Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Back to school & Pani Kasia odwiedza forum!

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry Pani Kasiu. Wszystkiego najlepszego z okazji narodzin twitchtv_emote_faces70.png

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu mnie zdradzasz i dajesz wszystkim :(

Pani Kasia jest za młoda :D.

A właśnie jak z tymi statusami? Były dwa, jeden został usunięty :(.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Też należała mi się nagroda.

Po prostu zdublował się status.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Już wolałem, jak P. Kasia reklamowała, niż mają mi się reklamy w poście/temacie wcinać.

Opublikowano

Pani Kasia, jest ładną panną?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ruda chyba

Jak kto woli.

Rude dobre w łóżku.

//Fajny konkurs, ale po ostatnim OX w Metinie, tyle użytkowników ma nasrane tych plakietek, że tracą one powoli na "wartości".

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ciekawe, bardzo ciekawe :v Mikołaja przegapiłem gdyż nie miałem czasu na forum, ale może tu się uda :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Przypominam, że mamy aż miesiąc na przeprowadzanie konkursów, więc cierpliwości.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Rude dobre w łóżku.

//Fajny konkurs, ale po ostatnim OX w Metinie, tyle użytkowników ma nasrane tych plakietek, że tracą one powoli na "wartości".

Oj prawda do 1 jak i 2. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...