Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Tropiciel jest odpowiedni ?

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

2 dni temu zacząłem grać w Margonem, grę zacząłem jako Tropiciel, aktualnie posiadam 18 lvl i gra się mi nim dobrze, jednakże mam kilka pytań.

Czy jest dobry w późniejszych fazach gry? +150 lvl

Czy dobrze się nim expi ?

Dobry jest w pvp ?

Z góry dzięki.

Opublikowano

Każda profesja jest odpowiednia dla tego który umie ją grać.

Expi się jak każdą inną profesją.

Na PvP powinien się dobrze sprawować chociaż to zależy od twojego wyposażenia i rozdanych umiejętności.

Opublikowano

Każda profesja ma swoje + i minusy oraz lvle gdzie jest nie do pokonania. Tropiciel z porządnym eq nie heroiki a legendy potrafią ustawić jego gre na kolejne 20 lvl, chociaż przyznam się że od 126/8 do 150 nie zmieniałem ani razu uni zbrojki. Expi się przyjemnie bo w końcu plonka + wielokrotny = przeważnie win. W walkach pvp stawiaj na zimno, zamro + lek i przeważnie możesz mieć po 4-5 ruchów na raz. A w nich przeważnie wchodzą 2-3 przebicia.

Odkąd osłabili tropka stał się on klasą nijaką, powyżej 300 jest ciągle jedną z lepszych profesji ale do szybkiego expienia tylko mag z ścianką.

Powyżej 150 powiem Ci że ciekawie się gra mam 151 i może w PvP nie idzie najlepiej bo w końcu postać pod exp'a a nie pvp. Ale spokojnie i przyjemnie się expiło.

graphic.png
Opublikowano

Każdą profką można grać i to dobrze. To nawet nie chodzi o to że dana klasa ma przewagę nad drugą. Jeśli zepniesz poślady i dobrze rozdasz staty i kupisz w miarę dobre eq to Tropkiem możesz koxić :) Ale przewaga też ważna ;(

Opublikowano

Tropiciel to profesja najbardziej uniwersalna. Nie ma problemów z expem (ogień), w pvp daje radę (ogień, zimno), a elity to sama przyjemność.

Najlepiej gra się nim od 100, sporo dostępnego wyposażenia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...