Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 pytania odnośnie CS:GO

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

1. Na jakiej rozdzielczości i proporcji ekranu macie ustawionego CS'a w grze? mam monitor 19 cali. Cos mi się stało i pozmieniały mi się rozdzielczości w grze i nie mogę dojść do tego jak było to na początku.

2. Po meczu turniejowym zdobyłem skrzynkę i nie mogę jej otworzyć jakiś klucz muszę mieć, skąd go zdobyć? I co z tą skrzynką mozna robić ?

Opublikowano

1.Ja mam 1680x1050 i bodajże 16:10

2.Klucz kupujesz jak chcesz skrzynke otworzyć.Jak nie chcesz to możesz ją sprzedać na rynku.

Opublikowano

1. Powinno się ustawiać największą jaką masz możliwą.

2. Kupując klucz lub wymieniając się z kimś za itemy (W zależności od skrzynki nie każda jest coś warta) sprawdzaj ceny w rynku.

Opublikowano

A ile kosztuje taki klucz? I ile może kosztować skrzynka? Mam letnią skrzynkę EA. I teraz za grę dostałem skin do autokampy TT Pustynna Burza. To coś kosztuje i jak to się sprzedaje itp. ? Ja jestem ciemny jeśli chodzi o te tematy. Gram 2 dzień w CS:GO ;dd

I jeszcze jedno. Jaki wybieracie rodzaj gry? Ja wybieram grę ze znajomym i gram te turnieje 5v5 znajduje mi 9 ludzi i cisne. Wy???

Opublikowano

A ile kosztuje taki klucz? I ile może kosztować skrzynka? Mam letnią skrzynkę EA. I teraz za grę dostałem skin do autokampy TT Pustynna Burza. To coś kosztuje i jak to się sprzedaje itp. ? Ja jestem ciemny jeśli chodzi o te tematy. Gram 2 dzień w CS:GO ;dd

I jeszcze jedno. Jaki wybieracie rodzaj gry? Ja wybieram grę ze znajomym i gram te turnieje 5v5 znajduje mi 9 ludzi i cisne. Wy???

Klucz kosztuje 1,8euro, a skin jest nic nie warty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...