Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8. urodziny MPCforum.pl i zmiany na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heh ;). To w końcu siódme, czy ósme o.O

Lepsze logo autorstwa @Wredna , ale to z konkursu

230191400089911117.png

Graty dla zwycięzcy Lucky Membera

Ósme odkąd forum istnieje. Siódme będą odkąd forum nieprzerwanie działa, historia MPC potrafi być skomplikowana ;) po prostu w wakacje 2007 mieliśmy małą przerwę w działaniu, aż do powrotu we wrześniu i od tamtego czasu wciąż i nieprzerwanie idziemy naprzód :)

Troche dziwne ze gość która ma zero postów i 2 miesiące na forum ma gold membera...

No na tym polega nieprzewidywalność losowania ;)

119741417891296922683.png

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Niezadowolonych ludzi z aktualnego loga jest raptem garstka, którą można policzyć na jednej dłoni. Przynajmniej tak to odebrałam patrząc na ten temat, czytając komentarze. Może warto jednak zastanowić się i wziąć pod uwagę, że "moje zdanie" nie jest zawsze zdaniem właściwym? :) Nikomu się nie dogodzi niestety w 100%. Nawet podejrzewam, że gdyby @696 wykonał swój projekt (w kocu po tym co wypisuje śmie stwierdzić, iż jest tak z*******y) na pewno znalazło by się masę hejtowrów, czy ogólnie ludzi o innych wyobrażeniach, którym projekt nie przypadłby do gustu. :)

3467814079699921209958.jpg

Ty tak poważnie, czy jest to troll? Myślę, że w przypadku tego powykręcanego, kanciastego, źle dopasowanego i niesymetrycznego loga... jednak to drugie :)

Ta myszka chyba została mocno skrzywdzona przez los :)

Ta myszka jest mniej skrzywdzona przez los (a właściwie w ogóle, bo przynajmniej widać, że myszka to myszka, a pad to pad) niż Twój zębo-pad, który dalej wygląda, jak ząb. ;)

Aha i odnośnie umieszczenia tego logo na długopisie - zapytaj kogokolwiek ze swojego otoczenia, jakie jest pierwsze wrażenie po spojrzeniu na ów długopis. Założę się, że co najmniej 90% osób powie, że to długopis od salonu dentystycznego. Bo przecież my nie mamy w ogóle gustu i skoro Ty coś zrobiłaś to znaczy, że to musi być perfekcyjne. 

DomT2000, techse, DogGuffi i 1 inny lubią to
Opublikowano

Ciekawy jestem co dostanie milionowy użytkownik :D To nowe logo kojarzy mi się z salonem dentystycznym xD

Pewnie Gold Membera, tak jak 800.000 user. ;)

techse lubi to
Opublikowano

Teraz czekac do 10 lat :)

I 2kk Użytkowników :)

GZ DLA WSZYSTKICH

techse lubi to

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

A kiedy można spodziewać sie następnego losowania?

Co tydzień? Akurat ja nie mogę brać udziału losowaniu bo wracam po 22-23

Zawsze będzie o 20? :v

dzięki @techse za dobicie 900 like

techse lubi to
Opublikowano (edytowane)

Ta myszka jest mniej skrzywdzona przez los (a właściwie w ogóle, bo przynajmniej widać, że myszka to myszka, a pad to pad) niż Twój zębo-pad, który dalej wygląda, jak ząb. ;)

Aha i odnośnie umieszczenia tego logo na długopisie - zapytaj kogokolwiek ze swojego otoczenia, jakie jest pierwsze wrażenie po spojrzeniu na ów długopis. Założę się, że co najmniej 90% osób powie, że to długopis od salonu dentystycznego. Bo przecież my nie mamy w ogóle gustu i skoro Ty coś zrobiłaś to znaczy, że to musi być perfekcyjne. 

Patrząc na twoja spixelowaną sygnature sadze, ze w grafice powinnaś miec akurat najmniej do gadania, dziewczynko.

Skrzywdzona przez los to jestes co najwyżej ty, widać, że masz problemy emocjonalne i tobie by się przydał lekarz, nie dentysta ale psychoterapeuta i okulista, bo wszędzie widzisz zęby, pewnie masz tak krzywe, że to już twoja fobia.

Logo jest eleganckie, proste czyli takie jakie powinno być.

Edytowane przez LAIK KRUL
arko, Issia, Makin i 4 innych lubią to
Opublikowano

Chłopie, myślisz, że dlaczego większość firm, dystrybucji itd przerzuca się na flat design? Bo to jest nowoczesność, takie jest teraz trendy. Są przypadki, w których flat design jest źle pojęty, prostota jest źle ukazana. Takim przypadkiem jest MPCForum. Spójrzcie chociażby dalej, na behance, czy inne portale, wrzućcie te logo na jakieś profesjonalne graficzne forum, każdy grafik go wyśmieje. Tutaj font jest okropny, podobnie i sygnet. Są gusta i guściki, wam nie przegada :)

BolekART i techse lubią to
Opublikowano

Ja powiem tak ,póki nie zacząłem czytać komentarzy widziałem w tym logu tylko pada ,a teraz nadal go widzę ,więc nie ogarniam was -,-

techse lubi to

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

A kiedy można spodziewać sie następnego losowania?

Co tydzień? Akurat ja nie mogę brać udziału losowaniu bo wracam po 22-23

Zawsze będzie o 20? :v

dzięki @techse za dobicie 900 like

Będziemy niedługo komunikować godziny losowań ;)

techse lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dajcie już sobie spokój z tym logiem. Uwzięliście się na Sandrę (dla tych co nie wiedzą to Wredna) za to, że zrobiła logo, które dla Was jest jak ząb? Tam jest pad i tylko pad od konsoli. Dla mnie temat skończony i tyle. 

Btw. Za tydzień też będzie losowana plakietka Lucky'ego czy inne nagrody? :)

techse lubi to

76561198169311417.png

Opublikowano

Ja mam tylko pytanie do @Wredna, jeżeli logo zostało zaprojektowane grafice wektorowej PS odpada, zostaje Illustrator oraz CorelDraw no ewentualnie GIMP i teraz to pytanie czy ona ma kupiony program, w którym projektowała logo? Jeżeli nie nici z zarabiania bo zostało zrobione na pirackiej wersji programu co się wiąże z brakiem licencji.

Ma kupiony. F**k off.

Wredna i techse lubią to

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Ale zjebane logo stare było 10101010 razy lepsze...

Dla tych których razi logo, odpalcie sobie AD Blocka i zablokujcie.

689941408024238503178.png

Teraz 100 razy lepiej.

Ważne ze nie ukradzione jak twoje prace graficzne które jeszcze śmiesz sprzedawać, zerze. Wredna jest najlepszym grafikiem na tym forum i to jest nie do podważenia, jestem świecie przekonany ze zaden z Was by nie wpadł na takie logo, poza tym skoro dualom sie podoba, to takie ma być a wy macie gówno jednym słowem do gadania.

Edytowane przez LAIK KRUL
Wredna, techse i Julietta lubią to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...