Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Serwerze EASY, gdzie wbije szybko lvl w okolicach max. EQ nie zajmie zbyt dużo czasu na zrobienie i gra bedzie przyjemna. Zbalansowane PVP.

Dodatkowe Info: Żadnych mixów easy/medium itp. Czyste i przyjemne EASY. Dobrze by było, żeby grało tam troche osob. Grałem na Laneris s2, Malygos, Revoria, Ezaria, Metin2-Legend

Nagroda za pomoc: Limit like jeżeli serwer mi się spodoba.

Edytowane przez Bamberbinio
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Sporej ilości graczy. Serwer eazy/medium. Postawiony maksymalnie pół roku temu.

Dodatkowe Info: Coś typu invoria.

Nagroda za pomoc: Lajki i satysfkacja :D

Opublikowano (edytowane)

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium, bez kolorowych itemów,gdzie lvl nawet nawet dobrze idzie i gdzie jest tylko eq smoka/diax, z 6/7 i bez nowości, nie chce nowych rzeczy chce stary dobry priv
Dodatkowe Info: coś podobnego do elitemt2,by nie było za trudno ani za łatwo wiem że powstał teraz nowy serwer tanavis który jest podobny do pandory ale on jest zbyt łatwy...wiem że teraz nie ma podobnego serwera do elite ale jak będzie prosze o jakiś znak :)) dziękuje :))))
Nagroda za pomoc: like +5 :D

post-1490211-0-87695400-1456938566_thumb.jpg

Edytowane przez BialaSmierc1
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium, bez kolorowych itemów,gdzie lvl nawet nawet dobrze idzie i gdzie jest tylko eq smoka/diax, z 6/7 i bez nowości, nie chce nowych rzeczy chce stary dobry priv

Dodatkowe Info: coś podobnego do elitemt2,by nie było za trudno ani za łatwo wiem że powstał teraz nowy serwer tanavis który jest podobny do pandory ale on jest zbyt łatwy...wiem że teraz nie ma podobnego serwera do elite ale jak będzie prosze o jakiś znak :)) dziękuje :))))

Tanavis.pl

­

Tanavis.pl

Zależy mi najbardziej na: Sporej ilości graczy. Serwer eazy/medium. Postawiony maksymalnie pół roku temu.

Dodatkowe Info: Coś typu invoria.

Nagroda za pomoc: Lajki i satysfkacja :D

Prestiamt2.pl - lecz eq na 120 i exp jest gorszy ale 120+ jest easy exp i drop

Revios.pl - EQ EASY / EXP EASY  max 230lvl :) 

krx102 lubi to
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Easy, dużo osób do pvp na każdym lvl, balans klas, rzeczy z IS w grze
Nagroda za pomoc:+++

Opublikowano (edytowane)

Zależy mi najbardziej na: zabijaniu równych mi ludzi na potach.

Dodatkowe Info: najlepiej easy/medium i z dość wysokim online

Nagroda za pomoc like

Edytowane przez lolipop10
18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

­Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na : Dużo ludu online , dobra administracja

Dodatkowe Infor : najlepiej serwer medium

Nagroda za pomoc : 9999 LIKE !!!!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PvP żeby nie było wielkiej przewagi IS, minumum 350+ graczy.

Dodatkowe Info: Może i również być serwer zagraniczny tylko nie hammer bo mi nie działa.

Nagroda za pomoc: Lajk !!!

k065g0.jpg

Opublikowano

Witam.. Szukam serwera do gry w metina 2, po latach mam ochote wrocic na stare smieci lecz na priv, nie orinetuje sie teraz jakies serwery sa dosyc fajne i grywalne.. Co polecacie?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze EASY, gdzie wbije szybko lvl w okolicach max. EQ nie zajmie zbyt dużo czasu na zrobienie i gra bedzie przyjemna. Zbalansowane PVP.

Dodatkowe Info: Żadnych mixów easy/medium itp. Czyste i przyjemne EASY. Dobrze by było, żeby grało tam troche osob. Grałem na Laneris s2, Malygos, Revoria, Ezaria, Metin2-Legend

Polecam: DivineWorld.eu

Serwer easy (max level dasz radę wyexpić nawet w 1 dzień jak się przyłożysz) z eq troszke ciężej ale troche potropisz i masz :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard. Nie wiem czy warto zaczynać np. Na PL-u czy ravii. Doradzcie

Dodatkowe Info: duża ilość graczy oraz pewność serwera na długi czas

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Grałem na wielu hardach, najdłużej na balmorce s1 i ostatnio nołlajfłem na cagroso, ale tam admin dal mi 2 bany na forum(bez uzasadnienia) ts to samo. Główne konto mi zbanował i usunął postacie z innych kat. Ale dosc o cagroso gdzie obiecywana byla raklama i jej dalej niema!!

cChciałbym zagrać na jakimś moze 120max lub 99 cos kolo tego medium/hard ale tez nie za stary zeby ludzi za malo nie bylo! THX

Opublikowano (edytowane)

Zależy mi najbardziej na: żeby troche ludzi grało, nienudny serwerek i medium 

Dodatkowe Info: 

Nagroda za pomoc: +

Invoria S1 REWORK stoi już kilka miesięcy i stała liczba graczy 1k+ 

Revios.pl - 180+ zaczyna się medium a max 230lvl :) Gra 800+

Revoria.eu - max 220 w miarę fajnie się gra easy easy w 2 tyg powolnej gry można mieć wszystko graczy 1k+

Grałem na wielu hardach, najdłużej na balmorce s1 i ostatnio nołlajfłem na cagroso, ale tam admin dal mi 2 bany na forum(bez uzasadnienia) ts to samo. Główne konto mi zbanował i usunął postacie z innych kat. Ale dosc o cagroso gdzie obiecywana byla raklama i jej dalej niema!!

cChciałbym zagrać na jakimś moze 120max lub 99 cos kolo tego medium/hard ale tez nie za stary zeby ludzi za malo nie bylo! THX

Gdybym miał Ci polecić projekt hard/medium to z pewnością Rayen2.pl max 120lvl :) Czuć klimat starego metina lecz online 20-40 osób ale paść nie padnie :)

Na dzień dzisiejszy mogę Ci polecić tylko :  Ravia.eu 

­

Edytowane przez lindex
ZycAzDoBolu lubi to
Opublikowano (edytowane)

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium żeby wypadały z mobów na każdym poziome jakie szkaty z których są ważne przedmioty.Nie pogardziłbym rzeczami z IS w grze
Dodatkowe Info: duża ilość graczy oraz pewność serwera na długi czas. Bez kolorowych przedmiotów najlepiej żeby wygladał jak PL
Nagroda za pomoc: like 

Edytowane przez arnan1999
Opublikowano

Serwer easy (max level dasz radę wyexpić nawet w 1 dzień jak się przyłożysz) z eq troszke ciężej ale troche potropisz i masz :D

Divine odpada.

Opublikowano

Divine odpada.

­

Metek2?

Opublikowano (edytowane)

Zależy mi najbardziej na: by grało sporo osób i fajny był exp, dość szybki oraz oldschool (hwangi, epiki etc)

Dodatkowe Info:Serwer Easy

Nagroda za pomoc:like
Edytowane przez bug_lasu
Opublikowano

­Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer, na którym maksa i eq zrobie w tydzień

Dodatkowe Info:Nie musi być polski

Nagroda za pomoc:

giphy.gif ­

Opublikowano (edytowane)

pomocy nie wiem gdzie grac 
zalezy mi na tym aby serwer nie stal dluzej niz 1 miesiac i aby max lvl mialo  max  5 osob
Dodatkowe Info:]moze byc hard, medium, medium/easy / moze byc zagraniczny serwer ale zeby bylo jakies spolszczenie dobre 
avantador odpada gralem na nim wbilem 140 i mi sie znudzil
Like za pomoc

Edytowane przez Shicer
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy z dużą ilością graczy, z ciekawymi setami, bez klasowego eq
Dodatkowe Info: -
Nagroda za pomoc: LIKE

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/Medium lekki hard obojetne byleby bylo co robić ale tez nie stac po 15 osob przy jednym respie.  :)
Dodatkowe Info: Ma to byc serwer gdzie na TS na publicznym zawsze ktos siedzi i gada i zawsze jak jest nuda to mozna tam wejsc i jakos zleci czas xD
Nagroda za pomoc:  Lajk

Opublikowano

Divine odpada.

­

Metek2?

Zapomniałem dodać/ Metek2 też grałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...