Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki lvl na antyki do m3?

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, posiadam dropa 13lv do m3, najbardziej zależy mi na antykach, a jak na razie to wypadają tylko koziki i jesionki, mam ich pełno, a reszta, w tym najważniejsze antyki, wgl nie wypadają :D Przez tydzien m3, tylko jeden antyk, 0 fms i rib, nie mam rękawicy ;p Zastanawiałem się nad 7-9lv bo mam eq do hp.

Opublikowano

drop w ihma jest do 26lvl, do 19/20 leci całkiem dobrze. jak Ci nie dropią antyki to pomyśl nad zmianą "spota" chociaż tam jako takich dobrych spotów nie ma. może złe moby bijesz?

Opublikowano

Ja tylko wilki głównie bije, reszte tylko jak już podejdzie :P I za cholere nie lecą :D

Ok, to zostawiam ten 13lv :D

Opublikowano

14 max, bo na 15tym już Cię mogą cwaniaczki na wolnym łapać.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

polecam iść do Ihma tam dobrze drop leci więc z spokojem Swój 15lvl odpal i lec

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie rozumiem czemu wszyscy piszą mniejsze levele, według mnie powinno się mieć +5/7 leveli różnicy w górę aczkolwiek jak na takie moby wystarczyłby Ci 18 poziom, zrób mentala wbij silne na M2 i możesz tyrać (aczkolwiek powiedz po co Ci antyk? Nie lepiej kupić, nie jest to w końcu w przedziale cenowym FMS'a ani RIB'a). A co do mobów to wszystkie bij a nie tylko z których lotają antyki bo jak 'przy okazji' wyleci FMS to sobie wymienisz na 5 takich antyków (zależnie od serwera).

polecam iść do Ihma tam dobrze drop leci więc z spokojem Swój 15lvl odpal i lec

M3 = Imha :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...