Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Preshooting / przygotowanie etc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bang bang bang :P

Dobra robota, nie hackerów tylko cheaterów, ogromna ilość ludzi, w szczególności w silverze płacze o cheaty, gdy po prostu stosuje się preshooting.

Czym nagrywasz?

Opublikowano

Bardzo fajnie, że robisz coś takiego na polskim YT, rób to dalej a na pewno ktoś to doceni. 

I tak jak nexo powiedział, w silverze są ciągłe płacze, że ktoś używa ESPA, a to zwykły preeshoting. Ładnie ładnie.

Opublikowano

Poradnik może być, ale nie wiem jak ty możesz na takim celowniku grać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie tylko silverki płaczą, nieraz na legendary eaglu spotkałem się z płaczem w związku z preshotami

Pomogłem ? Daj 5 lub + xD

10 postów Done

25 postów Done

50 postów Done

100 postów [x]

250 postów [x]

500 postów [x]

1000 postów [x]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wytlumaczone strasznie chaotycznie ale da sie zrozumiec :) no i zamysl bardzo dobry prezentacja rowniez chociaz rzadko to widujemy bo to nie jest taki typowy prefire

Opublikowano

A od kiedy @pawel319x na minimapce pokazuje się skąd dostaje? Myślałem, że to tylko te półkola reprezentują

Jak ktos strzeli z broni bez tlumika (czyli NIE M4A1-S lub USP) to widać na minimapie czerwony punkt, jest to strzelający przeciwnik.

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...