Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co grozi za scam na steam/cs go ?

Gość KoskoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Tym scamem(oszustwem) jest "płacenie" komuś za itemy. Lecz ta osoba wpierw daje nam item, a my zamiast mu jak człowiek zapłacić, poprostu usuwamy typka z znajomych.

Czyli wiem, tyle że na steamie można dostać bana na wymiany, lecz są jakieś konsekwencje w realnym życiu ? jak ktoś orientuje sie na ten temat, piszcie.

Opublikowano

No na pewno policja będzie wzywana np. "HALO POLICJA, PROSZĘ PRZYJECHAĆ NA STEAMA!1!!!1". Scamuj ile chcesz. Ja oscamowałem za swojego czasu 400zł i nic mi się nie stało oprócz ostrzeżeń podczas wymiany ;D

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

To zależy od człowieka.

Nienawidzę oszustów ...  sam zostalem okradziony tydzień temu ale tylko ze skinów co miałem na kacie.

Jesli koles zglosi to na policje i nie zlekceważa tego to mozesz miec klopoty ... 

Nie kradnij !!!!

Opublikowano

No na pewno policja będzie wzywana np. "HALO POLICJA, PROSZĘ PRZYJECHAĆ NA STEAMA!1!!!1". Scamuj ile chcesz. Ja oscamowałem za swojego czasu 400zł i nic mi się nie stało oprócz ostrzeżeń podczas wymiany ;D

No więc spierdalaj frajerze stąd :)

@top

Jeżeli item jest sporo warty, on Ci da a Ty mu nie zapłacisz to masz lipe :)

Jesteś dla mnie skończonym frajerem którego mama nie potrafiła wychować i teraz okrada ludzi. Jak już chcesz kraść to bierz się za kosy warte +150 euro a nie skiny po 2-3 euro polaczku.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Kosko i na c**j chcesz okradać ludzi? Nie dostajesz kieszonkowych czy co? Coraz wiecej jest Polaczków co okradaja swoich.  Wkoncu Polak Polaka okradnie. Zeby tym gnojom po 12 lat sie przydazylo ze jak kogos okradna to ta osoba zapuka im do drzwi bo w tych czasach o adres nie trudno. :) Tak wiec życzę Ci ostrej nauczki jezeli kogos okradniesz :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

No więc spierdalaj frajerze stąd :)

@top

Jeżeli item jest sporo warty, on Ci da a Ty mu nie zapłacisz to masz lipe :)

Jesteś dla mnie skończonym frajerem którego mama nie potrafiła wychować i teraz okrada ludzi. Jak już chcesz kraść to bierz się za kosy warte +150 euro a nie skiny po 2-3 euro polaczku.

No za pierwszy zwrot raporcik poleciał.

Nie ma lipy, bo policja nie przyjedzie na Steama za marne 500zł!!! Policja zajmuje się sprawami za 10000zł albo więcej.

Za drugie zwroty poleciał raporcik też.

Dostaniesz szybciej bloka na handel niż kogoś oscamujesz a scamerzy to śmiecie nie potrafiące nic uczciwie zdobyć

Scamerzy to ludzie, którzy niwelują ilość idiotów na świecie. Przynajmniej ja to tak interpretuję ;)

KLIK!

Opublikowano

Oczywiscie, ze moze, a czy jakies sprawy w metinie, policja sie tym nie interesowala? ( Oczywiscie jesli sie zglosilo)

kiedyś gościa ojebali w metinie to poszedł na policję, potem do prokuratury i wygrał sprawę, więc zależy na kogo ojebiesz :-)

Opublikowano

kiedyś gościa ojebali w metinie to poszedł na policję, potem do prokuratury i wygrał sprawę, więc zależy na kogo ojebiesz :-)

Zależy za ile okradniesz :) Itemy w metinie moga nawet kosztować po parę tysięcy złotych.

KLIK!

Opublikowano

Zależy za ile okradniesz :) Itemy w metinie moga nawet kosztować po parę tysięcy złotych.

Kiedys komus ukradli stalke warta +/- 1000 zl i sprawe wygral, gdzie kosa kosztuje podobna cene.

Ogolnie ja jezeli ktos by mnie okradl to odrazu bym poszedl na Policje, i mysle ze bym wygral.

Edit: Oczywiscie zalezy ile item kosztuje, bo za item za 20zl, watpie ze komus by sie chcialo, ale jakas kosa czy Asiimov to czemu nie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Kiedys komus ukradli stalke warta +/- 1000 zl i sprawe wygral, gdzie kosa kosztuje podobna cene.

Ogolnie ja jezeli ktos by mnie okradl to odrazu bym poszedl na Policje, i mysle ze bym wygral.

Edit: Oczywiscie zalezy ile item kosztuje, bo za item za 20zl, watpie ze komus by sie chcialo, ale jakas kosa czy Asiimov to czemu nie. 

O ile policja by się tym zaintrerere.

KLIK!

Opublikowano

Nie ma lipy, bo policja nie przyjedzie na Steama za marne 500zł!!! Policja zajmuje się sprawami za 10000zł albo więcej.

Scamerzy to ludzie, którzy niwelują ilość idiotów na świecie. Przynajmniej ja to tak interpretuję ;)

Reportuj sobie czlowieku ile chcesz ;] Co do twoich postów to nie jestes zdecydowany piszesz ze od 10000zl psy sie zajmuja sprawami a nizej piszesz co innego i tam mowa o znacznie mniejszych sumach :) 

579571423327107377857.png

Opublikowano

Policja nigdy nie zajmie się sprawą, jeśli jakiś głąb uwierzy, że dasz mu pieniądze za skiny. Tak pierdolicie o tej policji, a tak naprawdę oni sprawą się zajmą jeśli komuś włamiesz się na konto i opierdolisz go z drogocennych itemów. Śmiało możesz ojebywać ludzi ze skinów, będą mieli nauczkę na przyszłość :) Jak ktoś daje za darmo to dlaczego tego nie brać?

Opublikowano

Jeśli nie wiesz to nie pie*dol głupot chłopcze drogi gdyż Policja zajmuje się kradzieżami internetowymi od 200 złoty w górę więc nie bądź taki pewny siebie bo raz owalisz jakiegoś gimbusa co wypłacze się w poduszke a raz owalisz kolesia gdzie tydzień później z Policją zapuka Ci do domu :). "Policja zajmuje sie sprawami za 10000zł albo więcej" Za to co napisałeś powinieneś dostać bana od Administratora za bycie idiotą.

Pozdrawiam. Miłego "okradania" 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Co ty pierdolisz jak ostatnio było w telewizji ze zajmowali się sprawą bo ktoś stracił 20ZŁ i tam był nawet jakiś limit ze zajmują się do 500 zł czy ileś i o te 20zł była sprawa w sądzie k***a żałosne !!!

A jeszcze bardziej żałosne jest to ze na tym świecie ludzie myślą tylko k***a o kradzieży, dla mnie ludzie to śmiecie tyle w temacie skoro nic sami nie potrafią osiągnąć. 

#tak ps zgłaszaj sobie, mi i tak nic nie zrobią. 

tak ps:

http://allegro.pl/noz-cs-go-m9-bayonet-niebieska-stal-okazja-i4478579587.html

POLACY TO K***Y, OSZUKIWAĆ TYLKO POTRAFIĄ... HAH

Opublikowano

Co ty pierdolisz jak ostatnio było w telewizji ze zajmowali się sprawą bo ktoś stracił 20ZŁ i tam był nawet jakiś limit ze zajmują się do 500 zł czy ileś i o te 20zł była sprawa w sądzie k***a żałosne !!!

A jeszcze bardziej żałosne jest to ze na tym świecie ludzie myślą tylko k***a o kradzieży, dla mnie ludzie to śmiecie tyle w temacie skoro nic sami nie potrafią osiągnąć. 

#tak ps zgłaszaj sobie, mi i tak nic nie zrobią. 

tak ps:

http://allegro.pl/noz-cs-go-m9-bayonet-niebieska-stal-okazja-i4478579587.html

POLACY TO K***Y, OSZUKIWAĆ TYLKO POTRAFIĄ... HAH

Od dziś to wielką tajemnicą nie jest że w tej Cebulandii nie liczy się wspólne dobro tylko większość nie sięga wzrokiem po za czubek własnego nosa i jedyne co sie liczy to własne dobro. "Po trupach do celu" tak jak każdy kiedyś to hejtował tak teraz każdy sam sie do tego stosuje.

Naprawdę musi być to wielka satysfakcja biegać z czyimś okradzionym ekwipunkiem  :rolleyes: .

o6xjba.jpg

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...