Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chciałbym pokazać wszystkim najlepszego bota do RAF jakiego udało mi się znaleźć. Sam posiadam aktualnie 2 licencje i jestem w stanie odpalić 52 boty na 1 PC. Myślę, że bot warty zainteresowania!

1745514096896501242201.jpg

Wstęp :

Witam w temacie poświęconym FulcrumBot, najlepszemu, bez klientowemu botowi do robienia referrali w League of Legends jaki uda się wam znaleźć.

Po pomoc oraz dodatkowe informacje proszę się zgłaszać na forum : xxx

Cennik :

Licencja na 31 dni : 20 USD za miesiąc. Licencja może być dowolnie przenoszona między komputerami (jednakże na raz może być uruchomiona tylko na jednym urządzeniu).

Możliwe jest kupienie większej ilości niż 1 licencja. Po zakup zapraszam na stronę : Fulcrum Bot.

Instalacja :

1. Pobierz oraz zainstaluj .NET Framework 4.5 (Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center)

2. Pobierz bota z oficjalnej strony twórcy Fulcrum Bot.

3. Otwórz Fulcrum.exe.config za pomocą notatnika lub innego edytora tekstu. W tym pliku można skonfigurować dostępne ustawienia bota.

4. Dodaj swój e-mail PayPal w 8 lini kodu pomiędzy znakami "".

5. Dodaj swoją ścieżkę dostępu do gry League of Legends. (Przykładowo : <add key="Launcher Directory" value="C:League of Legends"/> )

6. Ustaw opcje "Max Bots", "Max Level" oraz "Region". Reszta opcji jest opcjonalna.

!!! Ważne !!!

Zacznij testować bota z małą ilością kont. Gdy bot będzie stabilny przez 15-30 minut próbuj zwiększać liczbę aż do momentu gdy bot nie będzie działał prawidłowo. W ten sposób dojdziesz do maksymalnej ilości botów, która może zostać uruchomiona na twoim komputerze.

Zazwyczaj ilość botów to - Ilość RAM * 2.

Przykładowo :

- Procesor : Quad 3GHz

- RAM : 12 GB

- Ilość botów : 24

- Karta graficzna : nie gra większej roli

FAQ:

Q : Ile RAMu jest potrzebne by bot mógł działać?
A : 400MB na każdego bota, przy minimalnej ilości botów równej 6 - 3GB RAM + 1GB RAM dla systemu.

Q : Czy mogę zostać zbanowany?
A : Istnieje bardzo mała szansa. Zaleca się by nie robić więcej niż 150-200 RAF na konto. Nawet jeśli dojdzie do bana, zablokowany zostanie tylko system RAF - nie konto gry.

Q : Ile zajmuje wbicie 10 poziomu?
A : Plus minus 9 godzin.

Q : Ile czasu zajmuje wbicie 5 poziomu?
A : Plus minus 2 godziny.

Q : Jak mogę sprawdzić postęp bota?
A : W pliku Accounts.txt będzie dopisywany aktualny poziom konta. Dodatkowo na pasku konsoli będzie wyświetlana ilość kont na 5/10/15 poziomie.

Q : Ile botów mogę uruchomić maksymalnie?
A : To zależy tylko i wyłącznie od komputera. Generalnie zależy to głównie od RAMu z formułą MaxBoty = RAM * 2. Wielokrotnosc liczb 6, 8 lub 10.

Q : Mam problemy z botem, pojawiają się błędy i crashe.
A : Proszę napisz na naszym forum, a postaramy się pomóc : xxx

Q : Jak mogę się dostać do systemu referrali w League of Legends?
A : Zaloguj się na http://rewards.REGION.leagueoflegends.com/ (gdzie REGION = BR, EUN, EUW, LAN, NA, etc)

Q : Jak tworzyć masowo konta?
A : Możesz skorzystać z któregoś z kreatorów :
Disgusting Account Creator V2 <- darmowy
[Tool] Simple account Createur
LoL accounts creator

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahaha pozdro prawdziwy bot do referrali to hellbot a nie jakieś gówno złodzieju

Opublikowano

Jak ktoś ma dobre np. 2 pecety, to można wyjść spokojnie na + i mieć najnowsza wersje programu. U mnie jest tylko jeden problem na i7-4702 przy 10 botach używa cały czas 100% procka, przy 6 jest około 70% to i tak chyba trochę za dużo? Zaraz będę testował na wirtualnej maszynie z 8gb zobaczymy ;S

// http://www.fulcrumbot.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=75

Na i7-4700 nie powinieneś mieć problemów. Bot będzie miał 100% i przy 10 botach i przy 60 botach. Niestety tyle będzie zawsze wczasie loadingscreen gdy na początku wszystkie boty ładują się na raz. Po jakimś czasie boty będą działały i ładowały się w różnych momentach więc zurzycie CPU spadnie + minimizer i wyłączenie renderowania znacznie zmniejsza zużycie. Dodatkowo możesz doinstalować DXTory z ograniczeniem do 10 FPS.

+ Na VM to raczej nie zadziała.

Opublikowano

Na i7-4700 nie powinieneś mieć problemów. Bot będzie miał 100% i przy 10 botach i przy 60 botach. Niestety tyle będzie zawsze wczasie loadingscreen gdy na początku wszystkie boty ładują się na raz. Po jakimś czasie boty będą działały i ładowały się w różnych momentach więc zurzycie CPU spadnie + minimizer i wyłączenie renderowania znacznie zmniejsza zużycie. Dodatkowo możesz doinstalować DXTory z ograniczeniem do 10 FPS.

+ Na VM to raczej nie zadziała.

Już zrobiłem pomógł dxtory ;)

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

@DarQScreaM

Możesz dodać do faq, że lepiej sobie skopiować folder config z folderu lola, przed odpaleniem bota i potem wkleić jak chcemy normalnie grać z powrotem. Lub mieć dwie kopie LoL'a na dysku.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Kod tego bota został ukradziony od innego bota, więc przy pierwszej lepszej aktualizacji przestanie on działać ponieważ developer nie będzie w stanie go naprawić. Płacicie 20$, a przestanie on działać przy  pierwszej lepszej aktualizacji, która prawdopodobnie będzie niedługo. Jest to próba wyłudzenia pieniędzy wykorzystując kod, który został ukradziony. Ogólnie nie polecam, według mnie NHC, jest narazie najlepszym dostępnym botem do referrali, nie trzeba płacić co miesiąc + działa stabilnie, do tego nie używa pakietów tak jak ten bot. W referralach siedzę przez długi czas, mogę powiedzieć, że używanie pakietów tak jak ten bot to robi to około 50% szansy na zbanowanie konta.

Moderatorom polecam zamknąć ten temat ponieważ niedługo posypią się pretensje, do założyciela tematu i obelgi jak bot przestanie działać, a ludzie będą mieli pobanowane konta.

mpcSygna.png

Opublikowano

ale to tak działa ? na pierwszy rzut oka to jakiś scam w stylu "generatora rp"

Tak, tak to działa. Dlatego ten bot jest aktualnie najlepszy. 

Kod tego bota został ukradziony od innego bota, więc przy pierwszej lepszej aktualizacji przestanie on działać ponieważ developer nie będzie w stanie go naprawić. Płacicie 20$, a przestanie on działać przy  pierwszej lepszej aktualizacji, która prawdopodobnie będzie niedługo. Jest to próba wyłudzenia pieniędzy wykorzystując kod, który został ukradziony. Ogólnie nie polecam, według mnie NHC, jest narazie najlepszym dostępnym botem do referrali, nie trzeba płacić co miesiąc + działa stabilnie, do tego nie używa pakietów tak jak ten bot. W referralach siedzę przez długi czas, mogę powiedzieć, że używanie pakietów tak jak ten bot to robi to około 50% szansy na zbanowanie konta.

Moderatorom polecam zamknąć ten temat ponieważ niedługo posypią się pretensje, do założyciela tematu i obelgi jak bot przestanie działać, a ludzie będą mieli pobanowane konta.

Nie wiesz o czym mówisz, a się odzywasz.

Kod tego bota został ukradziony od innego bota,

Kod tego bota był ogólnodostępny. SourceFree. Kod był udostępniany do użytku publicznego na githubie.

więc przy pierwszej lepszej aktualizacji przestanie on działać ponieważ developer nie będzie w stanie go naprawić. Płacicie 20$, a przestanie on działać przy  pierwszej lepszej aktualizacji, która prawdopodobnie będzie niedługo.

Bot jest aktywny już od miesiąca (wcześniej w wersji beta). W międzyczasie był dosyć spory patch 4.15 zmieniający cały launcher + kilka mniejszych fixów. Przy każdym patchu zmieniane były offsety pamięci, a autor musiał te zmiany naprawiać. Jakoś temu podołał. Nie zmieniając też faktu, że KOD o którym mówisz, że jest rzekomo kradziony pomagał tylko w obsłudze pamięci klienta gry. Sam bot był stworzony do nieco innego celu, a Fulcrum funkcjonalność samego levelowania kont oraz uruchamiania dowolnej ilości klientów gry musiał dopisać sam. Nikt tu się znowu nie wypiera, że skorzystał z kodu Finn'a.

Jest to próba wyłudzenia pieniędzy wykorzystując kod, który został ukradziony. Ogólnie nie polecam, według mnie NHC, jest narazie najlepszym dostępnym botem do referrali, nie trzeba płacić co miesiąc + działa stabilnie, do tego nie używa pakietów tak jak ten bot. W referralach siedzę przez długi czas, mogę powiedzieć, że używanie pakietów tak jak ten bot to robi to około 50% szansy na zbanowanie konta.

A ktoś tu wyłudza hajs? Płacisz za coś co działa od miesiąca i jest ciągle naprawiane. Ja nie mam problemów. NHC najlepszym botem? Na moim starym śmieciowym kompie mogłem uruchomić 10 NHC przez słabe CPU. Aktualnie na Fulcrum na tym samym CPU lecą 32 boty. Trzeba płacić co miesiąc ale sam widzisz, 10 a 32 ;]. 3x więcej zysku. 

Ten bot używa tak samo pakietów jak GhostBot? i wasz ukochany BoL. Skoro tacy jesteście wystraszeni pakietami to chyba nie wiecie, że BoL jest jeszcze w tym lepszy.

W refach siedzisz długi czas? Spoko, ja siedzę w nich od 2 lat, byłem jednym z 3 pierwszych sprzedawców razem z NHC i Guardianem. Co ty k*** możesz wiedzieć.

Po pierwsze RIOT kont nie banuje - rzeczywiście siedzisz długo w tym fachu. No chyba, że pamiętasz jeszcze ten banwave z przed 1.5 roku - jednorazowy. Albo mówisz o tych kretynach robiących 250+ refów na 1 koncie.

Moderatorom polecam najpierw przemyśleć kompetencje osoby powyżej, a następnie rozmyślać nad zamknięciem tematu. 

Wszelkie kolejne posty użytkownika Wojtekson16, które będą się mijały z prawdą będą ignorowane i reportowane.

Pozdrawiam!

BTW. Wojtekson o co ty masz sapy. To nie ja jestem autorem, ja tylko publikuję. Pisz do Fulcruma jak masz problem ;]

Opublikowano

Nie mam żadnych sapów tylko pisze jak będzie, a to co napisałem to jest prawdą nie każdy musi w to wierzyć, ale polecam się zastanowić przed zakupem i przeczytać to co napisałem wyżej.

@DarQJeśli 

Masz ignorować moje posty i je reportować, przez to że są prawdą? 

Co do kodu to został on skradziony od jednego z botów, może Ci to nie odpowiadać ale to jest prawdą. 

Twoje posty są naprawdę dojrzałe przed to, że przeklinasz dodajesz sobie wartości do swojego ego ;) Musi być ono naprawdę małe.

mpcSygna.png

Opublikowano

A odpiszę ci bo jesteś dziwnym trollem, który myśli że pozjadał umysły tego świata.

Nie mam żadnych sapów tylko pisze jak będzie, a to co napisałem to jest prawdą nie każdy musi w to wierzyć, ale polecam się zastanowić przed zakupem i przeczytać to co napisałem wyżej.

Problem w tym, że to co piszesz nie jest prawdą. Bot rzekomo ma nie działać po patchach - był spory patch, Fulcrum wszystko sam naprawił. A przecież kod kradziony, a on sam go nie ogarnia.

Masz ignorować moje posty i je reportować, przez to że są prawdą? 

No własnie w sumie nic co piszesz nie jest prawdą. Nawet to, że kod jest kradziony. Sam autor bota z którego został wzięty kod - powtarzam został wzięty z jego GitHub'a - przyznał, że kod jest OpenSource. Więc sory, ale nie ukradł. 

Co do kodu to został on skradziony od jednego z botów, może Ci to nie odpowiadać ale to jest prawdą. 

Przed chwilą już na to odpisałem. Żeby cię utwierdzić cytuję autora bota z którego rzekomo kod został skradziony : "I found out that some of the code is copied from my open source League of Legends bot written in C#". Zwróć uwagę na magiczne słowa Open Source. I są to słowa autora - to chyba on powinien mówić o kradzieży.

Twoje posty są naprawdę dojrzałe przed to, że przeklinasz dodajesz sobie wartości do swojego ego  ;) Musi być ono naprawdę małe.

O nie, użyłem raz słowa k***. Boje się, jestem takim niedojrzałym dzieckiem z niskim ego. No prawie ci się udało, not.

Dzięki za info. Pobawię się trochę w deobfuskację i zdobycie source tego programu.

Edit: ConfuserEx, nie miałem z nim do czynienia, więc nie wiem, jak to wyjdzie :c

Jest sens jak finn już opublikował co miał opublikować na swojej stornie?

Opublikowano

Jest sens jak finn już opublikował co miał opublikować na swojej stornie?

Jest sens udostępniania source code płatnego programu? Nie sprawdzałem, po prostu chcę zdobyć source tego programu i zobaczyć, jak działa.

Tak wgl to dlaczego boty czy programy do LoLa są pisane w C#?

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Jest sens udostępniania source code płatnego programu? Nie sprawdzałem, po prostu chcę zdobyć source tego programu i zobaczyć, jak działa.

Tak wgl to dlaczego boty czy programy do LoLa są pisane w C#?

Chodzi mi o to, że Finn już udostępnia wersję bez autoryzacji więc większości wystarczy. Ale dla samego sprawdzenia kodu to może i tak, warto zrobić dekompilacje.

Wydaje mi się, że ogólnie boty ludzie lubią pisać w C#. A co do samego LoL'a to może dlatego, że jest właśnie pełno bibliotek opensource z których można korzystać. 

Opublikowano

Łatwo zcrackować. W wersji 4.14 musiałeś mieć po prostu kogoś kto miał to kupione i wpisać jego dane. 

//Crack już jest :)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Łatwo zcrackować. W wersji 4.14 musiałeś mieć po prostu kogoś kto miał to kupione i wpisać jego dane. 

//Crack już jest :)

Podał byś mi linka do niego na pw? jeśli byś mógł Czy raczej łatwo go znaleźć?

junior.jpg

Opublikowano

Podał byś mi linka do niego na pw? jeśli byś mógł Czy raczej łatwo go znaleźć?

Pisz do ziomka gdzieś wyżej. Podaje normalnie linka bez wirusów bo daje link do tematu na pewnym forum.

Opublikowano

Pisz do ziomka gdzieś wyżej. Podaje normalnie linka bez wirusów bo daje link do tematu na pewnym forum.

Tylko że teraz mam problem bo niby konta mają 10 lvl a przed chwilą je zrobiłem, masz jakiś pomysł jak usunąć ten błąd?

Dobra już all działa miałem zły region :D

junior.jpg

Opublikowano

Tylko że teraz mam problem bo niby konta mają 10 lvl a przed chwilą je zrobiłem, masz jakiś pomysł jak usunąć ten błąd?

W Accounts masz coś takiego :

Login|Hasło|liczba

Tam gdzie po drugiej kresce jest liczba jest to lvl. Zmień to na 1lvl i tyle;p

Opublikowano

Mogą być 2 boty bo chciałbym grać na max ustawieniach,słuchać muzyki na yt i bocić konta można tak?

Mi się wydaje, że musisz mieć minimum 5-6 nie jestem pewien ile. Bot rozgrywa customy dominion chyba a do niego potrzeba 5-6 graczy by dało PD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...