Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8. urodziny MPCforum.pl i zmiany na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zmiany, zmiany, zmiany ;-)

Cały czas na lepsze, bardzo miło jest na to popatrzeć ;-)

Racja. Szkoda że były właściciel @kokosz nie jest już aktywny na forum. Zawsze jakiś klimat utrzymywał. 

techse i Silverek™ lubią to

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@Wredna świetne logo :) propsuję

Makin, z całym szacunkiem ale jak powtarzasz, jak bardzo troszczycie się o użytkowników to zadbaj o to, aby na forum było mniej kolesiostwa, żeby każdy user który przyjdzie do GMa/Was, adminów z jakąś sprawą czuł się tak samo oceniany i traktowany bo na razie z tym jest kiepsko. Myślę, że zmiany na +

Pozdrawiam

techse lubi to
Opublikowano

Makin, z całym szacunkiem ale jak powtarzasz, jak bardzo troszczycie się o użytkowników to zadbaj o to, aby na forum było mniej kolesiostwa, żeby każdy user który przyjdzie do GMa/Was, adminów z jakąś sprawą czuł się tak samo oceniany i traktowany bo na razie z tym jest kiepsko. Myślę, że zmiany na +

Pozdrawiam

Każdego traktujemy tak samo, a jeśli czujesz inaczej to zawsze można zwrócić się do mnie :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

Pozdrawiam

Wiesz, znajomy/przyjaciel whatever zawsze będzie lepiej traktowany, bo trzeba być niedojebem umysłowym by traktować pierwsze lepsze osoby z internetu lepiej niż swoich znajomych. No ale fakt, przydałoby się lepsze traktowanie poniekąd i lepsze podchodzenie do niektórych sytuacji, jednakże nie jest tak źle jak na takie wielkie forum, bo są gorsze przypadki, o wiele gorsze:P Zauwaz ile tu jest osób i tak każdego teraz obsłużyć to by się zeszło ;p

A logo zaje biste, dobrze ze nie wybraliscie żadnego z tamtego konkursu.

Edytowane przez LAIK KRUL
techse lubi to
Opublikowano

Tylko mi zmiana się nie podoba? Stare to była tradycja, tak samo nazwa, przez 5-6 lat towarzyszyła mi z mpc a tu takie zmiany...  :(

Kiedyś pasowało i było dobre, no ale zobacz jak forum się zmieniło. To już nie jest forum o cheatach, a jedna wielka społeczność.

techse lubi to
Opublikowano (edytowane)

Czyli że szansę na wygranie tej rangi nie mam, ale co mi tam. xD

Logo jak na razie nie pasuje ale to kwestia przyzwyczajenia.

Propsy za zmiany.

Najlepszego! xD (jutro życzenia dla mnie proszę :P)

Edytowane przez neXt15
techse lubi to

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Zawsze przychodzi czas kiedy sie trzeba zastanowić co i jak, uważam ze jak na takie forum w miejcu staliśmy stanowczo zbyt długo, tak wiec aleluja i do przodu.

techse lubi to

TDJIuac.png

XDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...