Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjny Turniej HaxBalla!

kotlet-schabowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam video z filmu, zachowanie obu zawodników było wzorowe, nie wiem o co Ci chodzi, jeśli to spisek, to trzeba zgłosić to wyżej ;))

Mandi ma nagre WSZYSTKO ;) To z godizny 12 też ;)

@seyeyw nie warto, mandi ma nagrane wszystko to czego ty nie masz ;)

Do tego grałeś w 2 innych drużynach, 1 mecz przegrałeś.

1357577137-U262310.png

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ponoć hapi wszystko omówił z manderigonem, ładny konkurs, finał też jest ustawiony już? Jak każdy turniej haxa od roku na tym forum, wszystko jest ustawione i zaplanowane, w dodatku nieprofesjonalnie.

-ponoć hapi wszystko omówił z manderigonem

Nie rozumiem ;)

Sam jesteś sobie winien, nie ogarniesz sie to będzie tak cały czas. Mandi zaraz ta edita z filmikiem.

Do tego grałeś w 2 drużynach co cie dyskwalifikuje i nwm gdzie tutaj ustawianie wyników.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

-ponoć hapi wszystko omówił z manderigonem

Nie rozumiem ;)

Sam jesteś sobie winien, nie ogarniesz sie to będzie tak cały czas. Mandi zaraz ta edita z filmikiem.

Do tego grałeś w 2 drużynach co cie dyskwalifikuje i nwm gdzie tutaj ustawianie wyników.

omówił to, że gram za rogo, który jest nieobecny(wyjechał) jak widać, ten konkurs jest śmieszny i wszystko jest w nim do przewidzenia jak jest ustawiony, śmiechłem.

@@

zachowanie z godziny 12 hapiego, nie ma nic wspólnego z turniejem, ponieważ wtedy nie toczył się mecz, jak widać, wszystko zrobione, żeby było zgodnie z twoim planem turnieju.

Opublikowano

omówił to, że gram za rogo, który jest nieobecny(wyjechał) jak widać, ten konkurs jest śmieszny i wszystko jest w nim do przewidzenia jak jest ustawiony, śmiechłem.

Nie warto z tobą dyskutować, jesteś za głupi. Złamałeś regulamin i tyle.

Nie ma nic wspólnego z turniejem, oprócz tego, że było to room do rozegrania meczu, Jezu... już byliście do niego gotowi, lecz, przenieślismy na późniejszy termin.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

autor konkursu obraża uczestnika? dobry turniej.

Nie obrażam cie, pisze prawde ;)

Nie jestem autorem tylko hostem, pozdro.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

to dlaczego decydujesz o walkowerze, który nie może mieć miejsca?

Nie może mieć miejsca?

Za obraze hosta i gracza drużyny przeciwnej, za granie w 2 drużynach??

Zawsze z tobą są problemy :)

1357577137-U262310.png

Opublikowano

ale co z tym autorem? jesteś nim czy nie? zmieniasz temat ciągle

Przecież napisałem, że jestem hostem.

Złamałeś regulamin i tyle. Masz tutaj troszke na zachęte.

458431408455636303772.png

1357577137-U262310.png

Opublikowano

dobra niech będzie, nie zależy mi , przeciwnicy byli bardzo słabi inext game przegrają i tak ;)

Przecież Ty nic nie pokazałeś, gdyby nie happiness to byście przegrali 2 połowy ;)

Skończmy już ten spam bo i tak do niczego nie dojdzie :*

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Przecież Ty nic nie pokazałeś, gdyby nie happiness to byście przegrali 2 połowy ;)

oczywiście, to jest gra zespołowa i nieważnym jest, kto pokaże więcej, hapi zagrał świetnie to prawda, ale to nie solo pojedynek tylko 2v2 :)

@1373230489-U611928.png.Pestka.

hapi mi powiedział, że pytał manderynki o to czy mogę zagrać za rogo, który wyjechał i ponoć się na to zgodził manderigon :) dlatego właśnie.

Opublikowano

oczywiście, to jest gra zespołowa i nieważnym jest, kto pokaże więcej, hapi zagrał świetnie to prawda, ale to nie solo pojedynek tylko 2v2 :)

Szkoda tylko, że piszesz o nich jacy to byli słabi sam nic nie robiąc :P

Wbiłem na tobie 900 post. Dlatego już nie odpisze. Tylko nadal nwm dlaczego, grałeś w 2 meczu jak 1 z kimś innym przegrałeś..

1357577137-U262310.png

Opublikowano

może i ja sie wypowiem, pestka ty możesz szanownie wypier*dalać, nie wiesz a gadasz, mądre co nie?

PISAŁEM Z 20 RAZY ŻE JADE DO LEKARZA BO MAM PROBLEMY Z SERCEM, ZAJEŁO DŁUGO RACJA, MYŚLAŁEM, ŻE KRÓCEJ. ALE WY TEGO NIE ZROZUMIECIE BO TAKI Z CIEBIE ORGANIZATOR PESTKA JAK ZEMNIE PRO GAMER..

jak ty pestka nawet nie jesteś dodany do wiadomości w której bylem ja, dowdirt mandarynek i rogo którego nie ma.

na jakiego psa ty sie wpierdalasz w coś co nie wiesz o co chodzi? jesteś tym organizatorem czy innym gównem ale to nie powód by sie wpierdalać we wszystko co jest co nie?

wkurwiłem sie, bo dowgirt jest bardzo bardzo mądrym człowiekiem (kappa)

na mpc sie umawia na 12, na gg sie umawia na 12, na roomie sie umawia na 13 pod pretekstem regulaminu. brawo dowdirt brawo..

ps.

pisałem mandarynkowi w wiadomości na mpc czy jak rogo jest liderem, a go nie ma to czy przechodzi lider na mnie, i napisałem jak tak to że zamieniam rogo na lemona/alpena/sejewa/niewiemjakinickmialjeszcze gdyby mandarynek miał coś przeciwko to by w roomie napisał że nie może grać zemną i że ma iść. chyba logiczne

czekam na warna,bana czy inne bzdety.

@1373230489-U611928.pngManderigon_Back

a może chciałem lemona?

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano
Dnia 19.08.2014 o 17:02, TheHappiness napisał:

może i ja sie wypowiem, pestka ty możesz szanownie wypier*dalać, nie wiesz a gadasz, mądre co nie?

PISAŁEM Z 20 RAZY ŻE JADE DO LEKARZA BO MAM PROBLEMY Z SERCEM, ZAJEŁO DŁUGO RACJA, MYŚLAŁEM, ŻE KRÓCEJ. ALE WY TEGO NIE ZROZUMIECIE BO TAKI Z CIEBIE ORGANIZATOR PESTKA JAK ZEMNIE PRO GAMER..

jak ty pestka nawet nie jesteś dodany do wiadomości w której bylem ja, dowdirt mandarynek i rogo którego nie ma.

na jakiego psa ty sie wpierdalasz w coś co nie wiesz o co chodzi? jesteś tym organizatorem czy innym gównem ale to nie powód by sie wpierdalać we wszystko co jest co nie?

wkurwiłem sie, bo dowgirt jest bardzo bardzo mądrym człowiekiem (kappa)

na mpc sie umawia na 12, na gg sie umawia na 12, na roomie sie umawia na 13 pod pretekstem regulaminu. brawo dowdirt brawo..

ps.

pisałem mandarynkowi w wiadomości na mpc czy jak rogo jest liderem, a go nie ma to czy przechodzi lider na mnie, i napisałem jak tak to że zamieniam rogo na lemona/alpena/sejewa/niewiemjakinickmialjeszcze gdyby mandarynek miał coś przeciwko to by w roomie napisał że nie może grać zemną i że ma iść. chyba logiczne

czekam na warna,bana czy inne bzdety.

Mandi nic ci nie odpisał, że zostajesz liderem a gdy k***a, kogoś nie ma to grasz sam - czytaj regulamin.

O wszystkim wiedziałem bo mi pisał na fb pozdrawiam.

Zapoznałeś sie pewnie z regulaminem to powinieneś to wiedzieć, a po 2 czemu akurat lemon jak on już był w 1 drużynie.. bez sensu.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Dzięki za mecz heniek i will.

Pierwszy mecz: Beast Haxteam 1:0 The Gunners.

Drugi mecz: The Gunners 0:1 Beast Haxteam.

Opublikowano

Pierwszy mecz 1-0 dla nas drugi to samo.

Jedyny jak narazie mecz z jakimś poziomem :v Jak wbije mandi to to zaktualizuje, chyba nie będziecie mi robić problemów, za ten 1 niewypał.

Dyplom dla @x070x sie należy za hosta :P

edit

@TheHappiness

Jeśli Ty wróciłeś od lekarza o godzinie 16:55 to jak mogłeś grać w turnieju?

Sam widzisz, @seyeyw

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Pierwszy mecz: Beast Haxteam 1:0 The Gunners.

Drugi mecz: The Gunners 0:1 Beast Haxteam.

przyznaje sie bez bicia przegralismy, aczkolweik gdybym gral od początku w polu.. ;c k***a az mi szkoda xD No i oczywiscie powodzenia dalej, jak to sie mówi skoro w 1 rundzie pokonaliscie najlepszego gracza mpc (tak to ja) to macie ten turniej wygrac bo jak ja wypadne w oczach moich fanow

Opublikowano

Beast Haxteam 6:0 Team of Tytans.

Przeciwnicy nie stawili się na potwierdzoną przez wszystkich godzinę. WALKOWER.

Opublikowano

Beast Haxteam 6:0 Team of Tytans.

Przeciwnicy nie stawili się na potwierdzoną przez wszystkich godzinę. WALKOWER.

Przeciwnik* - ja byłem.

Organizator nie napisał linku do pokoju więc nic nie pisałem ani nic chciałem 1vs2 ale oczywiście ból dupy ;)

Polecam:

W przypadku pojawienia się tylko jednego członka drużyny, możliwe jest poddanie się lub granie samemu.

Opublikowano

Przeciwnik* - ja byłem.

Organizator nie napisał linku do pokoju więc nic nie pisałem ani nic chciałem 1vs2 ale oczywiście ból dupy ;)

Polecam:

a6rdcc.jpg

1605414085424521049492.jpg

Nie rób z siebie idioty, nie stawiłeś się na umówioną godzinę i jeszcze masz pretensje.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Przeciwnik* - ja byłem.

Polecam:

Byłeś i zero odezwu. Czytałeś PW, pytałem się 5 minut przed 14 czy gramy, co z twoim kolegą, zero odpowiedzi, to teraz się nie tłumacz.

Nic nie pisałeś pomimo naszych pytań, a teraz masz pretensje. Nie komentuję dalej, szkoda słów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...