Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Drop z gry

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Gram w cs go już dosyć długo, mam przegrane 100godzin i teraz jakoś dopiero zaczęło mnie zastanawiać co i jak z tym całym dropem z gry wygląda, bo od czasu do czasu coś dropne i tak sobie to zbieram(ew. sprzedaje) i zastanawia mnie np:

-Ile razy na dzień może coś wydropić?

-Ile razy na tydzień?

-Dlaczego inni dostają jakieś misje a mnie nie spadają? i ile ich może spaść ?

-czy może spaść jakaś AWP albo coś z bardzo dobrych rzeczy ?

-Czy jeśli posiadam przepustkę Operacja Breakou to mogą mi dropnąc bronie z tej skrzynki ? i czy będę miał ich więcej ?

Pytam bo niektórzy piszą że spada im np. 11 rzeczy na tydzień a mi teraz w sumie 4-5 na tydzień

Z góry dziękuje za pomoc :D

Opublikowano

Dokładny limit dropu nie został opublikowany, ale jest to około 3 na dzień max a 6 w ciągu tygodnia.

Misje wypadają tylko tym, którzy mają wykupioną przepustkę operacji. 

Mogą wypaść dobre skiny np. AK warte powyżej 10 euro ale jest to rzadkość. Dobre skiny to dostaje się po otwarciu skrzynek o ile ma się szczęście. 

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Dokładny limit dropu nie został opublikowany, ale jest to około 3 na dzień max a 6 w ciągu tygodnia.

Misje wypadają tylko tym, którzy mają wykupioną przepustkę operacji. 

Mogą wypaść dobre skiny np. AK warte powyżej 10 euro ale jest to rzadkość. Dobre skiny to dostaje się po otwarciu skrzynek o ile ma się szczęście. 

dzięki, a wiesz może co ile wypada te zadanie

Btw. Limit na dzień to chyba max4 bo ostatnio wypadły mi 4 rzeczy 2bronie i 2 skrzynki ?

Opublikowano

dzięki, a wiesz może co ile wypada te zadanie

Btw. Limit na dzień to chyba max4 bo ostatnio wypadły mi 4 rzeczy 2bronie i 2 skrzynki ?

No skoro tyle ci wypadło to może tyle jest. Nikt tak na prawdę tego nie wie tak samo jak rangi nie wiadomo jakie czynniki wpływają na awans. 

Na to co ile wypada to zadanie to też nie ma reguły. Słyszałem, że max 2 na tydzień ile w tym prawdy to nie wiem

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...