próbach połączenia nie może wejść na serwer czy coś takiego. Grę wybieram dobrą.. czytać umiem -.-

Widocznie po update jest jakiś problem z tymi serwerami bo też nie mogłem wczoraj dołączyć. Trzeba poczekać na update tych serwerów ;) 

he?

Opublikowano

Dobra właśnie mi się udało dołączyć :) może to i wina update'ów może faktycznie nie zwróciłem uwagi i serwery wczoraj miały limit (ale ip serwa dostałem  o.O )

Opublikowano

Da sie na tym serwerze ustawić sv_cheats 1 noclipy itp ? Zeby np smoke sie uczyć z kolegami ?

Sprawdź przez rcona

rcon sv_cheats 1

Opublikowano

Ten serwer napewno jest darmowy ? Nie ma tam żadnych ograniczeń, ani haczyków ?

Na 100% darmowy sam sprawdzałem

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Działa, tylko czasami pingi wołają o pomstę do nieba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...