Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[D3] Jak sobie radzę?

Aet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę tu wrzucał filmiki z tego jak sobie radzę w Diablo3 RoS ^^

Na początek solo rift na t6, wiem, że nic specjalnego ale postać ma tydzień :D Mój build jest skończony może w 50% ;] PS. nie wiem dlaczego ale nie mogę zmienić języka na angielski, w opcjach nie mam w ogóle wyboru języków, są puste okienka.

Opublikowano

U szamana wystarczy dropnąć maske i set zumi i juz masz dobrego kozaka :) a to juz w rożnych przypadkach kwestia godzin,dni, tygodni miesiecy ;)

Opublikowano

@2up nic nie przerzucałem, postać zrobiona i ubrana w tydzień

@mastacz setu zumi nie posiadam, co do maski się zgodzę ;) Z tym, że trzeba jeszcze mieć tasker i theo, w następnym filmiku pokaże eq :P

Opublikowano

Ja maski szukalem miesiac... tasker trafiony po masce z 2 tyg i po nim paluch. Kuki wpadlo mi na koncu :) wiec suma sum wszystko zajelo mi dobre 2 miechy :P mialeś wiec farta cos ostroge w porównaniu zemna :)

Opublikowano

Król szkieletów dodany, a co do farta, może to jest kwestia tego ile się gra ^^ Ja jestem trochę no lifem :D

Opublikowano

Opis sprzetu na wesoło :D "To, to i jeszcze to" :)

Troche wymiany jeszcze masz przed sobą ;/ oceniajać na stan obecny to jednak b dobrze Ci idzie to t6 :)

Co do broni to chyba najlepsze jest kuki, szybko regeneruje czas tancerza wiec szybko sie elity bije.

Opublikowano

Opis sprzetu na wesoło :D "To, to i jeszcze to" :)

Troche wymiany jeszcze masz przed sobą ;/ oceniajać na stan obecny to jednak b dobrze Ci idzie to t6 :)

Co do broni to chyba najlepsze jest kuki, szybko regeneruje czas tancerza wiec szybko sie elity bije.

Może idzie mi dobrze dlatego, że bardzo dużo grałem w lola i mam taki nawyk, że unikam wszystkiego co leci w moją stronę xD A co do eq, wiem co muszę wymienić z tym, że to nie takie proste ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...