Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac Pomocy !

Zależy mi najbardziej na: szybki exp, ludzi żeby nie było malutko 

Dodatkowe info: serwer gdzie łatwo wbije 75 lvl (gdzie max 200+), wbudowany bs, zmianki tanie w sklepie i bronie na 75 lv łatwe do zdobycia, 6/7 jak najbardziej pvp exp obojętne 

Nagroda za pomoc: like

PangeaYT2, imetin.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:  :

-Przede wszystkim , żeby było z kim pograć , pogadać , żeby nie było jak na innych serwerach , że na całą mapę max 3-4 osoby i w miastach to samo. Serwer ma tętnić życiem , chat się przesuwać ma do góry a nie stać w miejscu.

-Ogarnięta Administracja , która interesuje się serwerem (żeby nie było tak jak na np Xe*oxie...)

-Brak bugów 

-Serwer easy , medium lub medium-hard(Najlepiej jednak medium hard , bo takie zazwyczaj są najbardziej dopracowane)

-Serwer , żeby nie był ustawiony pod IS 

-Dobrze by było , jakby były jakieś nowe misje z ciekawymi nagrodami

-Mile widziane serwerowe szkatułki , aczkolwiek nie są one konieczne.

-6/7 również nie jest niezbędne , ale może być.

-Fajnie jakby były jakieś mounty i zwierzaki , które można zdobyć w grze a nie tylko poprzez IS

-Serwer oczywiście Polski

Dodatkowe Info:

Wiem , że pewnie sporo wymagam , ale chcę pograć na jakimś konkretnym serwerze , a nie jakimś oschniętym ze 100 graczami online w dzień , z czego połowa z nich to buffy... I zanudzić się można na śmierć , bo ani z kimś pogadać , ani pvp a expić trzeba 50 lvl na jednej mapce jak to na niektórych serwerach jest ... Siedzisz w tej atlancie i lejesz moby przez 50 lvl z powodu bardzo małej ilości map... Masakra... 

Tak więc czekam na wasze propozycje . Podawajcie serwery , na których gracie bądź graliście , takie które są godne polecenia i nie ma 1 eventu na miesiąc;P

Nagroda za pomoc: Oczywiście Like

Edytowane przez kwiatmix
Opublikowano

zapomniałem dodać, że mają być to serwery bez isu

To może niemiecki serwer bananamt2.com?

-Przede wszystkim , żeby było z kim pograć , pogadać , żeby nie było jak na innych serwerach , że na całą mapę max 3-4 osoby i w miastach to samo. Serwer ma tętnić życiem , chat się przesuwać ma do góry a nie stać w miejscu.

-Ogarnięta Administracja , która interesuje się serwerem (żeby nie było tak jak na np Xe*oxie...)

-Brak bugów 

-Serwer easy , medium lub medium-hard(Najlepiej jednak medium hard , bo takie zazwyczaj są najbardziej dopracowane)

-Fajnie jakby były jakieś mounty i zwierzaki , które można zdobyć w grze a nie tylko poprzez IS

Dodatkowe Info:

Wiem , że pewnie sporo wymagam , ale chcę pograć na jakimś konkretnym serwerze , a nie jakimś oschniętym ze 100 graczami online w dzień , z czego połowa z nich to buffy... I zanudzić się można na śmierć , bo ani z kimś pogadać , ani pvp a expić trzeba 50 lvl na jednej mapce jak to na niektórych serwerach jest ... Siedzisz w tej atlancie i lejesz moby przez 50 lvl z powodu bardzo małej ilości map... Masakra... 

Tak więc czekam na wasze propozycje . Podawajcie serwery , na których gracie bądź graliście , takie które są godne polecenia i nie ma 1 eventu na miesiąc;P

Cradosmt2
xwxeaw i RidensMoriar lubią to
Opublikowano

PangeyaYt2  a co do diamonda to jest reaktywacja poz nazwą Sapphire. ;)

Pangeyayt2 strasznie gowniany kazdy lata z 250lvl milion broni itp :( sapphire , nie znalazlem zadnego serwer z ta nazwa

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby grało dużo osób i żeby to był server Medium/Hard!

Dodatkowe Info: Żeby to nie był stary server i tak jak mówiłem by grało duzo osób!

Nagroda za pomoc: Like

sygnatura_sasori_by_enemyfate-d61k97v.pn

Opublikowano

Odp mi ktoś ??

Zależy mi najbardziej na:szybki exp w 2-3 dni lvl max łatwo o ulepki graczy 400+ 

Dodatkowe info:grałem na Elitemt2,Shivamt2,XenoxMt2,Amarenamt2,Metek2.pl,Metinek.

eu

.imetin,nextmt2,Funmt2.4funmt2.4Deathmt2.Venteamt2 Mexilia.Glador,Mortyriusz,Linares,Virtua,invoria,Demius i jeszcze jakieś

Nagroda za pomoc: like ;p

Opublikowano (edytowane)

Zależy mi najbardziej na: Żeby grało dużo osób i żeby to był server Medium/Hard!

Dodatkowe Info: Żeby to nie był stary server i tak jak mówiłem by grało duzo osób!

Nagroda za pomoc: Like

Cradosmt2

Edytowane przez Seat
Opublikowano (edytowane)

Odp mi ktoś ??

Zależy mi najbardziej na:szybki exp w 2-3 dni lvl max łatwo o ulepki graczy 400+ 

Dodatkowe info:grałem na Elitemt2,Shivamt2,XenoxMt2,Amarenamt2,Metek2.pl,Metinek.

eu

.imetin,nextmt2,Funmt2.4funmt2.4Deathmt2.Venteamt2 Mexilia.Glador,Mortyriusz,Linares,Virtua,invoria,Demius i jeszcze jakieś

Demilus.pl jedyny server na ktorym nie grales, lecz graczy jest nie za wiele 300+ w godzinach szczytu. Server cos na wzor gladora. Oj soryy za spam ... Nie zauwazylem tego demilusa ;x

Edytowane przez Niecodzienny
1386175744-U112610.png
Opublikowano

-Brak bugów 

Dodatkowe Info:

Ascarial
xwxeaw lubi to
Opublikowano

Odp mi ktoś ??

eu

Eloth lub niemiecki bananamt2.com
Opublikowano (edytowane)

Zależy mi najbardziej na:brak 6-7 bonu , ciekawych innowacjach. Poziomie Easy, Dużo osób.
Dodatkowe Info: Byle nie iMetin i Elitemt2 :)
Nagroda za pomoc: Nie wiem plusy lub jakiś podarunek na iM :)

Edytowane przez Chikara
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zeby serwer był na zasadzie gry "TIVEIA"

Dodatkowe Info:Gralo sporo graczy, serwer byl tak jak napisalem wyzej, milej atmosferze, zwyklym stylu grania .

Nagroda za pomoc:Satysfakcja :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:brak 6-7 bonu , ciekawych innowacjach. Poziomie Easy, Dużo osób.

Dodatkowe Info: Byle nie iMetin i Elitemt2 :)

Nagroda za pomoc: Nie wiem plusy lub jakiś podarunek na iM :)

Linaresmt2.pl

Chikara lubi to

xxx

Opublikowano (edytowane)

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/hard coś w stylu ravii tylko, żeby administracja nie miała graczy w d***e.

Dodatkowe Info:  Najlepiej, żeby grało tam sporo ludzi i nie było pay2win

Nagroda za pomoc: pewno lajk bo co innego można.

826931413926350247153.jpeg

Edytowane przez kwiatmix
Kod Promocyjny!
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/hard coś w stylu ravii tylko, żeby administracja nie miała graczy w d***e.

Dodatkowe Info: Najlepiej, żeby grało tam sporo ludzi i nie było pay2win

Cradosmt2 ok.1k ludzi, spoko administracja, ale więcej ulepszeń większy max lvl

Lub

Balmora, dawniej więcej is trzeba było, a teraz już bez is ogarniesz.

Opublikowano

Dodatkowe Info:  Najlepiej, żeby grało tam sporo ludzi i nie było pay2win

Balmora - super hard

Ascarial - Pełno eventów

amadeusz002 lubi to

giphy.gif ­

Opublikowano (edytowane)

Zależy mi najbardziej na: tysiac graczy lub wiecej 99 lvl max jak nie to ok w miare szybki drop exp yang , latwo o eq
Dodatkowe Info:  oprocz ravi bo tam mi cos nie dziala   
Nagroda za pomoc: lajk

Edytowane przez kwiatmix
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/easy ( najlepiej nowym )

Dodatkowe Info:  Najlepiej, żeby grało tam sporo ludzi

Nagroda za pomoc: pewnie lajk bo co innego można.
Opublikowano

Niewiem gdzie grać pomocy!

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/hard, serwer na którym niema nudy, coś dobrego na start, dużo osób, dobra administracja, nie drogie itemy u handlarzy, ulepszne m1, autoeventy coś podobnego do acelus (czy jakoś tak) że gracze wpłacają npcowi i się otwiera portal no coś w tym typie, stabilny serwer, fryzury u handlarza, i jeszcze raz 0 nudy.

Dodatkowe info: tanie wierzchowce, stabilny serwer, serwer medium na troche hard oraz 0 nudy (heh).

Nagroda za pomoc: lajK!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Very Easy / PVP
Dodatkowe Info: serwer pvp, nie jakiś LinaresMT2, 4FunMT2, NextMT2, HammerMT2 czy 4Death.pl Coś innego..
Nagroda za pomoc : Like.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/easy ( najlepiej nowym )
Dodatkowe Info:  Najlepiej, żeby grało tam sporo ludzi
Nagroda za pomoc: pewnie lajk bo co innego można.

Ascarial

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ravia / Balmora

Dodatkowe Info:  Łatwiej z zmiankami oraz z eq ale najważniejszym czynnikiem jest ilość graczy online.

Nagroda za pomoc: Like : )

Opublikowano

Dodatkowe Info:  Łatwiej z zmiankami oraz z eq ale najważniejszym czynnikiem jest ilość graczy online.

Łatwiejsza gra + lepsza atmosfera --> Balmora ( ludzi ok.600-1000)

Dużo ludzi + możliwość zarobku --> Ravia s2 (ludzi 2k+)

RidensMoriar i obanek lubią to
Opublikowano

Ravia s2

giphy.gif ­

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...