Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy set broni

S3R3Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym Wam udostępnić, a zarazem dać reupload dość fajnych broni, sprawdzonych przeze mnie. Te bronie były na mpc lecz linki do pobrania wygasły.

Jak bronie się prezentują :

563161408435912139189.jpg

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

Jeśli bronie się spodobały, przydadzą Ci się zostaw lajka, w ten sposób podziękujesz za moją pracę.

A dodam, że paczka zawiera wszelakie wpisy. ;)

Pozdrawiam. <3

SS z gry (trochę małe ale zawsze coś) :

10625577361272222217.png20267089859420758920.png43468687650284742639.png16564161352426517320.png67744605646460904375.png95518639862690411573.png

Opublikowano

O s**t ja je chyba 4 lata temu na xenoxie widziałem ;/

Stare to jak świat.

Jeśli nie to sorki za pomyłkę,ale wyglądaja tak podobnie,że aż tak samo :P

Nie podobają mi się te dzwony które są c**j wie czym.

Raczej takie stare to one nie są, hehe. One były na Aline2, jeśli kojarzysz ten serwer. :P

Opublikowano

Bronie te nie są nowe ;c jak dobrze pamiętam były już na tym forum udostępniane wielokrotnie ale dla leniwych się przyda :)

Opublikowano

Bronie już dawno były udostępnione i nawet są a linki działają, po za tym to staroć i chyba już nikt tego nie wgrywa na serwer.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wyglądają ciekawie ale albo mi się zdaje albo gdzieś je widziałem :D mniejsza z tym zostawie + :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Nie rozumiem tego fenomenu tworzenia 6 broni. Jest 7 rodzai oręża w Metinie. Tym razem poszkodowany został sura. Set spoko, mam go od dawna na dysku

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Nie rozumiem tego fenomenu tworzenia 6 broni. Jest 7 rodzai oręża w Metinie. Tym razem poszkodowany został sura. Set spoko, mam go od dawna na dysku

To jest jeszcze nic w porównaniu z tymi dzwonami wyglądającymi jak laska chantera z Aiona. Ble.

417711489342956987022.png

Opublikowano

To jest jeszcze nic w porównaniu z tymi dzwonami wyglądającymi jak laska chantera z Aiona. Ble.

W Metinie jest dużo broni z Aiona, przynajmniej 5 setów. Na tym forum chyba tylko jedna osoba tworzy sety od zera (podkreślam "chyba").

ZcWbjGf.png

Opublikowano

bronie bardzo stare, dodawalem je ponad rok temu na serwer i były już na tym forum.

tak naprawde podstawowo powinno być 8, bo sura BM i WP to jest też różnica (świety i brzegowe), ale się przyjeło że jest 7.

sygna1.png

Opublikowano

bronie bardzo stare, dodawalem je ponad rok temu na serwer i były już na tym forum.

tak naprawde podstawowo powinno być 8, bo sura BM i WP to jest też różnica (świety i brzegowe), ale się przyjeło że jest 7.

Wiem, że jest różnica, ale WP raczej bierze uniwersalną jednorękę. Chyba żaden serwer nie ma 8 broni w jednym secie

ZcWbjGf.png

Opublikowano

Bronie jak najbardziej pasują do metina nie są za nowe ale to nie o to chodzi tylko o to by się ładnie prezentowały, tego właśnie szukałem  Dzięki leci + 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...