Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywiad z Mike!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy w ogóle ten materiał został ruszony przez montażystę, jeśli tak, to tego nie słychać, ale czy to jest powód do bana? No litości...

@topic, stanowczo za długie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mistrzowie podrywu.

Wyszło całkiem ok, w tle słuchało się nawet miło. Fajnie też, że Seldek na początku pomógł, bo dziewczynie trochę czasu zajęło rozkręcenie się. Za to potem nawijała strasznie.

W zasadzie to gdyby ktoś zajął się robieniem podcastów, to może udałoby się stworzyć coś fajnego.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wojna tu widzę straszna, przypominam wam prawilnie że to tylko internet.

Opublikowano

Mistrzowie podrywu.

Wyszło całkiem ok, w tle słuchało się nawet miło. Fajnie też, że Seldek na początku pomógł, bo dziewczynie trochę czasu zajęło rozkręcenie się. Za to potem nawijała strasznie.

W zasadzie to gdyby ktoś zajął się robieniem podcastów, to może udałoby się stworzyć coś fajnego.

Wybacz :p Na początku ciężko było wyczuć kiedy i kto chce coś powiedzieć. A nie chciałam wejść komuś w zdanie. Potem 'nawijałam', żeby nie było, iż nic nie mówiłam :p Następnym razem myślę, że będzie lepiej.

Co do bana - nie wiemy do końca jak to z tym jest. Więc nie powinniśmy oceniać... Odnośnie montażu, została odstawiona fuszerka i tyle w tym temacie. Miło, że komuś podoba się, zwłaszcza taka forma, możliwe, że następny wywiad również będzie tak przeprowadzony (montażem prawdopodobnie zajmę się ja lub @engraver - jeżeli wyrazi zgodę Wilczek).

Opublikowano

Wybacz :P Na początku ciężko było wyczuć kiedy i kto chce coś powiedzieć. A nie chciałam wejść komuś w zdanie. Potem 'nawijałam', żeby nie było, iż nic nie mówiłam :P Następnym razem myślę, że będzie lepiej.

Co do bana - nie wiemy do końca jak to z tym jest. Więc nie powinniśmy oceniać... Odnośnie montażu, została odstawiona fuszerka i tyle w tym temacie. Miło, że komuś podoba się, zwłaszcza taka forma, możliwe, że następny wywiad również będzie tak przeprowadzony (montażem prawdopodobnie zajmę się ja lub @engraver - jeżeli wyrazi zgodę Wilczek).

Co do tego nawijania to lepiej nie mówić nic niż mówić głupoty. 

Montaż fatalny. 

Nie rozumiempoco było tam więcej niż 2 osoby (osobaktóra zadaje pytania i osobaktóra na nie odpowiada) reszta co tamrobiła? Dołączyła do konserwacji po to, żeby przeszkadzać czy

żeby naskrobać "fejmu"bo nic dobrego tam nie przyniesiono. 

Lepiej róbcie wywiady pisemnejeśli kogoś coś interesuje nt. osobyktóra odpowiada pytania to wyszuka, to pytanie czytając iprzeczyta odpowiedź. 

Fajnie zwalić winę na montażystęale ja się pytamgdzie był lider tej grupy? Powinien tego przesłuchać przed wstawką w końcujego zadaniem nie jest tylko podział pracyale też jakieś 

zaangażowanie (Nie wnikam) 

Zrobiłbym tutaj wielki wywódale wilczek myli konstruktywną krytykę z hejtingiem i znowu będzie mi groził. 

Pozdrawiam

(1:39:10 - o goleniu pach)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Co do tego nawijania to lepiej nie mówić nic niż mówić głupoty. 

Montaż fatalny. 

Nie rozumiempoco było tam więcej niż 2 osoby (osobaktóra zadaje pytania i osobaktóra na nie odpowiada) reszta co tamrobiła? Dołączyła do konserwacji po to, żeby przeszkadzać czy

żeby naskrobać "fejmu"bo nic dobrego tam nie przyniesiono. 

Lepiej róbcie wywiady pisemnejeśli kogoś coś interesuje nt. osobyktóra odpowiada pytania to wyszuka, to pytanie czytając iprzeczyta odpowiedź. 

Fajnie zwalić winę na montażystęale ja się pytamgdzie był lider tej grupy? Powinien tego przesłuchać przed wstawką w końcujego zadaniem nie jest tylko podział pracyale też jakieś 

zaangażowanie (Nie wnikam) 

Zrobiłbym tutaj wielki wywódale wilczek myli konstruktywną krytykę z hejtingiem i znowu będzie mi groził. 

Pozdrawiam

(1:39:10 - o goleniu pach)

1. Postanowiliśmy przeprowadzić wywiad w formie dyskusji, stąd tyle osób: 3 osoby + gość.

2. Niektóre rozmowy były bardziej dla nas - prywatnie, że tak to ujmę, które powinny zostać usunięte/ścięte. Niestety, tak się nie stało.

3. Był to nasz pierwszy raz w takiej formie, stąd niedociągnięcia, jeżeli chodzi o przebieg rozmowy.

Skoro razi Was tak strasznie ta rozmowa o goleniu/owłosieniu (rozmowa na ten temat wyszła, gdy przeglądałam zadane pytania w innym temacie), randkowaniu <co było zwyczajnym tzw. "trollem", powtórzę się -> powinno być to usunięte>, to mogę wziąć ten filmik i go przerobić, czyli uciąć te rozmowy, przerwy i Wilczek edytuje pierwszy post z filmikiem, chociaż wydaje mi się, że nie ma już sensu tego robić, bo poszło w eter :P

Oczywiście dziękujemy za opinie, wszelką konstruktywną krytykę weźmiemy do siebie i postaramy się zniwelować błędy, wtopy, itd. :)

Wywiady 1:1 pewno dalej będą, dyskusje być może również. Co do wywiadów w formie pisemnej, nie wiem.

Opublikowano

Yyyyyy, yyyy... wywiad fajnie zrobiony, ale ta wpadka montażysty...

I lidera który tego nie skontrolował.

Opublikowano

I lidera który tego nie skontrolował.

Mówi ten co przy tym uczestniczył i ma informacje z pierwszej ręki. Ty się już lepiej nie odzywaj, słuchać tego wywiadu nikt Ci nie kazał. 

Próbujesz komuś na siłę wcisnąć winę. 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mówi ten co przy tym uczestniczył i ma informacje z pierwszej ręki. Ty się już lepiej nie odzywaj, słuchać tego wywiadu nikt Ci nie kazał. 

Nic nie rozumiesz. 

Zadaniem tego typu grup powinno być to, żeby robić coś fajnego co przykuję uwagę użytkowników i umiliim czas. 

Jeśli użytkownik wychwyci coś, co mu się nie podoba/ma jakąś sugestię zadaniem tychktórzy robią taki projekt jestchociaż wysłuchanie propozycjibo w końcu nie robicie 

tego dla siebie tylko dla innych. 

Nie muszę mieć żadnych informacji wystarczyże mam mózgktóry potrafi analizować niektóre proste sytuację. 

To jest tak jakbyś był kierownikiem budowy i nie brał odpowiedzialności za to, że nie przypilnowałeś któregoś z podwładnych,który źle coś zrobił. 

Pewnie jest tak (a przynajmniej powinno być)że lider (nwm kogo wy tam macie) powinien przed wstawką filmu potwierdzićże wszystko jest w porządku (ajeśli filmktóry ma 

sporo błędów i jest wstawiony to wiadoma jest wina montażystyale także lidera,który nie skontrolował całego wywiadu) 

Nie potrafiłeś się odnieść do poprzedniego postubo wyłożyłem jakieś tam odczucia (w końcu jestem jednym z użytkowników)ale dobrze, że ktoś w fajny sposób mi na 

poprzedni post odpowiedział. 

A piszącże nikt mi nie kazał słuchać tego wywiadu strzelasz sobie w stopębo chyba robicie to dla innych jakbyście to robili dla siebie to byście mieli to na komputerzea nie wpuszczali w obieg. 

Mało mnie to interesuję czyja to wina i na nikogo nie chce naciskaćale chcężeby wszyscy Ciktórzy piszą posty typu (ale zrąbany montażysta,montażysta zawalił itp. itd) 

popatrzyli na toz drugiej strony medalugdzie powinien być człowiekktóry,chociaż w jakiś sposób sprawdza film przed wstawieniem na kanał. 

Potrafiłeś odpowiedzieć na mój postktóry zawiera raptem 6 słów szkodaże nie odpowiedziałeś mi na poprzedni post. 

I wrzuć na luz konstruktywna krytyka to nie hejt 

Miłego dnia.

Opublikowano

Jak ci się nie podoba jego opinia to nie zwracaj na nią uwagi, nikt ci tego nie kazał czytać.

Najbardziej absurdalna odpowiedź na świecie.

Prawda jest taka, że zabrakło pomyślunku, zamiast wydawać prawie 2-godzinnego molocha można go było podzielić na np. 3 części, które może ktoś by pomontował.

Po drugie 90% pytań po prostu cuchnie sztampą. "Jak zacząłeś?", "Co zrobiłeś?", "Kogo znałeś?"... Serio, to jest naprawdę słabe, zero jaiejkolwiek oryginalności, zero improwizacji, wszystko robione na schematach, ble. Weźcie pod uwagę to, że tak naprawdę mało kkogo obchodzi co kto zrobił, to się z kim kłócił czy kto komu lajkował posty. Taki wywiad jest szansą do przedstawienia ciekawej osoby a pytaniami takiego rodzaju tego się nie da osiągnąć.

Brakuje wam lidera z umiejętnością planowania, z charyzmą i co najważniejsze - z oryginalnymi pomysłami. Przykro mi to mówić ale jesteście grupą, która strasznie chce być kreatywna podczas gdy jej członkowie nie mają w sobie tej kreatywności za grosz.

Ale oczywiście się mylę, oczywiście wiecie lepiej a ja jestem tylko pionem, który powinien oglądać i nie narzekać a jak się nie podoba to spieprzać na drzewo. Dobra. Już lecę.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie wyszło, są błędy, ale dziwi mnie że komentarze krytyczne traktujecie jak prowo i gryziecie każdego który nie napisał że piękne, zamiast wyciągnąć wnioski na przyszłość i nie popełnić po raz kolejny tych samych błędów. Czasem lepiej odstawić dumę na bok i posłuchać co inny ma do powiedzenia.

Opublikowano

Jak ci się nie podoba jego opinia to nie zwracaj na nią uwagi, nikt ci tego nie kazał czytać.

Najbardziej absurdalna odpowiedź na świecie.

Prawda jest taka, że zabrakło pomyślunku, zamiast wydawać prawie 2-godzinnego molocha można go było podzielić na np. 3 części, które może ktoś by pomontował.

Po drugie 90% pytań po prostu cuchnie sztampą. "Jak zacząłeś?", "Co zrobiłeś?", "Kogo znałeś?"... Serio, to jest naprawdę słabe, zero jaiejkolwiek oryginalności, zero improwizacji, wszystko robione na schematach, ble. Weźcie pod uwagę to, że tak naprawdę mało kkogo obchodzi co kto zrobił, to się z kim kłócił czy kto komu lajkował posty. Taki wywiad jest szansą do przedstawienia ciekawej osoby a pytaniami takiego rodzaju tego się nie da osiągnąć.

Brakuje wam lidera z umiejętnością planowania, z charyzmą i co najważniejsze - z oryginalnymi pomysłami. Przykro mi to mówić ale jesteście grupą, która strasznie chce być kreatywna podczas gdy jej członkowie nie mają w sobie tej kreatywności za grosz.

Ale oczywiście się mylę, oczywiście wiecie lepiej a ja jestem tylko pionem, który powinien oglądać i nie narzekać a jak się nie podoba to spieprzać na drzewo. Dobra. Już lecę.

http://www.mpcforum.pl/forum/447-aplikacje-na-mentorow/

http://www.mpcforum.pl/forum/320-aplikacje-do-mpc-news/

76561198001815076.png
Opublikowano

1. Znajdź mi 30min czasu wolnego dziennie to może pogadamy.

2. To jest wasz kolejny błąd. Zamiast zachęcać i polecać ludziom swoją działalność wy czekacie aż przyjdą do was na klęczkach w aplikacji, zostaną ocenieni i dopiero wtedy MOŻE się dostaną. Nie tędy droga. Musicie znaleźć kogoś porządnego (A zresztą, i tak na lidera dacie go może po pół roku...) a nie czekać aż się magicznie pojawi.

Narzekacie na MMT, twierdzicie, że jesteście od niego lepsi a na razie nic co wydaliście nie było w połowie na poziomie filmów MMT (Głównie merytorycznie, pomysły na filmy leżą i kwiczą) a jednak unosicie się i chwalicie jakbyście byli najlepsi i nieomylni.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie wyszło, są błędy, ale dziwi mnie że komentarze krytyczne traktujecie jak prowo i gryziecie każdego który nie napisał że piękne, zamiast wyciągnąć wnioski na przyszłość i nie popełnić po raz kolejny tych samych błędów. Czasem lepiej odstawić dumę na bok i posłuchać co inny ma do powiedzenia.

Zachowują się po prostu jakby byli egocentrykami. "TA PRACA NIE JEST IDEALNA, ALE DOCENCIE TO, ZE POSWIECILISMY NASZ CZAS, WSZYSTKO JEST OK, TO WY SIĘ NIE ZNACIE, JAK SIĘ NIE PODOBA TO NIE OGLĄDAJCIE".. śmiech na sali. Boje się, ze perma dostane, więc dopisze, że nie zalezy mi na "shejceniu was" tylko jak juz coś robicie to kurde no róbcie porządnie. Jaką prace w tym filmie miał montażysta? 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jaką prace w tym filmie miał montażysta?

Dodał obrazek oraz nagrany głos i bum.

Kto w ogóle to całe przesłuchał? No chyba góra dwie osoby, jak nie żadna.

Opublikowano

Zapewne nawet nikt nie ostrzegł montażysty, że są tam momenty do wycięcia, tylko z góry ban. Jeszcze raz gratuluję Seldkowi wyrozumiałości.  :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zapewne nawet nikt nie ostrzegł montażysty, że są tam momenty do wycięcia, tylko z góry ban. Jeszcze raz gratuluję Seldkowi wyrozumiałości.  :)

wierz mi ze wszelkie informacje seldek przekazal. co wiecej sam montarzysta powinien wiedziec ze kazdy "surowy" material jest do obrobki

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

wierz mi ze wszelkie informacje seldek przekazal. co wiecej sam montarzysta powinien wiedziec ze kazdy "surowy" material jest do obrobki

Co nie znaczy, że po jednej wpadce powinien dostać perma, a co najwyżej degradację z MPC NEWS. 

//Edit: Poproszę perma dla cb, ponieważ popełniłeś błąd ortograficzny. Dziękuję, dobranoc.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Montażysta zapewne nie przesłuchał dokładnie całego nagrania i to jego wielki błąd, ale...

Co nie znaczy, że po jednej wpadce powinien dostać perma, a co najwyżej degradację z MPC NEWS.

...Perm za takie coś? Trochę nie za ciekawie. Powinne zostać ściągnięte wszystkie rangi oprócz tych za konkursy(black, blue, itd.). Takie tylko moje małe zdanie ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...