Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to najwidoczniej ten bot nie jest ci aż tak potrzebny. Pisze ci biało na czarnym, że na VM ten bot więcej niż 16-18 VM raczej nie uciągnie bo lecą crashe odrazu. Przy mniejszej ilości może działa ale jak stabilnie to nie wiem bo nikt prawie nie rusza tego bota dla 6 klientów.

Zmienić preferencje VMa? I co zrobisz? Ja mam VMke z 30 gb ramu i procesorem z 8 rdzeniami. I co i nic. Crashuje przy 16+ botach.

Mi to 16 botow wystarczy, ja robie dla siebie nie dla kogos za hajs ;)

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpalasz przez admina ? jezeli tak to odpal tez ze zgodnoscia  twojego windowsa

tak, odpalam przez admina ze zgodnoscia windows xp service pack 3. Mam windows 7.

To wogole mi nie dziala, ja nie wiem ocb.

Opublikowano

tak, odpalam przez admina ze zgodnoscia windows xp service pack 3. Mam windows 7.

To wogole mi nie dziala, ja nie wiem ocb.

A życie ogarniasz? Masz ustawione max bots = 1. Jak ty chcesz bocić z 1 botem jak minimum potrzebne 6. W 1 poście pisze, że wielokrotności liczb 6 8 10.

@Edit no kuzwa jak wół masz napisane nawet w configu którego nawet pewnie nie przeczytałeś zanim zacząłeś w nim cokolwiek zmieniać.

!-- 6, 8, 10, 12, 16, 18, 20, multiples of 6, 8, or 10 -->

<add key="Max Bots" value="1"/>

przez to gowno lol wlacza mi sie w malutkim okienku nawet jak to wylacze

edit: i h*j ranked poszedl sie jebac nie polecam tego syfu

Głupota boli. Naszczęście człowiek uczy się na błędach. Syf to może conajwyżej twoje podejście i nie umiejętność poradzenia sobie z problemem na twoim bronze elo. Wystarczy usunąć plik config i przy starcie lola wygeneruje się nowy. Informacja o tym, że jest on podmieniany jest w bodajże w instrukcji bota.

Co się dzieje, gdy już na wszystkich kontach w acoount mam 10 lvl? Muszę usunąć te wymaksowane i dodać nowe, czy po prostu dodać nowe?

Wystarczy dodać nowe, o stare się nie przejmuj bot je pominie :)

Generalnie pytania i płacz jaki tu rzucacie jest żałosny. (Bomba twoje pytanie akurat było dosyć konkretne i odpowiedzi na nie nie ma 1 poście ani instrukcji bota).

Opublikowano

mam problem z tym botem czemu on mi nie wlacza lola i tych okienek ? pisze active lols 0 wszystko niby dziala ze dolacza do gry loguje sie itp co zle robie dzieki za odpowiedzi dam like

Opublikowano

fajnie, ze rito aktualizuje levele, a i tak nagrod nie mozna odebrac...

ta strona od refów jest c*****a jak nie wiem co :). Nie mogę odebrać ref'ów na 5lv, bo co kliknę reedem to się buguje. Musisz czekać i tyle ;d

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

ta strona od refów jest c*****a jak nie wiem co :). Nie mogę odebrać ref'ów na 5lv, bo co kliknę reedem to się buguje. Musisz czekać i tyle ;d

Mam tak samo od 3 dni

Na innej przeglądarce mogłem odebrać 3 reffy :D

<3

Koza Gold

Opublikowano

Mi odbieranie dziala idealnie, tylko czasami jak wchodze to mam Error 500

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...