Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Użytkownicy najdłużej online

Latreso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro Szymon zrezygnował, to nikt tego nie zrobi.

Nie popadajmy w skrajność :-)
Opublikowano

Nie, bo nie obchodzi mnie ile czasu jestem online i na jakim miejscu jestem. Co to jest wyścig szczurów i konkurs kto dłużej zostawia bota włączonego? Czy forum na którym się szuka pomocy lub oferuje się pomoc?

Nikt ci nie każe na to patrzeć, skoro niektórych to ciekawi to czemu nie. Dwa razy tak.

YGsMv3q.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja również uważam, że cały ten pomysł z topką osób online nie był do końca trafiony, bo ludzie zapominają po co tak naprawdę są na tym forum, prześcigając się i rywalizując na wszystkie możliwe sposoby czasem nie do końca uczciwie - a wszystko po to, aby zwrócić na siebie uwagę. Tak naprawdę żaden z istniejących rankingów nie odzwierciedla rzeczywistości - reputacja jest nabijana przez znajomych, posty ograniczają się do "tak", "nie", "dobry poradnik", a nad czasem online pracują boty (proszę nie zrozumieć mnie źle, nie mówię tu o wszystkich). Zdrowa rywalizacja zawsze jest mile widziana, ale moim zdaniem to już zaszło za daleko.

Jestem na nie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Nie sądzę by było to niezbędne, nie liczy się czasu ile byles na forum dzis, wczoraj czy jutro czy przez tydzien, to nie posty, że sobie liczysz srednią

nie

106071453484304291456.jpeg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak jak Majkel uważam, że pomysł z czasem online jest zbędny, ale mi to nie przeszkadza i w sumie może zostać. Jednak taka opcja już potrzebna nie jest.

Jestem na nie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

nie wiem na co to komu, idc. kto ile był, lel

dla powiekszenia e-penisa

Nie, bezsensu, niech dekoder ma ten swój $W@G

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...