Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale czy to nie jest bez sensu , mogli by zrobić jak cupak że grafiki jakoś podmiieniają coś z inter face zmienić kolor empa i taki drobiazgi wtedy bp nie miało by się o co przyczepić , przynajmniej mi się tak zdaje

Opublikowano

Ale czy to nie jest bez sensu , mogli by zrobić jak cupak że grafiki jakoś podmiieniają coś z inter face zmienić kolor empa i taki drobiazgi wtedy bp nie miało by się o co przyczepić , przynajmniej mi się tak zdaje

A kto im zabroni się przyczepić ? Przecież oni tego nie ogłaszają wszem i wobec, że rozjeb... DP bo to podróbka DO.

vnm1k.png

Opublikowano

Bigpoint jest poje.bany :D 

gralem kiedys w tibie tam jest masa prywatnych serverow i oni srali jednym slowem na to nie przejmowali sie bo i tak ci ludzie co mieli grac to grali a kto szukal latwiejszej gry i zabawy to szedl na privy i firma Cipsoft (ktora wypuscila tibie) nie przejmowala sie tak bardzo bo priv to jest priv pograsz troche wkoncu upadnie lub sie znudzi a gracze i tak wroca do normalnej gry to jest logika a Bigpoint problemy z jakimis malymi privami heh patologia trzeba byloby walnac blache w czolo tym od Bigpointu i przy okazji tym z Darkplanets za t oze sa takimi sierotami i sobie poradzic nie moga ani jedni ani drudzy :D

Opublikowano

Cóż... Jakby D.O. zrobili chinole (tak jak metka) to też by na to lachę położyli, ale, że to Niemcy... (Komentarz zbędny). A, że za privy biorą się kebaby to drugi kłopot... Trzeba czekać aż Polacy(Z metkiem też tak było na początku tylko chinole robili privy a potem to się rozlało na wszystkie kraje w tym na Polskę) zaczną tworzyć privy typu DP. Bo umówmy się, że D.O. wszystkiego nie da rady roz*p******** :)

Te serwery co są teraz typu orbit reborn one ultimate itp ... to o kant ch*uja rozbić... Graczy 20 na krzyż(Niby czemu D.O. ich nie rozwala???) cały interfejs zbugowany działa tylko hangar i klan, brak alienów, dostajesz FE na start i tylko się bawisz co po 10 minutach robi się nudne. 

Podobno twórcy DP mają udostępnić pliki serwera. Tak więc zebrać jakaś ekipę, brać te pliki i do roboty :)

vnm1k.png

Opublikowano

metin ma mase privów zasada ta sama żeby wygrać z bp zrobić mase privów żeby te niemce nie mogły wyrobić i se podziękują :P

Dokładnie o to mi chodziło :) Mam nadzieję, że pliki DP nie pójdą do kosza tylko ktoś z nich zrobi użytek i postawi coś na wzór DP bo naprawdę fajny priv :)

vnm1k.png

Opublikowano

no trzeba zebrac ekipe z tego forum co naprawde zna sie na rzeczy i potrafi programowac i ma czas by sie zajac tym serverem zeby to nie byla ekipa taka jak darkplanets ze nie radzili sobie bo tak bylo nie oszukujmy sie .

Opublikowano

ja znam się na klientach gry umiem je edytować itd

czyli jest juz jedna osoba do teamu :D 

szukamy dalej :P

Kto bylby chetny i kto sie zna na takich sprawach ?

ogolnie slyszalem ze DarkPlanets placili cos okolo 130 dolarow za hosting servera nwm czy to duzo czy nie ale jezeli stawiac server to tez trzeba wziasc to pod uwage

Opublikowano

UP. jak się znajdzie ekipa to koszty utrzymania hostingu podzielą się między wszystkich, więc pierwsze trzeba złożyć ekipę. Ja niestety odpadam bo w tych sprawach zielony jestem, co najwyżej mogę zostać beta testerem xD

vnm1k.png

Opublikowano

troche nie dobrze ;/ fajny bylby pomysl z tym serverem moze jednak znajda sie ludzie do tego trzeba poczekac :)

albo poczekamy na jakis porzadny server z ogarnieta ekipa albo na ten polski server co ma byc Jupiter's Gates :D

Opublikowano

Ludzie nie liczcie na kolejne serwery, bo po elitePvP czy jak tam miał ten serwer Miszcza to już nie ma sensu. DO jest i będzie gównem, możecie spróbować zrobić stare DO, ale i tak to upadnie. Zamiast zakładać po te 50 serwerów to, by mogli w końcu zrobić jeden dobry. Nosz k***a przecież to jest gra 2D, a nie jakieś 3D z grafiką HD.

To już zaczyna być pewny schemat:

Początki:

xxx - WOW jaki fajny serwer

XXX - Nom, super

JGH - I tak będzie z tego g****o

I tutaj XXX i xxx piszą ładne: spierdalaj

Koniec:

xxx - ale g****o

XXX - czekam na abc super serwer, a to g****oserw niech w********a

JGH - a nie mówiłem

Bigpoint jest poje.bany :D

gralem kiedys w tibie tam jest masa prywatnych serverow i oni srali jednym slowem na to nie przejmowali sie bo i tak ci ludzie co mieli grac to grali a kto szukal latwiejszej gry i zabawy to szedl na privy i firma Cipsoft (ktora wypuscila tibie) nie przejmowala sie tak bardzo bo priv to jest priv pograsz troche wkoncu upadnie lub sie znudzi a gracze i tak wroca do normalnej gry to jest logika a Bigpoint problemy z jakimis malymi privami heh patologia trzeba byloby walnac blache w czolo tym od Bigpointu i przy okazji tym z Darkplanets za t oze sa takimi sierotami i sobie poradzic nie moga ani jedni ani drudzy :D

Bo BP wie, że ich gry mają potencjał gdyby nie ta pierdolona zachłanność to, by ich gry byłby prawdopodobnie z tych lepszych gierek. No, ale jak ktoś przeczyta angielską wikipedie to się dowie, że BP dostało erorru mózgu po ileś tam $.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Co racja to racja... Teraz chcąc zacząć na DO od zera i chcieć coś osiągnąć to na dzień dobry trzeba wpier...ć  X tysięcy zł. Dlatego niech się BP nie dziwi, że ludzie chcą tworzyć prywatne serwery typu DP... A to, że taki serwer rozpier...ą to nie znaczy, że przykładowo ja na DO wrócę iż, gdyż, ponieważ ostatnie o czym myślę to ładowanie kasy w tą grę a bez tego jak wiemy grać się już w DO od bardzo dawna nie da, a na 1 gali nie będę siedział i bił siby itp. gdyż gram w tą grę z przerwami od 2008 roku i mam większe ambicje.

vnm1k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...