Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoALL

kryniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dostalem od kumpla auto alla lecz po zeskanowaniu go jest::

http://img90.imageshack.us/img90/7890/beztytuuxznx3.jpg

nie otwieralem go jeszcze. Jak ktos bedzie chcial link to dam tylko na pm Ale wole się dowiedziec czy to keylogger czy normalny autoAll

ps. mam tez AutoALL 4.2c od samego kumpla reaskiego tylko ma zabezpieczenie takie jak w fingerprincie mam tez program do generowania tego kodu do autoalla. Jezeli ktos by podjął sie crackiem tego to pisac pm

Teraz chcem tylko wiedziec czy ten pierwszys plik ma keyloggera

a3dx6w5a4a.png
Opublikowano

ma musisz wyslac mi ten program na maila zebym usuna z niego keylogera a sam u siebie musisz wykasowac bo rozje*** ci komputer ^^ :lol:

Opublikowano

no wiesz ja nawet tego rara nie rozpakowalem wiec jakim prawem mam miec keylogera :P wsumie na google popatrzalem troche o BehavesLike.Win32.Malware i dowiedzialem sie ze to keylogger najprostszym sposobem z tego co przeczytalem trzeba odpalic tego AutoAlla Poszukac w c:windows:system32 czy cos takiego nazwy wygenerowanej przez bota zaznaczyc jakims programem ptaszka i to wszystko ale mi sie wydaje ze trzeba w kodzie zrodlowym przeszukac tego keylogera. :P bede za 10min to wam podam link na pm

a3dx6w5a4a.png
Opublikowano
nom mmi mozesz dac linkaska bede wdzieczny

przyłączam się do prośby

GG: 4534539

Opublikowano
ok juz jestem ale czy wy napewno znacie sie na tym ? ;p

nie znają sie...poprostu go chcą.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

mi sie nie wydaje, zeby to mialo keyloggera. bitdefender nie jest jakims niewiadomo jakim dobrym antywirusem. ja z reguly patrze na noda i kaspersky'ego :) na tym skanie jest tylko napisane, ze program zachowuje sie jak ten Win32.Malware, co nie znaczy, ze musi nim byc.

Opublikowano

Tyle żeby go sprawdzić to najpierw musisz go dać xD

pozdr.

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

Opublikowano

raz chociaz ber sie nie kłócisz ze mna :P dzieki Ci ;p

kokosz widze ze patrzysz na temat wez pomoz nam usunac syffa

a3dx6w5a4a.png
Opublikowano

mu i tak upadlo nikt tam prawie niegra, wszyscy uciekli na 2moons, diablo 2 i reqa (jeszcze pamietam jak sam rozdalem wszystkie swoje b w nori ^^ a bylo ich troche chyba z 20k Lol wiecej niepotrzebowalem) dupe skopalo ta gre coraz wiecej ludzi poznalo i nadal poznaje ta metode i poprostu nikt tak niechce grac niestety, ja bym wrocil do tej gry gdyby zrobili resa servow i zablokowali wszystkie cheaty i boty na stale wtedy fajniej bylo by :) no moze ab zeby byl tylko bo kto by gral wtedy ee ;) kilka osob na tysiace grajacych polozylo ta gre ^_^

2006-2010

Opublikowano

Mały offtop :P

@Up

Graj na LastLand :D

Zero cheatów. Serwer prawie jak global ^_^

@Topic

Z tego co widać po skanie to nie radzę uruchamiać ;)

aaa

Opublikowano
no i jakos end topic.

ktos juz sciagnol tego kl?

czy na new char ktos to testowal? :rolleyes:

no jak mogl testowac jak to jest z keyami? pomysl za nim cos napiszesz :)

Opublikowano

z tego co wiem Keyloger jest Virusem ...

a to jest tylko Trojan

Nie ktore programy opieraja sie na dzialaniu Trojanow .. w innym przypadku nie dzialaly by!

Opublikowano

ladnie sie prezentuje na screenach musze przyznac ale co z tego jak znam zycie to nikomu nie bedzie sie chcialo ruszyc tylka zeby usunac tego troja czy ttam cos :) na pewno nie za free // a jak nawet by sie podja takiego zadania to dla public by i tak nie udostepnil ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...