Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza myszka pod minecraft firmy bloody

racki02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje myszki do MC nie drogiej, najlepiej firmy bloody żeby pasowała pod rękę oraz była dobra do gry. Czytałem że v7 jest dobra ale wole żebyście wy drodzy użytkownicy się wypowiedzieli góry dzięki i pozdrawiam Dawid

Opublikowano

Ja osobiście w minecrafta grałem na Art AM-80 i ona mi służyła bardzo długo chociaż jak każda moja myszka po starciu z ścianą się psuje i teraz gram na myszce Logic LM-10 która jak na cenę 15zł jest bardzo dobra a za Arta dałem 50zł teraz pewnie tańsza.

Masz linki na ceneo:

Art Am-80=http://www.ceneo.pl/18641414?se=L-A0oZ8HFKG5Fw4Glw6LR8suYNmaiX-8&gclid=Cj0KEQjw1s-gBRCKwOKQ1sWonvsBEiQA8qALFSo7uvw1DLuBgOY56vtsjJRHRWe8Cwfw7qCA-t9WG88aAu_08P8HAQ

Logic LM-10=http://www.ceneo.pl/10729570

7pkfsnrcl4eg.png

Opublikowano

Ja mam Bloody V7 od 3 miesięcy i nie narzekam, dobrze się spisuje. Pod scrollem są 3 przyciski - Pojedyńcze kliknięcie, podwójne i potrójne, czyli w minecraftcie tzw. double i triple. Jak klikniesz dwa razy pojedyńcze kliknięcie i przesuwasz scrollem w górę i w dół, to możesz sobie zmienić prędkość myszy :) Na twoim miejscu kupywałbym V7. Cena ok. 70 zł.

258241432985440392180.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź chłopaki poczekam jeszcze na odpowiedz innych. Deroez mam pytanie czy ten double click i triple w MC w Pvp pomagają? Z góry dzięki i jeszcze sprawdzę art am-80

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...