Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę sprzedać konto w LOLU ?

Daniel Alves

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie polecam! Konto League Of Legends można odzyskać nie posiadając maila, ani hasła!

Wystarczy napisać na support i podać: sam login, datę założenia konta pierwszego kupionego champa i skina. I konto już jest w posiadaniu pierwszego właściciela :)

Uważać przy zakupie kont do LoLa!!

Opublikowano

Nie polecam! Konto League Of Legends można odzyskać nie posiadając maila, ani hasła!
Wystarczy napisać na support i podać: sam login, datę założenia konta pierwszego kupionego champa i skina. I konto już jest w posiadaniu pierwszego właściciela :)
Uważać przy zakupie kont do LoLa!!

Tey panie... Z czym ty żeś wyebał? On chce sprzedać a nie kupić to po co go ostrzegasz przed kupnem konta?!

A tak ogółem e-bay chyba najlepszy bo chyba więcej ludzi to zobaczy. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Opublikowano

Tey panie... Z czym ty żeś wyebał? On chce sprzedać a nie kupić to po co go ostrzegasz przed kupnem konta?!

A tak ogółem e-bay chyba najlepszy bo chyba więcej ludzi to zobaczy. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Tak trochę odbiegnę od tematu co do Ebay masz może tam konto ? Jeżeli tak to jak jest z rejestracją płaci się coś? Trzeba być pełnoletnim ile się płaci za wystawienie aukcji ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...