Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oni mają takie problemy i BP i ekipa Dark Planets bo nie zachowują kolejności rzeczy :P

Najpierw się robi grę, debuguje, testuje, a potem się ją wypuszcza do grania. Oni wypuszczają, a potem dorabiają po trochu, a może się uda, a może będzie bug. W DO przecież tak było od 2009 roku i jest do dnia dzisiejszego.

W Nova Raider rzadko widziałem bugi i lagi servera ciekawe dlaczego.

cupakgame.jpg

Opublikowano

Oni mają takie problemy i BP i ekipa Dark Planets bo nie zachowują kolejności rzeczy :P

Najpierw się robi grę, debuguje, testuje, a potem się ją wypuszcza do grania. Oni wypuszczają, a potem dorabiają po trochu, a może się uda, a może będzie bug. W DO przecież tak było od 2009 roku i jest do dnia dzisiejszego.

W Nova Raider rzadko widziałem bugi i lagi servera ciekawe dlaczego.

pewnie , ze tak zgadzam sie z toba , ale nie oszukujmy sie ze najlatwiej w grze wykrywac bugi poprzez oddanie jej do rak konsumentow , ktorzy zaczna zglaszac te bledy i nabierzaco sie je naprawia :P ale wiesz jak takie darkplanets wypuszcza gre jeszcze przy zarodku ze tak powiem a potem probuja naprawiac masse bledow ktorzy sie pojawiaja niewiadomo skad i oni sami nie wiedza jak ich naprawic :D 

wylaczaja server juz kolejny raz i jak wracam do gry po tej kilkudniowej przerwie to nie widze doslownie nic k***a nowego i az mnie szlak trafia przez t o bo bez przesady jezeli sie wylacza gre , kaze sie czekac to taki konsument ma jakies oczekiwania po przerwie , ale na darkplanets czy przed przerwa czy po przerwie to c***a widac . Mam wrazenie ze poprostu nic nie robia oni albo sie zajmuja naprawianiem rzeczy ktore moga naprawde poczekac zamiast naprawiania czegosc sensownego i przydatnego to oni k***a sie zajmuja glupotami niestety .... 

Opublikowano

A ja się założę, że jak przypuszczalnie jutro włączą serwer (tak jak to Underworld pisał) to takie aukcje godzinne dalej nie będą działały  <_<

PS: Nie wiem jak wy ale ja czekam na kodzik z uri jako rekompensatę za ostatnie dni w których serwer jest wyłączony ...

vnm1k.png

Opublikowano

A ja się założę, że jak przypuszczalnie jutro włączą serwer (tak jak to Underworld pisał) to takie aukcje godzinne dalej nie będą działały  <_<

PS: Nie wiem jak wy ale ja czekam na kodzik z uri jako rekompensatę za ostatnie dni w których serwer jest wyłączony ...

kazdy siedzi i tylko na kody czeka jprd ... 

ja przykladowo jak server po tej przerwie nie bedzie mial jakichs znaczacych poprawek to p******e to i przestaje grac na darkplanets ... po co mam sie uzerac i wkurzac non stop na te same bledy w grze ktore sa od poczatku i je naprawic nie moga . Juz mieli ta aukcje zrobic podobno tak fajnie dzialala support tak sie cieszyl i c**j kilka dni pozniej dalej nie dziala no sieroty poprostu ..

Opublikowano

kazdy siedzi i tylko na kody czeka jprd ... 

ja przykladowo jak server po tej przerwie nie bedzie mial jakichs znaczacych poprawek to p******e to i przestaje grac na darkplanets ... po co mam sie uzerac i wkurzac non stop na te same bledy w grze ktore sa od poczatku i je naprawic nie moga . Juz mieli ta aukcje zrobic podobno tak fajnie dzialala support tak sie cieszyl i c**j kilka dni pozniej dalej nie dziala no sieroty poprostu ..

Łaski nie robią :) Jakaś rekompensata musi być. Co do całej reszty zgadzam się z tobą i niech mi jeszcze raz po tej przerwie ammo zniknie to w ten sam sposób ja zniknę z tego serwera...

vnm1k.png

Opublikowano

Witam,

Do DO nie wracam, bo BP jest tak łapczywy na kasę, że szkoda czasu/ życia dla tych skner. 

Darkplanets wygląda całkiem fajnie, ale faktycznie stuff ma podejście kiepskie do graczy. Serwer off, spytaj o coś to Cie opierdolą, że od razu się czepiasz, i widzę że od dawna tak to wygląda. Leonov zbugowany od samego początku a dalej w sprzedaży bez żadnej informacji.

Znacie jakiś podobny serwer? na zasadzie pve?

Opublikowano

Łaski nie robią :) Jakaś rekompensata musi być. Co do całej reszty zgadzam się z tobą i niech mi jeszcze raz po tej przerwie ammo zniknie to w ten sam sposób ja zniknę z tego serwera...

pewnie nie tylko my sie tak buzujemy :D i straca duzo graczy 

Opublikowano

@Songo89 tworza jakis tam Galaxy cos tam .. moze ktos inny wie cos na ten temat ja tylko slyszalem :)

Tylko po uj im kolejny serwer skoro DarkPlanets jakby tak się przyłożyli i naprawili błędy to byłby spoko ...

vnm1k.png

Opublikowano

Hmmm max do poniedziałku pisali, że będzie off a nawet może krócej... A tu poniedziałek godz. 15 i nawet strona off  <_< Nie chwaląc się mogę powiedzieć, że tak coś czułem iż będą mieli poślizg  :rolleyes:  (Doświadczenie po privach w metin2  ^_^)

vnm1k.png

Opublikowano

x

masz tutaj link do oficjalnego forum - x

ale do wszystkich grajacych haha macie juz c**j po serverze ktoremus z glownych adminow na konto na paypalu sie wjebali i pieniadze wyplacili koniec chlopaki :P pozdro wszystkim 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...