Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać buttony?

B N Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby dodać coś takiego musisz znać się na pythonie  (programowanie) , bez owych umiejętności nie zrobisz tego .

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Żeby dodać coś takiego musisz znać się na pythonie  (programowanie) , bez owych umiejętności nie zrobisz tego .

A gdy mam clienta ktory ma to wgrane to jakie pliki musze wyciagnac i wgrac do swojego clienta??

Opublikowano

Tego w taki sposób nie zrobisz bo twój client a tamten nie będą ze sobą "współgrać" będzie wywalać błędy typu brak możliwości wejścia do gry musisz to dodać u siebie w cliencie od nowa chyba że tylko kod wyciągniesz z tamtego clienta i dodasz do swojego ale troszkę się trzeba na tym pythonie znać żeby to zrobić. 

Opublikowano

Dokładnie popieram kolegę wyżej . A dlaczego ty wyciągasz to od nich ty tego nie zrobiłeś ... !!

Ktoś się napracował żeby to zrobić łap się za pythona  a nie na łatwiznę idziesz .. 

Opublikowano

Dokładnie popieram kolegę wyżej . A dlaczego ty wyciągasz to od nich ty tego nie zrobiłeś ... !!

Ktoś się napracował żeby to zrobić łap się za pythona  a nie na łatwiznę idziesz ..

Ja to chce wyciągnąć z clienta do plików by venoms więc chyba jeżeli go udostępnił to można z tego korzystać :)
Opublikowano

Ja to chce wyciągnąć z clienta do plików by venoms więc chyba jeżeli go udostępnił to można z tego korzystać :)

Jak udostępnił to tak :D

Opublikowano

Gościu te venomsy są strasznie słabe, tyle tam syfu i bugów że nawet nie warto :P

Jeśli chcesz mogę ci pokazać jak dodać coś jak:

pisz na gadu

i polecam zmienić pliki  :huh: 

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

wyciągasz funkcje(znajdziesz je w root) z  game.py uinventory.py i ustawienie w inventorywindow(locale_pl)

dodajesz do swojego klienta i cała filozofia

Opublikowano

wyciągasz funkcje(znajdziesz je w root) z  game.py uinventory.py i ustawienie w inventorywindow(locale_pl)

dodajesz do swojego klienta i cała filozofia

c***a sięznacie w szczegolnosci ze to akurat screen z mojego serwera

aFMA3pg.png

Opublikowano

Tak mozliwe ze ss jest z twojego serwera ale nie chcialo mi sie stawiac serwera zeby ss zrobic :)

Opublikowano

C*****e to jest Twoje rozwiązanie. Bardzo w*****a co chwile wysuwanie i wciskanie np. pierścienia teleportacji z tego menu (bardzo żmudne i męczące). Po prostu wysuwane menu nie jest komfortowe w grze. Lepiej już zrobić dodatkową klasę pod inventory (oczywiście scaloną) i lekko wysuniętą. Dzięki temu mamy łady efekt wizualny i nie uprzykrza tak życia, a na prawdę wspomaga.

50596142255057180250.png

Opublikowano

C*****e to jest Twoje rozwiązanie. Bardzo w*****a co chwile wysuwanie i wciskanie np. pierścienia teleportacji z tego menu (bardzo żmudne i męczące). Po prostu wysuwane menu nie jest komfortowe w grze. Lepiej już zrobić dodatkową klasę pod inventory (oczywiście scaloną) i lekko wysuniętą. Dzięki temu mamy łady efekt wizualny i nie uprzykrza tak życia, a na prawdę wspomaga.

to co mówisz, miałem na  starym serwrze i  to jest c*****e rozwiązanie przy dużej ilości przycisków :)

aFMA3pg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...