Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, cs-a zakupiłem ok. 2 miesięcy temu, wszystko działało, ale "sypnął" mi się system i użyłem narzędzia systemowego do jego naprawienia, żaden program nie usunął się, lecz nie działały gry np. League of legends, cs go, ets2. Lola naprawiłem, instalując go na nowo ale cs-a nie umiem naprawić, instalowałem na nowo csa, steama, naprawiałem rejestr systemu programem ccleaner ale cs go nadal nie działa.

Wygląda to tak:

Na steamie klikam "graj", komputer myśli, proces csgo.exe się załącza a gra się nie włącza. Na liście znajomych, przy moim nicku pisze: "W grze counter strike: Global offensive."

Proszę o pomoc.

1362320439a7.png

Opublikowano

sterowniki są najnowsze, spójność plików sprawdzałem, wszystko ok. A sypnął się, gdy wyłączałem kompa "twardym" resetem, potem nie chciał sie załączyć, wyskakiwał jakis blue screen.

1362320439a7.png

Opublikowano (edytowane)

Tak wcześniej cs:go był zainstalowany na dysku c, instalowałem go an nowo z 7 razy. Teraz jest na dysku e a gra nadal nie działa ;/

Edytowane przez pijawka 3000

1362320439a7.png

Opublikowano

Podczas włączonej gry (kiedy będziesz miał w procesach csgo.exe) zakończ go i odpal od nowa w trybie administratora. Jeśli to nie zadziała to jest jeszcze 1 rzecz.

Zrobiłem tak, próbowałem  wyłączać proces i załączać grę ok. 10 razy i nic to nie daje ;/

1362320439a7.png

Opublikowano

Zalecał bym format całego systemu przy okazji zgraj sobie na pendrive przydatne programy .

Wolałbym nie robić formata tylko to jakoś naprawić.

@1361622928-U485574.pngref

1362320439a7.png

Opublikowano

Jeżeli nie umiesz się z tym uporać to zrób tego formata.. Będziesz miał wszystko czysciutko i dobrą optymalizację będziesz przez to miał..

Menedżer zadań<cs:go<Przełącz na..  i powinien się cs pojawić na ekranie, jeżeli się nie pojawi to nie wiem(polecam format..)

pijawka 3000 lubi to

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Menedżer zadań<cs:go<Przełącz na..  i powinien się cs pojawić na ekranie, jeżeli się nie pojawi to nie wiem(polecam format..)

Czegoś takiego nie mam ;D

Jednak zrobiłem tego formata, ponieważ komputer zaczynał "mulić".

Teraz gra działa normalnie.

1362320439a7.png

Opublikowano

a jak długo czekasz przy tym gdzie pisze W grze counter strike: Global offensive.? bo ja przy pierwszym instalowaniu csa musialem z kilka minut poczekac az sie wlaczy , a teraz tylko kilka sekund :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemka, mam ten sam problem, zrobiłem juz format komputera, nowy system, zaznaczyłem uruchom jako administrator, próbowałem usunąć folder appceche itp, i to nie pomogło, gra niby się włącza, ale nie ma żadnego okna, ani w menadżerze zadań(Aplikacje), ani na pasku zadań . ma ktoś jakieś pomysły ? 

bez reklam!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pijawka II Miałem Ten Sam Problem Ale Naprawiłem Go. Żeby Go Naprawić:

1. Wejdź Na Steama.

2.Kliknij ''Biblioteka"

3.Kliknij Grę Counter-Strike: Global Offensive Prawym Przyciskiem Myszy.

4.Wybierz Właściwości.

5.Kliknij Pliki Lokalne.

6.Kliknij Sprawdź Spójność Plików Gry...

7.Będzie Ci Ono Sprawdzało Czy Masz Wszystkie Pliki.

Ja Nie Miałem Jednego. Pobrało Mi Ten Plik Na Nowo I Już Wszystko Działało.

Jeżeli To Nie Pomogło To Wybacz.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

@ref

może ktoś pomóc ?? miałem coś podobnego zrobiłem twardy reset komp zaczął mulić i cs go mi nie chodzi. teraz po formacie mam to samo, gdy odpalam CS:GO to wyskakuje mi że jestem w grze ale gry mi nie pokazuje ani na pasku, a w menageże tylko w procesach 

Opublikowano

ja kiedyś miałem podobnie, wystarczyło zrobić skrót do cs'a na pulpicie i z niego odpalić :D

Sprawdź czy tak coś ruszy 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Ktoś rozwiązał ten problem?  Przed formatem wszystko elegancko śmigało a teraz cs nie chce się odpalić chociaż jest w procesach 

54368807307633888318.png