Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za nwm co

BOSSkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ledwo co kupiłem cs:Go pomyślałem ze zagram sobie 1-den mecz turniejowy a jak mi nie pojdzie to zagram inne tryby no to mi nawet ładnie poszło wiec zagrałem kolejne 2 przy tym ostatnim w środku gry wywaliło mnie i mam Vac bana. O co chodzi ? Bo jakoś nie korciło mnie oszukiwania na rożne  sposoby ...  Czy to możliwe ze przez program NVIDIA GeForce Experience dostałem bana ? Bo przez ten program który ulepsza jakość gry odpaliłem cs:go i jak dacie jakiegoś linka do supportu cs:go i przez co mnie mogło zbanować ?

Opublikowano

Vac Ban jest na zawsze i nie da sie odwolac. Albo  nasz w konia robisz ze grales uczciwie i chcesz abysmy pomogli w odwloaniu sie albo jakis blad, lecz nie ma nic za darmo. Napisz do supportu i niech ci wytlumacza.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tyle że jak czytałem  prawa steama do banów to było że programy wspomagające czyli NNVIDIA GeForce Experience to wspomaga grafikę w grach 

Opublikowano

Możliwe, że miałeś coś odpalonego wraz z CS'sem, mnie np. wywalało bo miałem "McAfee" <-- taki anty wirus, o mały włos również nie wyłapałem banika. Co do twojej sprawy, tylko kupno nowego klucza pomoże bo od Vac Bana nie da się odwołać.

Opublikowano

44 zł na steamie, na G2A kupisz za 41 z groszami, niby 3 złote ale zawsze różnica jeżeli lubisz liczyć hajs.

//down 

Liczę z G2A Shield ale jak ktoś chce ryzykować zapraszam za te 35 złotych.

Opublikowano

44 zł na steamie, na G2A kupisz za 41 z groszami, niby 3 złote ale zawsze różnica jeżeli lubisz liczyć hajs.

Na g2a cs:go za 35 zł jest.. jakie 41................................................

@top

Wałki na stówę, pewnie nie chcesz się przyznać, lecz słyszałem, że czasem vac lubi za darmo bany rozdawac :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Na steamie na promocji po 8 zl cs:go chodzi xD Musisz kupic nowy cs i tyle vac ban to rownoznaczne z wyrzuceniem konta. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

nawet jakbyś napisał to wątpię czy "VOLVO" ci odpisze oni mają graczy w dupie miałem problem z portfelem  steam napisałem do nich i juz 2 lata czekam i nic :/

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Dostałeś bana za haxy i nie masz się co spierać, nie ma fałszywych banów VAC. Może kiedyś był jeden przypadek przy jakiejś felernej aktualizacji dośc dużo osób chyba dostało ale z tym koniec.

Czy używałeś w tym momencie czy nie - sam sobie odpowiedz na to pytanie. Jeżeli twierdzisz, że nie używałeś to zanim zabierasz się za granie na legalu musisz usunąć wszystkie pozostałości po cheatach - VAC lubi buszować bo dysku i to mocno. Jak masz już coś na ich liście programów/plików zakazanych = perma ban nie do odwołania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...