Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban 7 dni kiedy się resetuje ?

Vobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chcę się dowiedzieć kiedy bany się resetują , bo po raz kolejny dostaje bana na 7 dni a wcześniejszego bana dostałem 7 dnie temu to nie powinno mi dać tego bana na 24h ? 

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Z tego co wiem reset następuje co tydzień. Obecnie dostajesz bana na tydzień, jeżeli przez następny tydzień nie dostaniesz bana twój poziom jakby to nazwać "karalności konta" spada o 1, tzn. jeżeli przez tydzień grasz czysto, poziom bana spada o jeden. Czyli z 7 dni na 3 dni, z 3 dni na 24h z 24h na 2h itd. itd.

Przykład?

Aby zejść z poziomu 7 dniowego bana do bana na 30 min trzeba grać bez blokady konta cztery tygodnie.

Opublikowano

Z tego co wiem reset następuje co tydzień. Obecnie dostajesz bana na tydzień, jeżeli przez następny tydzień nie dostaniesz bana twój poziom jakby to nazwać "karalności konta" spada o 1, tzn. jeżeli przez tydzień grasz czysto, poziom bana spada o jeden. Czyli z 7 dni na 3 dni, z 3 dni na 24h z 24h na 2h itd. itd.

Przykład?

Aby zejść z poziomu 7 dniowego bana do bana na 30 min trzeba grać bez blokady konta cztery tygodnie.

A więc jak nie zostałem karany przez 7 dni to powinien dostać na 3 dni a nie na 7 dni ? Dostałem bana w niedzielę o godzinie 10 a teraz dostałem bana wczoraj o 20:00 to teraz musiał by być ban na 3 dni ? Co zrobić pisać do supportu ? 

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Poczekaj.. Dostałeś bana w CS:GO i o ile support odpisze i coś zrobi będzie po nim :) Kłóciłem się o bana 7 dni z nimi a oni nic... Musiałem czekać... Bany mijają dokładnie po x h. Dostałeś o 18:02 to dostaniesz ub o 18:02 dnia następnego etc.

Opublikowano

Koej to ja nie wiem jak pisales ale koledze odp. Ze nie daja ub za bany czasowe. Jedynie interesuja sie permami jesli sa one nadane bez karnie. Inaczej UB nie dadza bo nie maja takiej mozliwosci.

graphic.png
Opublikowano

Jak chcesz mieć mniejszego bana na turniejach za zabijanie swoich itp to musisz grać,grać i grać.

Po jakieś tam ilości gier oni resetują to i jak potem dostaniesz bana np po 20 grach to dostajesz na 30 min.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie rest resetowane co tydizen tylko co miesiac. jezeli miesiac nie dostales bana to obniza ci sie o jeden poziom

ZBIERAM -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...