Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Love-PTP.cf Zarób dzięki promowaniu linka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednak jeżeli wypali mi ten serwis to nie mam nic przeciwko uruchomieniu drugiego specjalnie dla Polski.

A może prosty skrypt do wyboru języka na stronie, hm? :)

img.jpg

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A może prosty skrypt do wyboru języka na stronie, hm? :)

No tak, taki skrypt zmiany języka nie jest trudny w napisaniu. No nic zobaczę czy serwis będzie przynosił zyski i czy będzie się stale rozwijał ku dobremu to zrobię być może dwujęzyczną stronę.

Opublikowano

Nie wiem czy przegapiłem lub nie zauważyłem ale jest może jakiś program partnerski?

Jeżeli tak podeślij ss ;)

Proszę bardzo

To jest ukryta treść, proszę

Tak mniej więcej wyglądają zarobki z użyciem bota Hitleap. Niestety ale cały czas jestem, że tak powiem w dup*e bo nie znalazłem odpowiednich reklamodawców dlatego start się przekłada. Mam jeden serwis znaleziony ale czy wypłacają dowiem się dopiero +/- 15 października.

779151412017537255743.jpeg

Opublikowano

To może jakaś przybliżona data startu?

Na dzień dzisiejszy niestety nie mogę jej podać. Na paypal mam aktualnie ok $6 a to nie wystarczy aby wypłacać. Jak znajdę reklamodawców wtedy automatycznie serwis startuje.

Opublikowano

Wiem, że lubicie angielski, ale powinno dać się zmienić język. :|

Na tego typu stronach nie ma potrzeby dodawania kilku języków, angielski wystarczy.

SERWIS WYSTARTOWAŁ! MOŻNA ZACZĄĆ ZARABIAĆ PIENIĄDZE

Fajnie będzie można zarobić. Mi zaliczyło w statystykach 100% wejść, więc to bardzo dobry wynik.

Teraz trochę popromuje strone na różnych forach, może kilku poleconych wyłapie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Coś mi tu nie pasuje :v

Będziesz wypłacał ludziom pieniądze a nie stać cię na domenę?

Dla niekumatych:

http://www.dot.cf/

Strony tego typu nie "żyją" z pozycji w google tylko z ref'ów i reklam na stronach www więc domena gra małą rolę.

Pisał już o tym wcześniej.

Co do tematu:

Teraz strona wygląda lepiej, aż chce się używać ;)

Powodzenia w kontynuacji projektu.

Dzięki, jednak jeżeli strona się rozwinie to wygląd zostanie zmieniony. Aktualnie zostawię stary wygląd.

Wiem, że lubicie angielski, ale powinno dać się zmienić język. :|

Tak jak pisałem wcześniej, język pl jest w planach ale nie jest priorytetem.

Opublikowano

Znalazłem jeden mały błąd do poprawki.

W miejscu w którym wyświetlani są moi poleceni powinni pojawiać się oni jeden pod drugim, a  wygląda to tak:

379071412502850383457.png

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Znalazłem jeden mały błąd do poprawki.

W miejscu w którym wyświetlani są moi poleceni powinni pojawiać się oni jeden pod drugim, a  wygląda to tak:

379071412502850383457.png

Dzięki, już biorę się za poprawkę.

Opublikowano

Taka mała ciekawostka. Średni aktualny ruch strony www wynosi 

102731412505130255743.jpeg

W niektórych momentach ruch na stronie dochodzi do ponad 300 wejść. Celem który chcę osiągnąć to średnia wejść na dzień ponad 200 tysięcy.

9JAREK9 dzięki, że się tak starasz w miarę rozwoju serwisu odezwę się do Ciebie bo być może będę potrzebował pomocy w prowadzeniu serwisu.

Opublikowano

Możesz dodać gdzieś na stronie głównej licznik, w którym będzie wyświetlana liczba zarejestrowanych użytkowników, suma wypłat. W późniejszym czasie może to zachęcać do rejestracji.

Lista wypłat też by się przydała, bo to pokazuje że strona płaci, ale to dopiero jak ludzie zaczną wypłacać kase.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To jest całkiem dobry pomysł. Jeżeli dodam nową wersję szaty graficznej to na pewno coś takiego będzie.

@Edit

Dodałem kod nowego reklamodawcy. Jeżeli nie dostanę bana u nich to zostanie podniesione CPM za tysiąc wejść. Ale niestety tego dowiem się dopiero w kolejny piątek.

Opublikowano

@ref

W ciągu kilku dni nasz dzienny ruch wynosi i ciągle rośnie.

209211412832640255743.jpeg

W ciągu tych kilku dni wypłaciliśmy łącznie $5

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Język polski zostanie wprowadzony ale najpóźniej za kilka tygodni gdyż przegotowuję nowy wygląd strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...