Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Giełda MPCforum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wow, jak tak to dodajcie chociaż nowy punkt w regulaminie, że próba scamu, albo po oszustwie perm :D

Jest w Tabeli Kar ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

18. Otrzymanie trzech ocen negatywnych skutkuje całkowitym odebraniem prawa wstawiania ofert w dziale Giełda. Wykrycie próby oszustwa może skutkować także zawieszeniem konta zgodnie z Tabelą Kar.

fajnie, ale wedlug mnie 2 komentarze (pod rząd) wystarcza, jesli ktos oszukal/nie spelnil warunkow transakcji te dwa razy, to za trzecim razem bedzie podobnie. Dodatkowo oczywiscie ban perm na konto, jesli wina uzytkownika zostanie udowodniona, bo zaraz sie znajda ludzie, ktorzy chcieli beda kogos wykonczyc poprzez negatywne komentarze.

Edytowane przez Lexus.
Opublikowano

i znowu tematy nie będą zbyt często akceptowane jak to było kiedyś.. ;)

najlepiej to jakiś wzór obmyślęc czy coś, ale bez generatora tylko od razu żeby w temacie był jak się zakłada..

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

A jak ktoś kogoś w chuja zrobi to jakaś kara w realu jest?  Jakiś moderatorów potrzebujecie? xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Mam nadzieje, że giełda będzie bardzo dobrze zorganizowana i oszuści szans nie mieli. Było kiedyś, lecz raczej teraz to wypali.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Poprawny krok dla MPCForum, dążycie w dobrym kierunku.
Można zrobić jakiś giveaway (losowanie) na giełdzie?

Mam nadzieję, że nie zrobiliście tego dla BR3NDa, który sprzedaje swoje pliki serwerowe.

jp8p35.jpg

Opublikowano

Nie dałoby rady wrzucić tego nad forum ogólne ?

Bardzo brzydko to wygląda xD

117081405970629111485.png

W black markecie wymagania bardzo szybko wzrastały, aż dział zniknął pewnego dnia.

Zobaczymy czy tym razem wyjdzie.

s2c77Oa.png

Opublikowano

We dont need it bro, if you want more user you must buy ads.. Now who understand what i sayed and know where is my fault (my english is not very good and could i be wrong)

Opublikowano

Już widzę masę PW i tematów ' Okradł/oszukał mnie użytkownik xxx ', a co dostanie owa osoba? Oh, niestety tylko bana. Elko, dla mnie to głupota, ale skorzystam bo muszę się pozbyć kilku acc w grach.

Wilczek lubi to
Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie nie za dobry pomysł, ale miejmy nadzieję, że nie będzie spamu "on mi ukradł łeeee ;______;"(który na pewno będzie)... Bądź co bądź może się to jakoś ułoży...

Edytowane przez jehory
Opublikowano

Pomysł tak świetny jak kolonizacja Marsa. Czyli idzie to rozbić o kant dupy. Potem Gm'owie i Administracja będą wkurwieni bo będzie 29434635635 wiadomości na PW, że ktoś kogoś oszukał. 

GJ.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...