Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzanie MMR ~ czy to dobre?

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, za mecz dostaję po 26-30 lp. czy to dobre MMR?

I czy jest jakaś inna strona niż op.gg do sprawdzenia swojego MMR ~ tam pokazuje, że za dużo duo.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Jeśli tracisz również do -15 to dobre mmr. Nie ma dokładnej stronki, która sprawdza Twoje mmr zna je tylko RIOT :p. Nic innego nie znam poza op.gg :unsure:

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Sam dostawałem po 28/27, aktualnie po 22/18. Aktualnie mam blisko 1550, a bardzo nie musiałem się starać. Sądzę że to dobrze, masz okazję szybko wyskoczyć w platyne, bądź coś koło tego. Duo to pewnie z wyższym grałeś rankingowo i dlatego tak Ci skoczyło. 

Ja osobiście sprawdzam na lolskill.net ale to tylko w zaokrągleniu, nothing more. ;x

[*]

Opublikowano

To jest nawet bardzo  dobre MMR, jak jeszcze trochę zwiększysz to będziesz skakać o 2 dywizje.

Opublikowano

Ja osobiście z duoq wyszedłem na 1313 (1303 na Silver V). Jeśli dostajesz więcej LP za win, a tracisz mniej za lose to masz wysokie i dobre mmr. Jedyne strony to lolskill net, ale jak @Maxiu wspomniał, jedynie przybliżone "elo" pokazuje, a na op.gg niby dobre, ale za dużo duoq to nie chce mmr pokazywać. 

giphy.gif

Opublikowano

Żeby nie robić zbędnego tematu, na smurfie +32/35lp i odejmuje 10-12lp to dobre mmr mam? Mam szansę o 2 dywizje skakać? W dodatku powiem, że jak jestem silver V to mam teamy full silver II/silver I/gold V

Opublikowano

Sam dostawałem po 28/27, aktualnie po 22/18. Aktualnie mam blisko 1550, a bardzo nie musiałem się starać. Sądzę że to dobrze, masz okazję szybko wyskoczyć w platyne, bądź coś koło tego. Duo to pewnie z wyższym grałeś rankingowo i dlatego tak Ci skoczyło. 

Ja osobiście sprawdzam na lolskill.net ale to tylko w zaokrągleniu, nothing more. ;x

Za win mam te 26-30 lp, za lose mam jakieś minus 12-15 lp.

na lolskill pokazuje mi ~1640 Elo , jest ok ?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Jeżeli tracisz mniej niż 15 lp to masz dobre MMR. Tak samo się tyczy z tym jak dostajesz +25 lp.

Nawet op.gg nie pokazuje dobrze bo opiera się na ostatnich grach - win streak = zawyżone MMR, lose streak = zaniżone MMR.

A Twoje MMR jest w porządku.

Opublikowano

Żeby nie robić zbędnego tematu, na smurfie +32/35lp i odejmuje 10-12lp to dobre mmr mam? Mam szansę o 2 dywizje skakać? W dodatku powiem, że jak jestem silver V to mam teamy full silver II/silver I/gold V

wstaw screena na ktorym dostajesz 32 / 35lp naciagaczu a potem mozesz mowic co zechcesz, bzdura na takim poziomie tyle nie dostaniesz musialbys z bronzu miec przewage z 30 winow nad lose.

Topic. tak to bardzo dobre mmr byle do przodu :)

16k7y4p.png

Opublikowano

wstaw screena na ktorym dostajesz 32 / 35lp naciagaczu a potem mozesz mowic co zechcesz, bzdura na takim poziomie tyle nie dostaniesz musialbys z bronzu miec przewage z 30 winow nad lose.

Topic. tak to bardzo dobre mmr byle do przodu :)

To jesteś chyba tępy albo udajesz dostałem 35lp potem 32lp teraz 28lp geniuszu...

Mam przewagę 11winów nad losami + na placementach grałem duo z goldem V/IV a były to moje pierwsze placementy od sezonu II...

@FlyForFun

+31lp teraz wierzysz?....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...