Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoALL

kryniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam tez 4.2c jak by ktos chcial scrackowac :P plik jest czysty tylko ma zabezpieczenie takie jak Cheat master ps. Ten 4.2c jest od kumpla ktory kupil od realskiego bota

a3dx6w5a4a.png
Opublikowano

to graj :) zobaczysz pod koniec miesiaca jak przez ftp {jakiejs} osobie przyjda nowiutkie passy ;] do ojebania konta;]

ps. po nicku moge wywnioskowac ze taki jestes naprawde^^

a3dx6w5a4a.png
Opublikowano

A ja po nicku moge wywnioskować ze jesteś debilem, skoro nie wiesz że aby keylogger działał musi miec odpowiedni wpis w rejestrze, napisze ci za miesiąc czy mnie ojebali n00bie.

Opublikowano

Będę twoim koszmarem, Bóg zesłał mnie za karę

Co? Znowu coś nie tak przyjebałem?

Jak zwykle: nie chciałem.

Musisz skumać to synu, że jesteśmy inni

Ja napierdalam w Suahili, ty w narzeczu Hindii.

Opublikowano

mnie juz ojebali i w sumie nie wiem czy przez auto ala czy wildproxy w sumie aa mialem spakowane.

wyczyscili wszystko z 1 konta, nawet daremnego kruka na 18lvl :D. jak sie mozna polaszczyc na wingi +9 i secik gd +7

ten haker hyba na jabola potrzebowal :D

gl all

Opublikowano

ja rozdalem w nori sety hyon +13 i gaion +13 noi kilkanascie k b :] prawda taka ze dupe polozylo ta gre na lopatki ludzie rozdawaja po kilka k b w nori na h1 (przynajmniej rozdawali jak wrocilem specjalnie na dupe ere na 1tydzien) wiec podsumowanie.. jestescie resztkami hakerow ktorzy graja w mu chyba dla zabicia czasu bo zaduzo go na wakacje macie. Servery sa puste (bosh ilu moich znajomych z Ratpax i dominion odszedlo) w grze pustki i wy ;)

2006-2010

Opublikowano
ja rozdalem w nori sety hyon +13 i gaion +13 noi kilkanascie k b :] prawda taka ze dupe polozylo ta gre na lopatki ludzie rozdawaja po kilka k b w nori na h1 (przynajmniej rozdawali jak wrocilem specjalnie na dupe ere na 1tydzien) wiec podsumowanie.. jestescie resztkami hakerow ktorzy graja w mu chyba dla zabicia czasu bo zaduzo go na wakacje macie. Servery sa puste (bosh ilu moich znajomych z Ratpax i dominion odszedlo) w grze pustki i wy ;)

tak tak tak a swistak siedzi i zawija je w te sreberka

Opublikowano

Energy zaraz dostaniesz 20PM'ów od "nieprzekonanych co do dupe użytkowników MPC"

PS.W tym jeden ode mnie ^_^

Dla mnie moze byc z...hm 3k b

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

przeciez nikt mi nie wierzy i lepiej niech tak zostanie, ja napisalem prawde - global jest pusty i zostanie puki nie zlikwiduja tego problemu. Wiecej nie wypowiadam sie na ten temat bo nie chce wyjsc na.. pozdrawiam

2006-2010

Opublikowano

wydaje mi sie ze to taki dupe jak ja robie do sracza.

sorry energylove

daj mi z 20B a ci uwierze i nie powiem nikomu ze jestes love

:D :D :D :D :D :D :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...