Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Bol itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gram na BoLu nie zamierzam przestac obecnie jestem w diamencie lece do challangera 

Sadze ze gracze ktorzy przestana grac na BoLu beda mieli wieksze informacje jak wyglada combo postaci , jak je wykonac , ciekawe mechaniki , polaczenia przedmiotow

Polecam kappa

lubie sie spowolnic

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja gram na BoLu nie zamierzam przestac obecnie jestem w diamencie lece do challangera 

Sadze ze gracze ktorzy przestana grac na BoLu beda mieli wieksze informacje jak wyglada combo postaci , jak je wykonac , ciekawe mechaniki , polaczenia przedmiotow

Polecam kappa

failfish.png

Co z tego, że będą wiedzieli jak wykonać combo, skoro nie będą potrafili tego zrobić, bo całe życie tylko trzymali spację.. Osoba grająca tylko na bolu ma mechanikę postaci opanowaną na poziomie 10-12 lvla, bo właściwie nigdy tego nie robi... Jak można k***a nauczyć się mechaniki postaci trzymając jeden przycisk na klawiaturze.. Bol tylko i wyłącznie niszczy skilla, powoduje, że zanikają umiejętności grania w LOL-a. Masz dobre skrypty, ale twój skill stoi na poziomie gówna.. no sorry.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

A ja gdzieś napisałem że ich obrażasz? Czytanie ze zrozumnieniem sie kłania

A co do nazywania ich nieogarami to wyczuwalny jest tu dużu bół dupy bo skąd to możesz wiedzieć, poprosze jakieś dowody na poparcie twojej tezy. I nie czekam na dowód typu "jakby ogarniali to by nie grali na chetach" bo to gówno udowadnia.

Eh.. masz 5 lat i też na tym jedziesz czy jak?

A co tu jest napisane? :

"Wieć zrozumnie że bolowcy dalej beda grać na bolu i wasze teksty typu że są oni "12 letnim niedorozwojem" nie nawrócał ich i przes to przestana graćna bolu."

+ Słownik się kłania.

To że jesteś diament, to nie znaczy że jesteś lepszy. Oczywiście lepszy jesteś, ale w grze.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Eh.. masz 5 lat i też na tym jedziesz czy jak?

A co tu jest napisane? :

"Wieć zrozumnie że bolowcy dalej beda grać na bolu i wasze teksty typu że są oni "12 letnim niedorozwojem" nie nawrócał ich i przes to przestana graćna bolu."

+ Słownik się kłania.

To że jesteś diament, to nie znaczy że jesteś lepszy. Oczywiście lepszy jesteś, ale w grze.

Nie ma tam żadnej frazy typu: "obrażacie ich", "obrażajac ich" wiec nie wiem o co Ci chodzi.

A to że czytasz między wierszami to już inny temat.

Może ty to odebrałeś jako to że wytykam Ci że ich obrażasz ale jak bym chciał Ci to wytknąć to prostu użyłbym tego rzeczownika a go nie użyłem więc już wszystko jasne czy muszę dalej z tobą polemizować?

Opublikowano

506941407258493840951.png

Co z tego, że będą wiedzieli jak wykonać combo, skoro nie będą potrafili tego zrobić, bo całe życie tylko trzymali spację.. Osoba grająca tylko na bolu ma mechanikę postaci opanowaną na poziomie 10-12 lvla, bo właściwie nigdy tego nie robi... Jak można k***a nauczyć się mechaniki postaci trzymając jeden przycisk na klawiaturze.. Bol tylko i wyłącznie niszczy skilla, powoduje, że zanikają umiejętności grania w LOL-a. Masz dobre skrypty, ale twój skill stoi na poziomie gówna.. no sorry.[/quo

Bez bola wbilem P1 czy napewno moj skill jest na poziomie gowna goldzie? :>

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Co z tego, że będą wiedzieli jak wykonać combo, skoro nie będą potrafili tego zrobić, bo całe życie tylko trzymali spację.. Osoba grająca tylko na bolu ma mechanikę postaci opanowaną na poziomie 10-12 lvla, bo właściwie nigdy tego nie robi... Jak można k***a nauczyć się mechaniki postaci trzymając jeden przycisk na klawiaturze.. Bol tylko i wyłącznie niszczy skilla, powoduje, że zanikają umiejętności grania w LOL-a. Masz dobre skrypty, ale twój skill stoi na poziomie gówna.. no sorry.[/quo

Jasne, ja miałem challengera na euw, ale sprzedałem.

Opublikowano

Posrałeś się.. myślisz, że ktokolwiek ci w to uwierzy? Jak byś wbił Plat 1 bez BoLa to nigdy byś po niego nie sięgnął. Bol jest dla silverków/bronzów, którzy nie potrafią się wybić. Pewnie nawet ze skryptami nie wbiłeś do platyny.. I tak twój skill jest na poziomie gówna, bo używasz BoLa. Jakby nie był, to byś go nie używał.. taka prawda. Skoro twierdzisz, że "wbiłeś P1 bez bola" ( xD), to z BoLem pewnie siedzisz już w diamencie.. tak więc czekam, aż ustawisz sobie odznakę za "Diamond Tier" na forum.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Tak, grasz pewnie z pół roku albo i więcej na bolu czyli ma już skill unrankeda... A tak serio ja gram czasami ze znajomymi ja bro oni diamenty i gramy na diaxy to wcale te diaxy i platy z enemy nie graja lepiej! to jest po prostu żałosne ze bro niszczy diaxy... Tyle mają skilla te diaxy co mogą wciśnąć spacje :)

Opublikowano

Nie ma tam żadnej frazy typu: "obrażacie ich", "obrażajac ich" wiec nie wiem o co Ci chodzi.

A to że czytasz między wierszami to już inny temat.

Może ty to odebrałeś jako to że wytykam Ci że ich obrażasz ale jak bym chciał Ci to wytknąć to prostu użyłbym tego rzeczownika a go nie użyłem więc już wszystko jasne czy muszę dalej z tobą polemizować?

To nie jest obrażanie?

@Edit

Nie odzywam się już na ten temat.

@Zarax uspokój tutaj sytuacje, pogroź lub coś xD bo zauważyłem że uformowały się tutaj grupy któe się ze sobą kłócą, łącznie ze mną ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Tak, grasz pewnie z pół roku albo i więcej na bolu czyli ma już skill unrankeda... A tak serio ja gram czasami ze znajomymi ja bro oni diamenty i gramy na diaxy to wcale te diaxy i platy z enemy nie graja lepiej! to jest po prostu żałosne ze bro niszczy diaxy... Tyle mają skilla te diaxy co mogą wciśnąć spacje :)

Hahahha czlowieku siegnolem po bola bo ta gra mnie nudzila a bol dodal jej zabawnosci funu :*

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Hahahha czlowieku siegnolem po bola bo ta gra mnie nudzila a bol dodal jej zabawnosci funu :*

Akurat znam ten typ ludzi, ludzie nie sięgają po bola dla funa :). Właśnie FUN jest jak się gra solo ze znajomymi i można pośmiać z nie jednej akcji a nie wszystko ci skrypty zrobią!

Opublikowano

Akurat znam ten typ ludzi, ludzie nie sięgają po bola dla funa :). Właśnie FUN jest jak się gra solo ze znajomymi i można pośmiać z nie jednej akcji a nie wszystko ci skrypty zrobią!

A dla mnie fun jest jak gram an bolu kazdy woli cos innego

O gustach sie nie dyskutuje : >

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Jak dla mnie czitowanie jest okej aczkolwiek to zalezy od gry. Dla przykladu czitowanie w metinie jest super bo ta gra jest beznadziejna, po co meczyc sie z bonowaniem 50h skoro mozesz zostawic bota i isc sobie na dwór. Natomiast  w LOL'u tutaj nie ma czegos takiego i to raczej jest kwestia wlasnych umiejetnosci które nabywasz wraz z grą czego najprawdopodobniej wynikiem jest twoja dywizja (no dobra w 80% bo mimo wszystko to jest multi) ale o czym swiadczy uzywanie bola. Swiadczy o tym ze po prostu jestes slabym graczem który bez wspomagaczy nie ugra najprostrzego meczu. Albo po prostu jestes zdesperowany zeby wejsc do jakiejs lepszej dywizji, tylko po co skoro wiadomo ze na daną dywizje się nie nadajesz bo nie masz po prostu umijętnosci.

W krótki i przejrzysty sposób:

Kazdy przejaw trollowania w League of Legends jest dla pizdek które nie potrafią grać. Nieważne ze wbiles golda bez BOLA, jeśli uzywasz BOL'a automatycznie stajesz sie spolecznym gównem które jest najnizsze w hierarchi wartosci. Jestes nikim. Ta gra traktuje o współpracy i wlasnych umiejetnosciach, trzymanie spacji w lolu to nic wiecej jak marnowanie czasu innych graczy.

I to nie jest jakiś hejt bo w gruncie rzeczy mam wyjebane kto gra na bolu, ja gram po swojemu i sie tym ciesze a to ze WY lubicie grac na bolu ok spoko :D piona

Nie zawsze tak jest, ludzie twierdza, ze gracze ktorzy graja na bolu z gory sa unskilledami bez niego a dajmy na przyklad Marcolego ktory prawdopodobnie bez skryptow tak czy tak rozjebal by wiekszosc graczy z tego forum bo nie wszystko sprowadza sie do skryptowania czy tez trzymania spacji, uwazam, ze to twierdzenie jest bledne i nie powinno sie dotyczyc wielu graczy, bo jest pelno przypadkow, ze gracze z Bolem siedza w Silverze/Brazie i nie moga wyjsc, a jesli ktos umie grac-to po prostu z bolem zrobi to szybciej, glupie bledy ci naprawi z czego wynika, ze szybciej znajdziesz sie w twojej dywizji. Powtarzam, ze nie dotyczy sie to wszystkich, niektorzy maja farta i trzymajac spacje Katarina na midzie wala sobie konia i wygrywaja mecz wiec coz. Nie popieram Bola ale na pewno gorszy jest od tego Elo Boosting czy inne tego typu gowna. Zegnam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie zawsze tak jest, ludzie twierdza, ze gracze ktorzy graja na bolu z gory sa unskilledami bez niego a dajmy na przyklad Marcolego ktory prawdopodobnie bez skryptow tak czy tak rozjebal by wiekszosc graczy z tego forum bo nie wszystko sprowadza sie do skryptowania czy tez trzymania spacji, uwazam, ze to twierdzenie jest bledne i nie powinno sie dotyczyc wielu graczy, bo jest pelno przypadkow, ze gracze z Bolem siedza w Silverze/Brazie i nie moga wyjsc, a jesli ktos umie grac-to po prostu z bolem zrobi to szybciej, glupie bledy ci naprawi z czego wynika, ze szybciej znajdziesz sie w twojej dywizji. Powtarzam, ze nie dotyczy sie to wszystkich, niektorzy maja farta i trzymajac spacje Katarina na midzie wala sobie konia i wygrywaja mecz wiec coz. Nie popieram Bola ale na pewno gorszy jest od tego Elo Boosting czy inne tego typu gowna. Zegnam.

Prawda jest taka że większosć osób ma duży staż w tej grze bez bol'a, sięgnęla po niego natomiast w zaistniałej sytuacji, kiedy platyna stała się true elohell, albo po prostu chcą troszkę tych eloskow wbić z małą pomocą, niestety, mimo że nazwa forum jasno wskazuje z czym mamy do czynienia to są ludzie z nowotworem jak taki Xreative którzy będą tutaj wylewać brudy publiczne, coz :)
Opublikowano

Macie wąty do bola przebywając na forum w dziale boty hacki bugi do Lola... Fck logic.  JAk RITO nie umie nic z tym zrobić to ich problem. Na BOL
U można się wykarować do golda 5, zeby skorke potem dostac xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...