Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anty cheat - VAC. - czyli: ,, Jak dostać bana na VAC'u za zabawe '' - z serii ,, Nie polecanych ''

SizZxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że słownika ktoś ci nie wgrał do pamięci. Vac ban hets? Pierwsze słyszę. Fajna bajeczka ze spotykaniem tych samych ludzi. Grać mm solo czy z teamem i trafić 2 razy tego samego typa to trzeba mieć kurewskiego pecha. Z milionów ludzi akurat ci jego wylosowało tak napewno, takie bajki to babci możesz opowiadać

Sam nie lubię ludźi którzy puszczają c**j ci w dupe albo inne głupie piosenki ale teraz mam ochotę ci wyjebać. Kiedyś bardzo lubiałem wchodzić na normalnego dm i puszczać piosenki. Ale nie byle ścierwo tylko fajne co mają powera, dubstep, acdc, nirvana, ncs, electro i wiele innych i nikomu to nie przeszkadzało tylko pod koniec dm krzyczeli pls name song give me list, pls stay on server, pls music.

Co do autora tematu valve jest żałosne ze swoim vac. Zupełnie jakby nie wiedzieli co to hldj... Współczuje ale z taką kasą to ja bym szedł do sądu bo 2k przejebać to aż dupe ściska

Poczytaj trochę regulamin steama,

Gry u nich są "wypożyczane"

Więc mogą ci dac bana nawet za to że się urodziles

graphic.png
Opublikowano

No to teraz ludzie piszą jak to łatwo dostać vac za hldj ale jak zawsze dowodów brak. Ja używałem tego jakoś rok i nic ale skoro tak to niech juz bedzie dla swietego spokoju. Szkoda. Fajne bity się puszczalo

Opublikowano

Mi się chyba tak raz zdarzyło. I to chyba nie była ta sama osoba tylko nick podobny

To byl ten sam koles,bo wczesniej go zaprosilem do znajomych,a przyjal dopiero w nastepnym meczumwczesniej mirage potem inferno(dziwne tez to,ze akurat po mirage wbilem range,a i tak mi go dobralo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...