Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankietyzacja zespołu moderacyjnego na MPCforum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem moderatorzy powinni wiedzieć kto i jak ich ocenił. Zważając na założenie, że każdy w naszym teamie jest dojrzały (przynajmniej tak być powinno), to negatywne oceny nie wywołają nacisków czy gorszego traktowania użytkownika, który źle ocenił danego moderatora, wręcz przeciwnie, moderator wiedziałby gdzie dokładnie popełnił błąd lub mógłby się obronić przed niesłuszną krytyką.

Pan Neoś lubi to

Yykfu5r.png

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@Jessu W efekcie użytkownicy i tak będą głosowali 1/10 za warna, a co gorsi modzi będą im się odwdzięczali czyhaniem na ich najmniejszy błąd i wlepianiem najsurowszych możliwych kar. Tego nie powinno być, ale dobrze że to jest anonimowe.

Opublikowano

@Jessu W efekcie użytkownicy i tak będą głosowali 1/10 za warna, a co gorsi modzi będą im się odwdzięczali czyhaniem na ich najmniejszy błąd i wlepianiem najsurowszych możliwych kar. Tego nie powinno być, ale dobrze że to jest anonimowe.

Nie wiem czy są tacy moderatorzy, nie dostrzegłem czegoś takiego, jeśli jednak to prawda, to nie zasługują na swoją posadę.

Pan Neoś lubi to

Yykfu5r.png

Opublikowano

Spłoną w piekle ;)

@Istny Diabel

//Narzędzie do Trollingu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Pomysł jak najbardziej ciekawy, jednakże są też trolle, które mogą to wszystko zrujnować. No cóż pożyjemy i zobaczymy ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Moim zdaniem moderatorzy powinni wiedzieć kto i jak ich ocenił. Zważając na założenie, że każdy w naszym teamie jest dojrzały (przynajmniej tak być powinno), to negatywne oceny nie wywołają nacisków czy gorszego traktowania użytkownika, który źle ocenił danego moderatora, wręcz przeciwnie, moderator wiedziałby gdzie dokładnie popełnił błąd lub mógłby się obronić przed niesłuszną krytyką.

Proszę cię ;)

Jeszcze jedno pytanie, jak ja mam odpowiedzieć na np. "Czy moderator szybko udzielił ci odpowiedzi na zadane pytanie na PW " W skali od 1 do 10?  nie mam zielonego pojęcia 

Czy moderator pomógł, gdy go poprosiłeś o pomoc? W skali od 1 do 10? 

Proszę sprecyzować :( 

Nie jest to przemślany pomysł, niektórzy mogą specjalnie dawać sobie - nie wszyscy moderatorzy kochają siebie nawzajem ... 

Mogę Cię zapewnić, że jest to bardzo przemyślany projekt :) na wszystko jesteśmy przygotowani :)

Ziółko. lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

bedzie mozliwosc oceniania pracy adminsitratorów?

Genialne, byleby nie było trolli, którzy wciskają złe oceny na złość ;-)

niektorym nie trzeba na złość wciskać

Zważając na założenie, że każdy w naszym teamie jest dojrzały (przynajmniej tak być powinno)

masa moderatorów nie ukończyła nawet gimnazjum, więc o dojrzałości to my tu nie mówmy.

Edytowane przez Lexus.
Opublikowano

Ciekawe, ale nie powinno być anonimowe, ponieważ znajdą się takie osoby, ktore będą oceniać na podstawie 'nie lubię, ocena najniższa'. Co do tego, że moderator by się mścił - sądzę, że byłoby to zauważalne i można wyegzekwować. Chyba, że słusznie dostanie się taką ocenę :)

Opublikowano

Przestańcie wyszukiwać się tylko negatywnych rzeczy w tym pomyśle. Ja uważam, że to dobry pomysł. Niektórzy zachowujecie się jakbyście się obawiali krytyki ze strony innych.

Opublikowano

1/2 wylewu bulu dupy moderatorow, najlepsze jest to ze WY MODERATORZY nie bedziecie wiedziec kto was ocenil

i dlaczego KAZDY TUTAJ MODERATOR KTORY JEST NA NIE argumentuje swoja odpowiedz trollingiem? może nie jesteście do końca święci, może jednak zrobiliście coś źle? to coś złego że ktoś wam coś takiego powie w ANONIMOWEJ ankiecie? e-penis zmaleje?

imo dobry pomysl, 10/10

i tak czekam na najlepszego/najgorszego moderatora miesiaca wybieranych przez szary plebs

TREATY WILL, eMode i Zarax lubią to

­

Opublikowano

@Lord Makin Nie chodzi o trolli, tylko o dziesiątki, setki a nawet tysiące dzieci które będą się mściły za to że dano im warna.

Opublikowano

1/2 wylem bulu dupy moderatorow, najlepsze jest to ze WY MODERATORZY nie bedziecie wiedziec kto was ocenil?

i dlaczego KAZDY TUTAJ MODERATOR KTORY JEST NA NIE argumentuje swoja odpowiedz trollingiem? może nie jesteście do końca święci, może jednak zrobiliście coś źle? to coś złego że ktoś wam coś takiego powie w ANONIMOWEJ ankiecie? e-penis zmaleje?

imo dobry pomysl, 10/10

i tak czekam na najlepszego/najgorszego moderatora miesiaca wybieranych przez szary plebs

Kto Ci napisał, że moderatorzy są na nie? To bardzo dobry pomysł i cieszę się z tego :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Kto Ci napisał, że moderatorzy są na nie? To bardzo dobry pomysł i cieszę się z tego :D

To teraz kogo nie lubimy... Trochę do dupy, ale zobaczymy.

tu na przykład

­

Opublikowano

Nie wiem czy są tacy moderatorzy, nie dostrzegłem czegoś takiego, jeśli jednak to prawda, to nie zasługują na swoją posadę.

Jest na forum 2 miesiące i myśli, że wie wszystko i zna każdego :)

Opublikowano

Pomysł dobry, a nawet świetny. Ale obawiam się sytuacji, gdy user pod wpływem emocji (bo dostał słusznego warna) będzie dawał złe oceny. Cóż, mam nadzieje, że takiej sytuacji nie będzie.

Opublikowano (edytowane)

Skoro ostrzegasz wszelkich trollów na forumku, żeby nie byli tacy pewni siebie to znaczy ze przystępujesz do otwartej walki z plebsem. Czy to oznacza że berło władzy zapłonie ogniem piekielnym?

@Lord Makin

Ja tam niby popieram ten pomysł bo ten kto ma tutaj obowiązki, tak nazwijmy to obowiązkami a nie pierdo.leniem sie ze sobą powinien być również sprawdzany i oceniany. Nie wydaje mi się żeby była jakaś skuteczna opcja wcześniej niż własnoręczne nadzorowanie osoby przez pro elo ziomków z zielonej yo, tylko że tak myśle i myśle i jakoś ten pomysł traci na sensie pomimo twojego zapewnienia ze to bedzie w jakimś stopniu kontrolowane. Jak odróżnisz głos normalnego typa który kompletnie nic do moda nie ma, od przedstawiciela plebsu czytaj trolli  i 7 letnich dzieci którzy wpisują do swoich notatników smierci nick kazdego kto im powie zle słowo, a moderatorów podkreslaja "ruszofym" markerem?

wiekszosc modów po prostu boi sie niesłusznej oceny swojej osoby, przez co mogą zostać pociągniete konsekwencje aczkolwiek wiadomo, na tym forumku sporo rzeczy sie dzieje zwłaszcza w kręgach pionków zielonych ale o tym sie przecież nie mówi.

Edytowane przez TREATY WILL

TDJIuac.png

XDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...