Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywiad z Mike!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 

Grupa mentorów przy współpracy z MPC News przeprowadziła wywiad ze znaną osobą na MPCforum jaką jest @Mike

Były administrator naszego forum, który jest z nami od początku. Po wywiadzie Mike'owi się tak tutaj spodobało, że postanowił powrócić na stanowisko moderatora w kilku działach! Pozostaje nam życzyć kolejnych, miło spędzonych godzin, czy też dni na forum!!!

Zapraszamy do odsłuchania wywiadu.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super wywiad, oby tak dalej Mentorzy!

Jedyne co bym poprawił to "yyy" wypowiadane przez Seldka + słaby montaż. ;-)

Opublikowano

Jest ok, tylko mogliście to bardziej obrobić, ten montaż, niepotrzebne są sformułowania typu pytania o imiona, mówienie o wycinkach, materiał nie jest skończony. Ale przyjemnie się słucha :P

Opublikowano

Czesc yyy, Jest z nami yyy Mike yyyy

Długi troche, no ale posłucham troche =D

Opublikowano

Świetny wywiad! Dobra robota! ;)

FYINyPQ.png

Przesłuchałeś dwugodzinny wywiad w zaledwie 20 minut ?

Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem.

s2c77Oa.png

Opublikowano

900821406195755111485.png

Przesłuchałeś dwugodzinny wywiad w zaledwie 20 minut ?

Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem.

Nie, ogólnikowo przepatrzyłem, a nie całkowicie, zedytowałem posta, gdy znalazłem niedociągnięcia ;)

Opublikowano

Jedno pytanie, kto to k***a montował? On słuchał to w ogóle ten montażysta? Widać, że dostał materiał wrzucił do programu zapisał i tyle... profesjonalista =D

Opublikowano

Sorki, włączyłem na chwilkę i wyłączyłem. To jest film pełnometrażowy, a nie wywiad.

Tyś widzioł film xD

Wywiadzik - rozmowa - dyskusja, zwał jak zwał, słucha się bardzo przyjemnie, błędy w montażu czy szumy nie mają znaczenia. Ważny jest przekaz i informacje od 'mamuta' forum :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ogólnie rozmowa trwała 2,5h, jeżeli dobrze pamiętam :p Jest to chyba pierwszy wywiad w formie dyskusji, stąd mogą być niedociągnięcia.

Zawsze można przed snem włączyć 2h dyskusję, może szybciej zaśniecie :p Mi ogólnie podoba się taka forma, tylko ciut krótsze :D

Opublikowano

Troszkę się zawiodłem ,bo liczyłem na więcej konkretów, a tutaj między fajnymi fragmentami (stare akcje, hue hue) to gadanie o dupie maryny (1:42:00, check this).

juliusz cezar pokazuje kciuk w dół.

Opublikowano

Tyś widzioł film xD

Wywiadzik - rozmowa - dyskusja, zwał jak zwał, słucha się bardzo przyjemnie, błędy w montażu czy szumy nie mają znaczenia. Ważny jest przekaz i informacje od 'mamuta' forum :D

Ja coś słyszałem o dinozaurze. :D

Wywiad, a właściwie dyskusja podoba mi się bardzo, trochę o Mike'u, trochę o forum. Oby tak dalej. ;)

Opublikowano

1:44:50 no k***a co to jest...

Z mojej dedukcji i jako takiego rozpoznania głosów wyszło, że to raczej już nie jest @Mike.

to akurat ja tyle ze głąb z MPC News tego nie wycial a mialo zostac cos takiego wycietego... bo zapomnielismy ze nagrywamy ^^

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

to akurat ja tyle ze głąb z MPC News tego nie wycial a mialo zostac cos takiego wycietego... bo zapomnielismy ze nagrywamy ^^

Za dużo osób to przeprowadzało i mi rozpoznanie siadło. xD

No po prostu według mnie nie powinno tyle osób w tym brać udziału, te fragmenty o bajkach i tą TSową randkę mogliście sobie darować. A no i jeszcze jedno... Rozumiem, że jak ktoś chce dyskutować to przygotowuje sobie argumenty do tej dyskusji, a nie jak tutaj miejscami dopytywanie przez prowadzących Seldka o różne aspekty oraz wgl niekrycie swojej niewiedzy...

Nie wyobrażam sobie, by jakikolwiek dziennikarz czy to telewizyjny, czy radiowy podjąłby się czegoś takiego przez uprzedniego przygotowania.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja tak z innej beczki. Z jakiej racji obrazasz członka MNT?

Opublikowano

Ja tak z innej beczki. Z jakiej racji obrazasz członka MNT?

A kim wy jesteście, że was nie można obrażać, a innych już tak? Nie wywyższaj się.

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...