Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emm.. zrobione refki, ale teraz, podczas normalnego uruchamiania Lol'a, cały czas mam ten mały okienkowy ekranik, a gdy ustawię na normalną rozdziałke, to ten...wszystkie obiekty, są czarne, da rade jakoś naprawić? (Repair nie pomaga)

Przed używaniem tego trzeba zrobić kopie folderu League Of Legends\Config lubpo prostu mieć dwie kopie lola na dysku.Pisałem autorowiżeby dodał do faq. Wywal folder config odpal customa i ustaw sobie stare ustawienia.

Nie udzielam pomocy na PW.

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed używaniem tego trzeba zrobić kopie folderu League Of Legends\Config lubpo prostu mieć dwie kopie lola na dysku.Pisałem autorowiżeby dodał do faq. Wywal folder config odpal customa i ustaw sobie stare ustawienia.

Jak zadziała lajków w  luj. ;)

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Ile minimum botów trzeba odpalić ? 5 ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Pare pytań.

1; Refy same z siebie sie robia ? Wystarczy ze odpale bota i IP/RP bedzie wpadac ? czy musze gdzies akceptowac.

2: Po jakim czasie zwykle przychodza ?

@down mam tak samo na stronie nic nie pokazuje że sa zaproszenia. a zrobione jest juz pare kont 10lvl i z 20 5lvl

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, macie jakiś program, który robi konta? Bo trochę nie chce mi się tworzyć 10 kont ręcznie a dotychczasowych w ogóle nie widzi strona lol'a (może przez to ze na takim samym ip robiłem albo nie potwierdzałem e-mailów).

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

Macie jakieś szybsze sposoby na ustawianie nicków na koncie? Czy trzeba zalogowac kazdą postać i ustawiać recznie? Bo widze że bot tego nie robi.

Opublikowano

Macie jakieś szybsze sposoby na ustawianie nicków na koncie? Czy trzeba zalogowac kazdą postać i ustawiać recznie? Bo widze że bot tego nie robi.

jak tonie robi? o_O

Opublikowano

Bot sam nicki robi.. i dodatkowo nie zmienia kont dopóki ine wyleveluje tego, którego ustawiłeś w configu.

Co do ustawień by grac normalnie to wpisz w google : league of legends game.cfg i sobie pobierz pierwszy lepszy i podmień sobie.

Opublikowano

Witam ile mogę odpalić na ssd 120GB  samsung evo 16 gb crcuial 1600mhz cpu 4770k i integrated graphic z proca

Zazwyczaj ilość botów to - Ilość RAM * 2.

Opublikowano

Meh.. bot niestety mi nie działa.. Boty wchodzą tworzą grę, ale niestety gra nie startuje ( nic się po tym nie dzieje). Wyłączyłem firewalla, antywirus off, specjalnie przeniosłem LoLa na C:, usuwałem plik config.cfg w lolu i ściągałem nowy.. Nic nie pomaga :C

Mój config

To jest ukryta treść, proszę

Any ideas?

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Meh.. bot niestety mi nie działa.. Boty wchodzą tworzą grę, ale niestety gra nie startuje ( nic się po tym nie dzieje). Wyłączyłem firewalla, antywirus off, specjalnie przeniosłem LoLa na C:, usuwałem plik config.cfg w lolu i ściągałem nowy.. Nic nie pomaga :C

Mój config

To jest ukryta treść, proszę

Any ideas?

ahhh crack...

To odpal i sprawdz ile uciągniesz. Ja na 4 gb mam odpalone 6 botów, więcej nie probowałem. 

komputer wyrabia?

Opublikowano

Na 4GB wyrabia na W8 ale trzeba zmienic ustawienia systemu na najniższe. Bocik z*******y już wyfarmiłem 1k RP :D

oluadp4310f.png

Opublikowano

no własnie chodzi mi o to ze sie nie włącza mam wszystko off ;/ 
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<configuration>

<startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">

<supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5"/>

</startup>

<appSettings>

<!-- The paypal email you used when purchasing a 31 day license. -->

<add key="Paypal Email" value="[email protected]"/>

<!-- Location of lol.launcher.exe with trailing \ -->

<add key="Launcher Directory" value="C:\Riot Games\League of Legends\"/>

<!-- 6, 8, 10, 12, 16, 18, 20, multiples of 6, 8, or 10 -->

<add key="Max Bots" value="6"/>

<!-- 5, 10, 15 -->

<add key="Max Level" value="5"/>

<!-- BR, EUN, EUW, KR, MY, NA, OCE, PH, RU, SG, SGMY, TH, TR, TW, VN -->

<add key="Region" value="EUN"/>

<!-- Change League of Legends.exe to Low Priority -->

<add key="Low Priority" value="true"/>

<!-- Disable League of Legends.exe Graphics Rendering -->

<add key="Disable Rendering" value="true"/>

<!-- Auto restore/minimize League of Legends.exe -->

<add key="Minimizer" value="false"/>

</appSettings>

</configuration>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...