Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8. urodziny MPCforum.pl i zmiany na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Idea mpcforum upadła, czas stąd spierdalać.

Proszę cię ;) Idea jest wciąż ta sama, a my potwierdzamy, panujący od kilku już lat, stan rzeczy ;)

techse lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mam coś do powiedzenia.

1. Dupne to logo, lepsze te 1, co zrobiła Wredna i wygrała konkurs.

2. Czy możecie zrobić, że ci co są miesiąc na forum mogą dostawać nagrody? Zawsze jest k***a tak, że jakiś random to wygrywa...

Taki ten k***a świat, co się dziwić. Zawsze c**j wszystko nie po czyjejś myśli.

Czekam na ból dupy

Opublikowano

Mam coś do powiedzenia.

1. Dupne to logo, lepsze te 1, co zrobiła Wredna i wygrała konkurs.

2. Czy możecie zrobić, że ci co są miesiąc na forum mogą dostawać nagrody? Zawsze jest k***a tak, że jakiś random to wygrywa...

Taki ten k***a świat, co się dziwić. Zawsze c**j wszystko nie po czyjejś myśli.

Czekam na ból dupy

2. pomyślimy o tym ;)

techse lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

Gratuluję zwycięzcom, mimo tego, że pewnie większość z nich nie wie, do czego służy ranga jaką otrzymali to takie były zasady konkursu - losowy użytkownik wygrywa, więc nie rozumiem prucia się o to, trzeba było proponować ulepszenie zasad przed konkursem (teraz można liczyć ze przy następnym losowaniu zmieni się regulamin). 

Co do loga - zaraz po zobaczeniu go nie przypasowało mi, jednak już po 1 dniu korzystania z forum uznaję, że jest znacznie lepsze od poprzedniego - kwestia przyzwyczajenia. 

Jeszcze tylko pytanko, kiedy będzie następne losowanie?

Edytowane przez xRiven
Makin, Seldek i techse lubią to
Opublikowano

Pierniczycie o idei że się zmieniła a jest ta sama. Ktoś wam zabrania wstawiać cheaty? nie. Forum jedynie zmieniło "szyld" jeśli to tak mogę nazwać na bardziej przyjaźniejszy. A co do loga to jest słabe ale nie ja o tym decyduje i nie mam nic do powiedzenia. Trzeba przyjąć to że nasze mpc się zmienia może na lepsze może na gorsze kto wie :)

Pozdrawiam i powodzenia.

ps. jestem ciekawy co będzie za 2/3 lata na mpc :D

Makin i techse lubią to

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano (edytowane)

Miło patrzeć jak MPC zmienia się na lepsze i rozwija. ;-)

Podobno z 13 na 14 sierpnia od 1 do 5 w nocy (nad ranem) ma być największe natężenie spadających gwiazd, więc możesz sobie zażyczyć jeszcze raz dla pewności. xD

Nope, największe było dzisiaj :P

Jeszcze tylko slogan i wizerunek zmieniony.

Edytowane przez Kicław
Nyheq, Kirito. i techse lubią to
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

34 sekundy online - http://www.mpcforum.pl/user/336551-lorent42/

2 posty - http://www.mpcforum.pl/user/1146882-thepolskamc/

I tak k***a zawsze będzie, same randomy wygrywają. 

http://www.mpcforum.pl/user/214332-mati112232/

Ostatnio aktywny o 19; jakim cudem wygrał? Przecież o 20 go nie było

Może mi ktoś powiedzieć skąd tacy ludzie, jak on się biorą. Tak sobie myślę, że za dużo przed komputerem siedzisz, bo w główce Ci się troche przestawiło. 

I proszę Cię nie nazywaj nikogo randome, bo ktoś jest z 2014, a Ty 2013, bo to o niczym nie świadczy, każdy miał takie same szanse i prawo do wygrania, a druga sprawa, jak ktoś ma mniej postów od Ciebie do jest gorszy, bo tak zrozumiałem po tym, jak napisałeś "randomy". Trzymaj się cieplutko i nie placz następnym razem, że nie wygrałeś, a jeśli dalej Ci mój post nie dał nic do zrozumienia to może poproś administracje może Ci spełni twoje marzenie w dostaniu plakietki.

Pozdrawiam Wszystkich płaczków forum, którym "rzal" dupe ścika, że nie dostali plakietki. 

Opublikowano

Został stworzony po to, by wyłonić nowe logo dla mpc :) Ale jak to czasami bywa w konkursach- nie są zadowalające, a projekty nie sprostają wymaganiom. Tak, czy inaczej DualMedia musieli wyłonić zwycięzców, nawet jeżeli wiedzieli, że projekty nie zostaną wykorzystane w przyszłości :) Cóż, tak czasami się zdarza. Przecież nie mogli na siłę wziąć czegoś, co im się nie podobało i co nie celowało w ich gusta, prawda? :)

Tygodnie :P

Myślałam, że forum jest dla użytkowników, więc robi się je pod nich :huh: Co do samego loga, wolałam poprzednie, obecne faktycznie przypomina ząb i kojarzy się z dentystą, do tego ta kreska pod ludzikiem, wg mnie psuje efekt. Jedynie podobają mi się kolory. Szkoda, że praca @engraver nie została wprowadzona (w spoilerze), przynajmniej mi się strasznie spodobała. No, ale cóż. Skoro została już wybrana, to trzeba przyzwyczaić się.

310791400089970117.jpeg

Gratuluję zwycięzcom w losowaniu! 

Lucky Member - ładna plakietka, ładny kolor czcionki przy nicku (chociaż jaskrawy żółty bardziej pasowałby do plakietki) + jak są te małe parasolki lub mikrofony, mogliście dodać podkowę lub koniczynkę :p

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć skąd tacy ludzie, jak on się biorą. Tak sobie myślę, że za dużo przed komputerem siedzisz, bo w główce Ci się troche przestawiło. 

I proszę Cię nie nazywaj nikogo randome, bo ktoś jest z 2014, a Ty 2013, bo to o niczym nie świadczy, każdy miał takie same szanse i prawo do wygrania, a druga sprawa, jak ktoś ma mniej postów od Ciebie do jest gorszy, bo tak zrozumiałem po tym, jak napisałeś "randomy". Trzymaj się cieplutko i nie placz następnym razem, że nie wygrałeś, a jeśli dalej Ci mój post nie dał nic do zrozumienia to może poproś administracje może Ci spełni twoje marzenie w dostaniu plakietki.

Pozdrawiam Wszystkich płaczków forum, którym "rzal" dupe ścika, że nie dostali plakietki. 

super, nowy na forum? witamy, polecam zacząć od wikipedii forumkowej

techse lubi to

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Makin o nim zapomniał :D Niedługo powinien pojawić się nowy.

//Poldek w sygnie <3

@Wredna

Sygnatura jak sygnatura  - 15 minut w Gimpie szału nie robi ;) .

Też lubisz poldki ? :D

techse lubi to

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Gratuluję zwycięzcom, mimo tego, że pewnie większość z nich nie wie, do czego służy ranga jaką otrzymali to takie były zasady konkursu - losowy użytkownik wygrywa, więc nie rozumiem prucia się o to, trzeba było proponować ulepszenie zasad przed konkursem (teraz można liczyć ze przy następnym losowaniu zmieni się regulamin). 

Co do loga - zaraz po zobaczeniu go nie przypasowało mi, jednak już po 1 dniu korzystania z forum uznaję, że jest znacznie lepsze od poprzedniego - kwestia przyzwyczajenia. 

Jeszcze tylko pytanko, kiedy będzie następne losowanie?

Następne losowanie za tydzień o tej samej porze, ale jeszcze pójdzie odpowiednie info i jaka nagroda do wygrania ;)

Nope, największe było dzisiaj :P

Jeszcze tylko slogan i wizerunek zmieniony.

Jeszcze fav icon, ale z tym uporamy się dzisiaj jeszcze ;)

Myślałam, że forum jest dla użytkowników, więc robi się je pod nich :huh: Co do samego loga, wolałam poprzednie, obecne faktycznie przypomina ząb i kojarzy się z dentystą, do tego ta kreska pod ludzikiem, wg mnie psuje efekt. Jedynie podobają mi się kolory. Szkoda, że praca @engraver nie została wprowadzona (w spoilerze), przynajmniej mi się strasznie spodobała. No, ale cóż. Skoro została już wybrana, to trzeba przyzwyczaić się.

310791400089970117.jpeg

Gratuluję zwycięzcom w losowaniu! 

Lucky Member - ładna plakietka, ładny kolor czcionki przy nicku (chociaż jaskrawy żółty bardziej pasowałby do plakietki) + jak są te małe parasolki lub mikrofony, mogliście dodać podkowę lub koniczynkę :P

Też o nim myśleliśmy, ale ten efekt z róznym wymiarem czcionki został uznany za niespełniający nasze wymagania i dlatego nie wygrał.

techse i Małpa lubią to

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...