Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 5 na xbox360 proszę o szybką odp. Mam pytanie do tych co posiadają gre na xbox

kaczka123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcę zakupić grę Gta5. Dowiedziałem się że są 2 płyty. 1 Instalacyjna 2 do grania.

Natrafiłem na forum że nie warto tego instalować: http://www.gram.pl/news/2013/09/17/dlaczego-nie-warto-instalowac-drugiej-plyty-z-gta-v-na-xboksa-360.shtml

Chodzi o to że mam xbox360 slim 4gb i czy trzeba zainstalować gta5 bo mi się samo ono nie zmieści bo zajmuje ok.7 cos gb...

PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZĄ ODP !!!!

a w ostateczności czy wystarczy pendriwe: 7,45 gb

Opublikowano

Pliki zajmują +8gb musisz wsadzić albo 16 albo 32, ja mam cały czas płytke wsadzoną i 32gb pendrive wpięty i hula wszystko.

WaldzioxD.png

Opublikowano

No niestety, bez instalacji nie pograsz. Ale tak jak wspomniał kolega wyżej, możesz wpiąć pendrive i wtedy grać.

Opublikowano

Pliki zajmują +8gb musisz wsadzić albo 16 albo 32, ja mam cały czas płytke wsadzoną i 32gb pendrive wpięty i hula wszystko.

No niestety, bez instalacji nie pograsz. Ale tak jak wspomniał kolega wyżej, możesz wpiąć pendrive i wtedy grać.

Wy wygl czytaliście co on tam wysłał za artykuł? ..

Nie musisz instalować 2 płyty. Nawet z tamtych wynika, że nie powinieneś. Powinieneś, zainstalować tylko pierwszą płytkę, która zabierze ci tylko 7.7 GB. Jak masz Xboxa 4GB. To kup pendriva. Ale uważaj WIĘKSZEGO niż 8 GB.

Opublikowano

Przepraszam, ale chyba nie mówiłem, że trzeba instalować obie płyty. Wymagane jest zainstalowanie tej pierwszej. Druga służy jedynie do grania. Na pudełku jest nawet ikonka "Wymagane urządzenie magazynujące". Pendrive może być, ale ja radzę wziąć 16, bo zwykły 8 może mieć ucięte na tyle dużo, że nie zainstalujesz na nim GTA V.

Opublikowano

Dzienki za pomoc! Mam ostatnie pytanie mam pendrive 8gb oraz na xbox360 mam ok. 2 gb wolnego !!! I jak daje wszystkie użądzenia to mam 10gb wsumie! Czy da się tak zrobić aby zainstalowało się na pendrive i na xbox360 bo na samym pendrive się nie zmieści!?

Opublikowano

Powiem tak, sama posiadam xBox 360 i przy instalacji gry również była mi potrzebna dodatkowa pamięć. Wiemy dobrze że pamięć do xBox 360 nie jest za tania więc polecam kupić ci PenDrive SanDisk chociaż 32 GB:) podłącz go z przodu do USB i skonfiguruj pod xBox 360 wtedy pamięć będziesz miał i na PenDrive i na konsoli.

Ale uważaj, bo jak skonfigurujesz pendrive to nie możesz go użyć już do nagrywania na niego filmów czy coś, bo będziesz miał zjeb pena :)

Polecam kupić Ci naprawdę tego PenDrive bo się bardzo opłaca ja ostatnio trafiłam na promocje 31 GB za 15 zł :)

co do instalacji, używasz tylko i wyłącznie 1 płyty 

DO XBOX KUPUJ TYLKO PENDRIVE SANDISK BO INNY RACZEJ CI NIE BEDZIE CHODZIŁ 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...