Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps :(

OsaPl123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś dostałem komputer z naprawy ulepszony...  o dużo nowy procek i dorzucony 1 gb ram

i na starym procku itd miałem 30 fps na najniższych ustawieniach i 120 fps w menu

Stare Parametry :

Amd sempron 1.60 ghz 3000+ , 1 gb ram , Ati Radeon 4500 hD

Nowe Parametry :

Amd Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.51 Ghz , 2.00 gb ram Atii radeon 4500 hd 

i to tyle z parametrów i dziś odpalam sobie cs go .. ustawiam wszystko na ultra i 30 fps :O na wszystkich ustawieniach średnich , wysokich , niskich itd 30 fps tyle się zmieniło że wtedy gra się co chwile zwieszała na 5 sek a teraz nie tylko jest 30 fps .. wszystkie gfy które miałem wcześniej się nie zacinają oprócz Need For Speed :Hot Pursuit ...a i w menu cs go mam równo 50 fps i nigdy nie spada poniżej mam wyłączoną synchronizacje fps_max 999 .. Proszę o pomoc ponieważ to nie jest normalne..

Opublikowano

Cs'a na ultra to sobie ja moge odpalic na mojej i5 2500k, z takim syfem sie za to nie zabieraj, przy wybuchu bomby wybuchnie ci komputer :D Ale dobra jak tam chcesz. Pewnie koles poprostu zainstalowal ci stare stery do grafy i dlatego komp nie wyrabia w nowszych grach, poszukaj czegos nowszego. Poza tym wyłącz v-sync w ustawieniach karty, nie w samej grze. A tak z czystej ciekawości, po co ci więcej fps? np. w lola nie da się grać na więcej niż 200 fps, bo masz zcinki ekranu :D Musze grac z synchronizacją pionową bo jak nie to nie da sie grac.

Opublikowano

Stery do grafy są dobre on nic tam nie ruszał WYMIENIAŁ TYLKO PROCEK I DORZUCIŁ 1 ram !!!

Nawet NA NISKICH JEST 30 FPS !!! a w menu wcześniej było 120 a teraz równo 50 i nie schodzi poniżej ani wyżej . v-synf mam off w sterach grafy -_- ...

Opublikowano

Pomóżcie mi a nie jakieś głupoty piszecie jak macie takie coś pisać to nie piszcie -_- rozumiecie że tu jest coś nie tak...

wcześniej miałem 120 w menu teraz 50 i nie spada ani nic,, i mam 30 fps w grze na wszystkich ustawieniach ultra .. itd 

Opublikowano

pomóżcie mi a nie jakieś głupoty piszecie jak macie takie coś pisać to nie piszcie -_-

Głupoty? To jest prawda - nie pograsz sobie na takim sprzęcie

Jedyne co to możesz spróbować z tym more FPS Config od Mag1ka

graphic.png

Opublikowano

Zobaczcie sobie jaka karta jest wymagana do cs go 

Gra mi sie wgl nie tnie ładuje się bardzo szybko itp

wymagania sa takie poto zeby gra ci tylko odpalila.

Opublikowano

edit. Zrób formata, miałem tak samo i u mnie to zadziałało. Prawdopodobnie po wymianie podzespołów nadal są śmieci ( stery itd ) po starych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...