Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8. urodziny MPCforum.pl i zmiany na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

również dołączam się do yptnia

Jak oglądałem jego strima, to był taki przycisk i z niego wybierało osoby, które są online (?) i dostawały nagrody.

techse lubi to

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Kiedy będzie nowy styl mpcforum? Wizualnie to chyba tylko logo się zmieniło :) Moglibyście nad tym popracować.

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

------------------------------------------------------------

Opublikowano

Niezbyt mi się podoba to logo, więcej niebieskiego. :DxD

techse lubi to

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

również dołączam się do yptnia

Stream organizowany jest w celu dostępu do wyników na żywo i przejrzystości losowania ;)

Kiedy będzie nowy styl mpcforum? Wizualnie to chyba tylko logo się zmieniło :) Moglibyście nad tym popracować.

Wraz z IPB  4.0 :)

techse lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To wszystko co miałaś do powiedzenia? Robisz z siebie wielką gwiazde jakbyś była bóg wie kim, księżniczka od siedmiu boleści się znalazła. Juz Ci coś pisałem na temat zębów i twojego wzorku, bo trzeba być na prawde dziwnym człowiekiem by nie powiedzieć spierdolonym żeby widzieć tam zęba.  Poza tym od kiedy ty taka po stronie użytkowników, co? Kołko wzajemnej adoracji Cie opuściło czy nikt już sie za tobą nie ogląda? Szukasz dziury w calym i robisz wszystko by jakąs afere wywołać zeby ktoś zwrócił na Ciebie uwage, atencji idz szukaj gdzie indziej dziewczynko bo tutaj już każdy i tak ma Ciebie dośc, elo.

Aha, czyli wyrażenie opinii na jakiś temat to robienie z siebie gwiazdy? Ok. Czy ja gdziekolwiek się wywyższam? Napisałam, że zrobiłabym lepsze logo? Z resztą widać, że Ty masz po prostu uprzedzenie do mnie, bo jakoś do innych osób, czepiających się o zęba, nie raczyłeś się rzucić. Poza tym proponuję Ci zajrzenie do słownika i przeanalizowanie znaczenia większości słów, które użyłeś w swojej wypowiedzi, bo chyba nie znasz ich znaczenia. Inni jakoś potrafili podjąć NORMALNĄ dyskusję, a Ty wyleciałeś z mordą, więc wnioskuję, że jedyną osobą, która szuka tutaj uwagi i chce wydłużyć swojego e-penisa, jesteś Ty. Zresztą... kijem rzeki się nie zawróci, więc nie mam zamiaru Ci tłumaczyć czegoś, czego Twój mały rozumek i tak nie będzie w stanie pojąć, 'elo'.

I nie pierdol mi o kółku wzajemnej adoracji, skoro najwyraźniej osobą, która w jakikolwiek sposób jest chroniona, jesteś Ty. Hipokryta. 

A teraz życzę dużo wytrwałości forumkowi, lepszego gustu DualMedia do grafik i mniej pseudo-hejterów (pokroju pana z cytowanego postu). 

Miłego dnia.

SmoKu™, techse, Makin i 3 innych lubią to
Opublikowano

Taka prawda, że @techse ma wy***ane na hejty itd., lajkuje wszystko, temu to łatwo dogodzić xD

@Miyoshi

Ale skąd Ty wiesz, czy styl IP.B 4.0 to nie będzie design salonu dentystycznego? ;f 

Nawet jakby to był ten cholerny ząb, to z jego symboliki wynika, że:

Zęby są symbolem agresji i walki. Szczerząc je - nawet w lęku - pokazujemy, że mamy wolę przetrwania na tym świecie.

Czy to nie opisuje idealnie grania w gry, np. RPG, FPS? ;) W sumie wszystkie.

Opublikowano

Taka prawda, że @techse ma wy***ane na hejty itd., lajkuje wszystko, temu to łatwo dogodzić xD

@Miyoshi

Ale skąd Ty wiesz, czy styl IP.B 4.0 to nie będzie design salonu dentystycznego? ;f 

Nawet jakby to był ten cholerny ząb, to z jego symboliki wynika, że:

Czy to nie opisuje idealnie grania w gry, np. RPG, FPS? ;) W sumie wszystkie.

Zdecydowanie, @techse tutaj jest najbardziej bezstronny i bezkonfliktowy. :P

@Maupa.

Nie wiem, ale podejrzewam, że to nie będzie jednak design salonu dentystycznego. W ogóle nie rozumiem dalej o co tyle zamieszania. Jednym logo przypadło do gustu, a innym nie, proste. Nie każdego da się zadowolić. :P

Pan Neoś, Małpa, techse i 1 inny lubią to
Opublikowano

A mi się ten ludzik nie podoba. :P Nie widzę w nim zęba, ale wydaje mi się taki zrobiony "na odwal się" w 5 minut. Tutaj z naciskiem na "wydaje mi się", bo nie wiem jak to z tym było, nie znam się na rysowaniu. 

Napis mi się podoba i według mnie on by wystarczył. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...